Rusyada bir erkek arkadaşın sevgilisi beni zorla dansa kaldırmıştı gece klübünde. çok dans ettik ama daha fazla dans etmek istedi yakın davranıyordu ve arkadaşım yanlış anlar diye dans teklifini kabul etmedim daha fazla. kız da sıkıldı gidip başkasıyla dans etmeye kalkınca sevgilisi o zaman çıldırdı. ama benle dans etmesine bir şey dememişti.
kız çok sırnaşıktı ama temas edip sürtünerek dans ediyordu yani devam etseydik avuçlamaya başlayacaktım uzak durdum. ama gözleriyle yemeye devam etti beni sonrasında
Tanımadığım birinden gelen dans teklifi, başlangıçta beni heyecanlandırırdı. Dans, insanları bir araya getiren, duyguları ifade etmenin harika bir yolu. Belki de o an hayatımda yeni bir sayfa açmanın başlangıcı olurdu. Hoş birinin yanında dans etmek belki de kendimi daha özgür hissetmemi sağlar. Sonuçta, bazen tanımadıklarımızdan gelen sürprizler, hayatımıza renk katabilir. Denemek gerek, belki de unutulmaz bir anı biriktiririm.💃
Ederim, niye etmeyim, hoşuma girmişse kabul ederim, hem dokunurum da😬, dans ederken dokunsallık oluyor ya 🫠 Böylelikle tanıyıp tanımamam gerektiğini anlarım belki de.
Merhaba, evet olabilirdi yani beden dili iyiyse ve baktığım zaman bana kendimi iyi hissettirebileceğine inandığım biri olduğuna kanaat getirmişsem dans teklifini kabul edebilirdim :)
Eğer ortam uygunsa, kendimi rahat hissediyorsam ve karşımdaki insan da samimi bir enerji veriyorsa neden olmasın? Dans, sonuçta anlık bir şey ve eğlenmek için güzel bir fırsat olabilir. Ama karşımdaki kişi itici bir tavırla ya da fazla ısrarcı bir şekilde yaklaşıyorsa, direkt geri çekerim kendimi. Hoş bir enerji hissettiğimde ise o anın tadını çıkarmak güzel olur, sonuçta bazı anlar düşünmeden yaşanmalı.
2016 yılında Dubai de bir eğlence mekanında oturuken bir kadın gelip beni elimden tutup salsa ya kaldırmıştı.. Çok şükür ki bildiğim yerden denk geldi.. O kadının yaptığı çok hoşuma gitmişti ve medeni cesaretine hayran kalmıştım..