Vatanına gönülden bağlı ama etnik köken olarak ermeni birisiyle ilişki kurar mıydınız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim ülkeme, vatanıma, milli değerlerime, milletime, herhangi bir düşmanlığı yoksa sorun yok. Varsa da benden uzak dursun keenks
Hayır tam tersi vatanımı herşeyden üstte tutarım galiba ermenilerle tek bağım ailemin o ırka mensub olması onun dışında eğer etnik kökene göre ırkım belirlenmiyorsa kendime Türk demeyi tercih
O zaman sorun yok keenks
Bende kürdüm mesela
teşekkür ederim♥️
Ricaa
Ya benim Ermeni bir arkadaşım olmuştu adı Will cidden çok bağlılar ve katliama inanıyorlar filan zor yani
Ben soykırım olduğunu düşünmüyorum bu tamamen techiri abartmak için söylenmiş bir safsata bence
Bence onların büyütülme şekli farklı ya bı de Yedikule tarafında teyzesi vardı onlara gittik bilmiyorum ya garip bir tipti
Osmanlının teba-i sadıka dediği ve Osmanlı yı arkadan buranalrın torunu bilemedim
Ben geçmişte böyle yapılmasını hiç doğru bulmuyorum keşke kardeşçe yasamaya devam etseydik
Öldükten sonra kardeşliğin hükmü kalmıyor
Osmanlıyı çok severim gerçekten çok üzgünüm tamamen emperyal devletlerin oyununa geldik yoksa Türklerle iyi anlaşıyorduk
Türklerle iyi anlaşıyorduk derken
Sen de söyledin milleti sadıka deniyordu ermenilere. Ruslar tarafından kışkırtılmasaydık belki de hiç bu olaylar yaşanmayacaktı.
Sen ermeni misin
Babam ve annem ermeni ama ben kendimi Türk olarak hissediyorum zaten Atatürk ne demiş Ne mutlu Türküm diyene
Keşke öyle olsaydı
400 yıl teba-i sadıka idi bir kuru sevda uğruna heba oldular
Ben burada doğdum ve büyüdüm Ermeniceyi Türkçe kadar bilmiyorum ve kendi ailemi seçemem Ortodoks olmam dışında hiçbir bağım yok onlarla
Hımm
Birini türk ilan edemeyiz illaki atalarında türk vardır
Sen kimden olduğunu düşünüyorsan artık
Ben kendimi Türk olarak görüyorum
Osmanlı da Türk diyen birine Müslüman mısın diye sorulmazdı biliyor musun
Nasıl yani
Birisi türküm diyorsa onun Müslüman olduğunu anlarlardı
İslam'a karşı değilim hatta sıcak bile bakıyorum ama İsa Mesihin yolundan ayrılamıyorum kalbimin sesini değiştiremiyorum ama belki ilerde bu durum değişir belli olmaz yani
Kısaca davet ediyorum diyorum
Maalesef olmaz Babamız ve onun oğluna dua etmek bana güç veriyor benim için dinim çok önemli tabi islam kötüdür demiyorum fakat beni inanacak kadar çekmiyor
Biz hz isayı Reddetmiyoruz ancak tanrının oğlu olmadığına inanıyoruz
İnanç senin inancın ama İslamı araştır derim
Araştırmaya başlayacağım önce meal okurum daha sonra öyle devam ederim umarım hak olan yolu bulurum
Bu konuda yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen çekinmeden yaz
Birinin müslümanlığına vesile olmayı çok isterim
Teşekkürler merak etmeyin merak ettiğim şeyler için size soru yöneltebilirim benimle ilgilendiğiniz için çok sağolun
Sizde sağolun umarım ki hak teala kalbinize İslamın nurunu indirir
Amen🙏
Amin
Takip ettim sorunuz olursa kolayca ulaşırsınız
Bu ülkeyi seven ve kurucu değerlerimizi benimsemiş herkes ile sevgili olabilirim
Atatürkü çok severim özellikle kadınlara verdiği haklar benim için çok değerlidir
Öyle. Çağın ötesinde bir liderdi. Bu ülkede doğmuş olmanın birkaç iyi nedeninden biri. Sevmeyenini hayatımda barındırmam
Kesinlikle o yıllarda daha avrupa da bile yeni yeni demokrasi gelirken cumhuriyet rejimi kurmak çok büyük bir ilericilik örneği
Yani, herkes bir yerlerini kurtarmaya çalışırken milli mücadeleyi başlatabilmek her babayiğidin harcı değildi. O yüzden meclis Atatürk soyadını veriyor
Bütün Türklerin babası😌
Şimdi sokaklara, partilere, insanlara bakıp diyorsun ki Atatürk değerlerinden ne kadar da uzaklaşıyoruz. Böyle düşünmeyi bıraktım. Kurtuluş savaşında şehitten daha çok firari asker vardı örneğin. Herkes sevemez, herkes benimseyemez. Çürük elmalar her zaman olacak, bunlar da mühim değil. Atatürkçüler gün gelir mezardan da doğar. İki tane vatan sevdasıyla yanan insana bakar, 1919 gibi
Bu millet bağımsızlığına düşkündür o karışıklıktan bile bu aşkla çıkmıştır ve yine aynı şeyi yapacaktır buna eminim her umutsuzluğa kapildigimda gençliğe hitabeyi okurum bana güç verir
Teşekkürler, iyi ki varsın
Rica ederim sana da teşekkürler♥️
Bence sana yanlisi yoksa ya da ulkene ol derim
Bilmiyorum ki sıkıntı bir durum zor baya büyük konuşmak istemem böyle şeyler için
Ben ayrım yapmam şahsen dini meshebi vs ırkı diye insan mı degilmi dürüst mü ona bakarim
Küçük yaşta bir yar sevdim Ermeni , Ermeni’ye nasıl gönül vermeli …
Fiziğine ve karakterine bağlı
İnsan olan herkesle iyi arkadaş olurum
Tam tersi genlerimle ferah etmek isterim 😂
Hayır
Olurum tabiki
Evet tabiki
neden olmasın