Arkadaşlar simdi ben yaklaşık 3 ay önce bir arkadaş edindim.
Onunla konuşmak bana iyi geliyordu. Ama biraz tartıştık ve artık konuşmak istemediğini söyledi. Ben onunla hâlâ konuşmak istiyorum. Bana biraz kızgın. Ne yapabilirim ya da bişey yapmalı mıyım?
Onunla konuşmak bana iyi geliyordu. Ama biraz tartıştık ve artık konuşmak istemediğini söyledi. Ben onunla hâlâ konuşmak istiyorum. Bana biraz kızgın. Ne yapabilirim ya da bişey yapmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz zaman ver hala kızgınsa sonra gönlünü al ya da bir hediye vs alabilirsin
Peki onun konuşmak istemiyorum demesi üzerine benim tekrar konuşmak istemem yüzsüzluk olmaz mi
Sen barışmak istiyorsun diye anladığım için öyle yazdım. Ama gururuna yediremezsen tabii ki yapma
ben cok istiyorum ama Şu an onun istediğini düşünmüyorum
yüzsüzlük diye düşünme o zaman. Bazen arkadaşlıklarda bir tarafın alttan alması gerekir ( karşı taraf bunu kullanmıyorsa tabii ) biraz zaman ver dediğim gibi tabi çok uzatmadan sonra yazıp gönlünü alırsın
Aslında o konuşmak istiyordu ben tartisinca ona konuşmak istemediğini söyledim sonra pişman oldum biraz barışır gibi olduk ama ben öyle yapinca o hic konuşmak istemedi
Yaa :D düzelirsiniz düzelir. Onunda barışmaya niyeti varmış demekki
Kalbini almaya calis ama illa barismiyorsa birak arkadasini
Ama onunla konuşmak bana gerçekten iyi geliyordu kimseye konuşmadığım sorunlarımı onunla paylasiyorsum
Istemiyor demeki
Benim istemem bir şeyleri değiştirebilir mi
Bi zahmet! kızsa gönlünü al, erkekse özür dile
ben de çok isterim ama o konuşmak istemediğini söyledi o biraz kararsız kaldım
Olabilir ama yinede bazen o anlamda söylenmiyor biraz konuşmak ister misin gibi bişi yaz
Hala konuşmak istemiyorum derse benim tavrim ne olmali sizce
sabret
Yani onu kaybetme diyorsunuz bana ama benim sürekli ısrarım onu daha da bunaltirsa
sabret dedim bekle yani habire yaz anlamını nerden çıkardın?