Arkadaşımla aramızdaki sorun... Arkadaşlığı kesmeliyim?

Arkadaşımla 8 yıllık arkadaşız. Tek arkadaşım diyebilirim. Gerçi yalnız kalmamak için takılıyorum, maalesef başka arkadaşım yok.

Birbirimizi 2015-2016 yıllarında tanıdık. Ama sonrasındada sorunlar yaşadik. Arada onunla takılıyordum ama genelde tek takılıyordum.2019-2020 den beri yakınız ayrılmıyoruz birbirimizden diyebilirim. Ama oda arkadaşsız kalınca bana geldi işte..

Neyse sorun şu pek iyi geçmişimiz olmadığı anladığınızı umuyorum. Kıskanç. Benim ders notlarımı kıskanırdı, Notlarını yüksek söylerdi ama yalandı. Anneside böyleydi. Ama beni kızdıran bir nokta oldu artık. Ben ceket aldım.6 şubatta dershaneye giderken giymiştim.2 haftalık tatil oldu, bizim dershanemizde etti. İkimizde mezunuz, bu sene yksye tekrar gireceğiz. Bu hafta okullarin açılmasıyla dershanemiz açıldı, benim ceketimin aynı modelinden almış. Markete girdik, annem süt dilimi istemişti. Gitti benden önce bilmem kaç tane aldı kalmamıştı markette. Bunu biliyordu, bana bir tane bile vermedi. Konuşma sırasında önce benim konuşmamı bekliyor.

Not:Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim. Yaptıkları hep yanlış biliyorum, ama bayadır birbirimizi tanıyoruz ve maalesef asosyalım bunu yenemiyorum... Biraz davranışlarimı çocukca bence ama ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Saçma saçma yorum yazarsanız siliyorum.

Arkadaşımla aramızdaki sorun... Arkadaşlığı kesmeliyim?