Aşk İlişkileri Martı kaşlı biri sizinle sevgili olmak istese kabul eder miydiniz? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kabul ederim Kabul etmem Martılara simit atarken bizimkine de atarım xd Benim sevgiliyi leylekler değil martılar getirmiş xd Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Martı kaşlı biri sizinle sevgili olmak istese kabul eder miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Bakımlı olmasını isterdim 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kabul ederim ben alırım onun kaşlarını adam ederimm 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Alınca kadına dönüşür yalnız xd Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Görseldeki gibiyse evet. Ben onu kara kaşı kara gözü için değil parası için seveceğim.(Günün ironisi olsun) 1 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Önce bir kuaföre götürür kararımı sonra veririm 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben engelli olduğum için çoğu insan kızlar nasıl kabul etmezse bende etmem 1 0 Yorumla
MmaTmaZell Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Olur neden olmasın kendisi de isterse alırız 1 9 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Anthony Davis bunu beğendi xd Yorumla MmaTmaZell +1 yıl Anthony davis what 👀 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Nete yaz bu ismi bak xd Yorumla MmaTmaZell +1 yıl Ünlü basketbol oyuncusu nasıl bilmem 😨 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Sen basket izlemezsin ki xd Sepet topçusu desem yemek sepeti mi dersjn xd Yorumla MmaTmaZell +1 yıl Adamı tanıyorum ama adını hiç merak etmemiştim 🤭 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl 2.16 boyunda felan ikimizi toplasan adamı geçemeyiz xd Yorumla MmaTmaZell +1 yıl 3 müz anca Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Haha bence de xd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bela mı arıyordum 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca kızlara naçizane tavsiyem, kaşlarının ortalarına hiç ellemesinler sonu malum 😂 Recep İvedik misali 😂 ama kaşlarını incelttimi afeti devran oluyolar 😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bakımlı olmasını isterdim
Kabul ederim ben alırım onun kaşlarını adam ederimm
Alınca kadına dönüşür yalnız xd
Görseldeki gibiyse evet. Ben onu kara kaşı kara gözü için değil parası için seveceğim.(Günün ironisi olsun)
Önce bir kuaföre götürür kararımı sonra veririm
Ben engelli olduğum için çoğu insan kızlar nasıl kabul etmezse bende etmem
Olur neden olmasın kendisi de isterse alırız
Anthony Davis bunu beğendi xd
Anthony davis what 👀
Nete yaz bu ismi bak xd
Ünlü basketbol oyuncusu nasıl bilmem 😨
Sen basket izlemezsin ki xd
Sepet topçusu desem yemek sepeti mi dersjn xd
Adamı tanıyorum ama adını hiç merak etmemiştim 🤭
2.16 boyunda felan ikimizi toplasan adamı geçemeyiz xd
3 müz anca
Haha bence de xd
Bela mı arıyordum 😂
Ayrıca kızlara naçizane tavsiyem, kaşlarının ortalarına hiç ellemesinler sonu malum 😂 Recep İvedik misali 😂 ama kaşlarını incelttimi afeti devran oluyolar 😍