Kizlar bu erkek beden hocamdan delirmek üzereyim her şeyime karışıyor?

Arkadaşlar benim bi erkek beden hocam var her şeyime karışıyor delirecem bugün siyah giyindim saçlarım sarı ömre tarzı bugün maşa yapim hafif makyaj sürdüm okula gittim beni goror görmez ırmak okul forman nerde diye bağırdı çantamda dedim git giy dedi giymicen dedim sonra bana dediki saçımı topla dedi kızdı git saçını topla dedi bende ona sanane toplamicam dedim sonra törendeyken en ondaydım yanımdan geçerken bana baktı ve müdürün yardımcısı törende onun yanına gitti beden hocamla konuştu sonra benim yanıma geldi törende herkesin içinde kızdı bu kıyafet olmaz delikli bilmem ne okul forman nerde diye tuturdu başka kizlar açık göbekli sütten gitmiş çok ağır makyaj yapmışlar onlara bir şey demedi gelsi bana kızdı müdürü yardımcısı gider giymez beden hocam sözde önümüzden yürüyor sonra yürürken bana bakıyordu sonra yanıma geldi beni görmezsen geldi yanımdan geçerken kolunu koluma sert bir şekilde çarptı sadece kolunu değil vücudumun yarışına çarptı bence beden hocam o müdürün yardımcısını gönderdi çünkü beden hocam beni görmeden önce müdürün yardımcısı beni gördü bir şey demedi ya arkadaşlar bu adam neden böyle yapıyor bana bi adam bunu neden yapar ya

Kizlar bu erkek beden hocamdan delirmek üzereyim her şeyime karışıyor?