Bu adamın amacı ne onemli okuyon?

8 ay once eşimden ayrılmıştm aldatıldığım için. bununla tanışıp görüştük 2 ci buluşmada evine ısrarla davet etti. gitik sozunde durmadı zorla bana sahip oldu. o gece ayrıldığım eşim durmadan arıyordu verdim teli bu adama. açıp kavga etiler ve sonra elinden aldım kavga etmeye ben devam etim. buda bozuldu onun yanında hala iletişim halindeyim diye. sonra baktım masada bir kadınla bekarlık kağıtları duruyor evlilik hazırlığı yapıyor sanırım. Ve bahseti bana oturum almak için yapmak istiyorduk ama. ben seninle gerçekten evlenmek istiyorum dedi benimle birlikte bu evde kal diye tutturdu ben tasinacaktim o ara ev sahibini arayip isimi bozdu arkamdan kiskanclik yaptı. ben kabul etmedim. sen ciddi iliski istemiyorsun dedi engeledi beni. aradan bukadar zaman geçti Mart 2 sinde engelimi kaldırıp bana yazdı. hemen numaramı aldı görüşmek istedi çıkmadım erteledim seninle konuşmamız lazım aile kurmak evlenmek istiyormusun dedi hayır dedim noldu sen formalite icabı evleniyorsun oturum için diye sordum bozuldu o is olmadı dedi. bende dedim ki gercek olarak evlenmem senle ama istiyorsan formalite olarak olur dedim. bu sefer. Oda tamam pazar gunuydu.
salı gününe anlaştık. fakat salı beni aramadı. çarşamba aradı çok kısa konuştuk yarıda kaldı yine sonra ararım dedi aramadı o gece.
2 gün önce aradı görüşelim hemen 1 saat sonra uygunmu dedi. bende işlerim var kafana gore bir ariyorsun bi yoksun tekrar taşınıyorum ben dedim oda niye sen sabit Bi yerde duramıyorsun kızım gel bana taşın zaten aynı evde yaşamak zorunda olacağız biliyorsun dimi dedi. kabul etmedim yine. oda bana çalışıyorum hergun vaktim yok dedi. bende sordum başka hangi gün izinli diye cuma dedi en son onu konuştuk ve ona dedim ki ne istediğine karar ver bende ona göre hareket edeyim. Bi arıyorsun Bi iletişim kesiliyor noluyor. oda kusura bakma bu aralar sorunlarım var artık daha sık konuşuyoruz dedi. Bu konuşmanın ardından dün sabah yazmış napıyon iyi falan dedim. bugün yine tık yok ne yapmaya çalışıyor bu?
Bu adamın amacı ne onemli okuyon?