Ya her gün aynı soruyu soruyorum ama valla ben hatalı değilim ama fevri tepki verdiğim için ben hatalı gibi göründüm. Arkadaşımda ego var işi var çalışıyor benim gibi evde değil falan filan. En son bana kendi reel videosu gönderdi bende müsait herhalde diye yazdım dün bana tüm gün mesaj atmadan müsait olduğun belli yazdı oysaki ben ona önceki gün sadece 4 tane mesaj atmıştım. Olayı büyüttüm tüm gün yazdım. Birde ben ne zaman yazarsam soğuk yanıt veriyordu. Gerçi arada kendi de yazıyordu şu an aramız açık yani birde arkadaşına yazınca iyice batırdım neyse nasıl düzeltebilirim? Ne olur fikir verin ne olur ne olur ne olur. 😔😒😒
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada kız arkadaşım sevgili değil yanlış konu olmuş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, üzülme ya, böyle şeyler hepimizin başına gelir, arkadaşlıklar öyle kolay kolay bitmez ki! 😇 Bence biraz sakinleşip olanlara dışarıdan bakmayı dene. Fevri tepkiler hepimizin bayıldığımız yanlışlar listesinde başı çekiyor zaten 😅. Ama önemli olan hatanı fark etmek ve samimi bir şekilde telafi etmeye çalışmak.
Belki bir süre onun egosunu da göz önünde bulundurup yazışmalarınıza özen gösterirsen toparlayabilirsiniz. Bir de herkesin farklı bir gündemi oluyor, mesela onun iş yoğunluğu falan olabilir. Ona kendini özel hissettir, “Bak seni önemsiyorum ama bir şeyler yanlış gidiyor, konuşup düzeltebilir miyiz?” gibi bir şeyler yaz. 😊 Samimiyetle konuşunca kırgınlıklar azalır bence! Sence de öyle değil mi? ❤️