20 yaşındayım ama 25-30 arası bana daha çekici geliyor hem ilgiyi hem de olgunluğu seviyorum kendimden vücut olarak da büyük seviyorum 180 üstüde daha çekici bana göre

20 yaşındayım ama 25-30 arası bana daha çekici geliyor hem ilgiyi hem de olgunluğu seviyorum kendimden vücut olarak da büyük seviyorum 180 üstüde daha çekici bana göre
ya tabi ki olayın yasla pek bi alakası yok öyle kisiler ilgini cekiyor olabilir ama bu illa öyle birisiyle olacağın anlamına da gelmiyor mesela ben her zaman resit birisi ile resit olmayan birisinin sevgili olmasına karsıydım yaklasık 15 yasına kadar böyle devam etti sonra 15 yasında instagramdan bi kızla tanıstım o zaman 18 yasındaydı Şu an hala sevgiliyiz 7 yıl oldu ben 22 yasındayım o 25 yani gayet normal öyle kisilerin ilgini cekmesi
Erkek misin sen
hayır
lezbiyenim
Anladım burada bazı kız hesabı kullanan kişiler erkek oluyor öyle sandım bir an
Belli yaş guruplarında sorun var;
mesela 30 yaş ile 40 yaş arası normal
ama 18 ile 28 yaş arası ilişkiler problemli kısaca genç yaşlarda yaş farkı çok fazla olmamalı jenerasyon farkı çok sorun oluyor.
yaş aralığı konusu bazen istisna ama bence hayatın bir dengesi var onu aşmamak lazım arada Max yani 10 yas oda epey fazla diyebilirim
Teşekkürler.
Rica ederim
Valla 25 oldum banada hep yaşça büyük kadınlar çekici geliyo rekabet umurlarında değil ergen gibi değiller, yapıcı sorumluluk alan utanmayan net kadınlar cidden beni büyülüyo.
Ama tabi ben senin gibi fiziğe tipe felan bakmam ama sözlere mimiklere neyi nasıl anlattığına dikkat ederim.
Erkekler geç olgunlaşır. Olgun kişi seviyorsundur. O yüzden yaşıtların değil daha büyükler ilgini çekiyor.
Evet öyle
Cevap
30Cevap
Türk kızları hep olgun seviyor zaten genç seviyorum dersen ananormal olurdu genç olduğunuz için büyüdüğünüz zaman fikriniz değişir.
Bir erkek 35 yaşından küçükse onunla mantıklı bir ilişki yaşanmaz, net.
35 yaşındaki insan zaten %99 ciddi ilişki istemez
@süperstaralem1642 35 yaşındakilerin %99 ciddi ilişki içinde oluyor zaten olmayan da genelde ya sevgilisinden ayrılmış ya boşanmış oluyor yani bir yarabandı ilişkisi içinde olma ihtimali çok yüksek
Peki soran kişi 35 yaşında olan kişi temiz olup bekar olma ihtimali fazla mi gözlüğünüzü çıkarın 35 yaşındaki ya boşanmış olur ya da çok kızla takılıp iş yapmış
@süperstaralem1642 bende öyle diyorum o yüzden o yüzden 30 dan sonrasını istemem ama bazıları doymuş istiyor ona bir şey diyemem
35 yaş genelde sıkıntılı tipler emin olun boşuna özentilik yapmayın
Valla senin yaşindayken bende olgun seviyorum. Simdi geldik 29 30a. Olgunlar ediyor 40 :) pek olguna yaklasmak dogru olmuyor
Evet o yönden kötü keşke yaşlanmasalar
30 yaş erkek için olgun değil yine de sen bilirsin
Ama sonra yaşlanır adam
Hem olgun olsun hem de yaşlanmasın
Evet vücuduna bakan erkekler daha geç yaşlanıyor daha erkeksi çekici duruyor
Evet alkol sigara zaten yaşlandırma sürecini hızlandırıyor paket gıdalar da aynı şekilde beslenemeye dikkat edip sporda yaptıktan sonra uzun süre genç görünürsün
Bakımlı spor yapan erkekleri kapmış oluyorlar o yaşlardan sonra
Istediğini Sev hayatımın ya Yani bir şey diyemezsin
Bunlar çok normal şeyler olgun erkek muhabbeti ile 25 yaşında erkeğin muhabbeti bir olmaz.
180 degılım * 178 sans ıste. rabbım boyle yaratmıs
zaman zaman farkli araliar ilgi ceker 😂😂
Yaşıtlarım hiç cekmiyor ilgimi
aramaya devam edebilirsin
Evet tecrübeli istiyorsun
Galiba
Daha iyi olur bence
Bilmiyorum benim tecrübem yok
Yani ilişkide tecrübe önemlidir nasıl yaklaşacağını bilir
Evet
Senin tecrüben de yok o yüzden tecrübeli önemli
bu tecrubeden dolayımı yoksa oturmus karakterle mı ılgılı?
Oturmuş karakter
burcun basak felanmı senın
Balık
pekı soyle yapsak senle uzunca konussak olur mu
Olur
Şu an burada mısın?
Burdayım
hadi
Yuh tüm KS yi eklemişsin
kanka o xper ıcın anlatırım sana sengelde anlatıcam tamam?
olur mu
Olmaz
Olgun sevmen normal ama bunun adabını bilmeyen sübyancı pzolar dolu 35 yaşındaki adamım diye gezinen 18-29 yaşındaki yeni reşit kızla konuşuyor
18-19 yazcaktim
5 yaş olgun sevgisi olmuyor normal aralık
Yaşıtlarım hiç ilgimi çekmiyor
5 yaş fark fark değil normal
Birçoğunuz öyle zaten.
Normal zaten senin yasa onlar
Uzun erkekleri üzmeyinnn
25 30 sıkıntılı olur dikkat et
Hepsi sıkıntılı ya
25 30 çok iş yapmış çok kızla takılmış kişiler olur migden alacak mı
Ne yapayım kendimden küçükle mi olayım
Yaşın çok yakın bul o zaman