Bu erkeğin amacı düşüncesi nedir?

Adamla yolda karşılaştık arkadaşımın tanıdığıymış sonra instadan isteka tıp direk geri çektim baktım kendi de aynı şeyi yaptı sonra tekrar attım çektim kendi de attı bıraktı kabul ettim baktım bir adım atmadı ve gereksiz buldum yaptığımı çıkarttım ertesi gün sabah baktım istek atmış sonra ekledim hikayelerimi beğenmeye ve ne hikaye koyarsa yakın arkadaşlara eklemeye başladı neyse bir hikayesine yanıt verdim konuşmaya başladık ilgiliydi birkaç gün benden 9 yaş büyük olduğunu öğrendi teşekkür etti onunla konuştuğum için konuşmadan vazgeçmeyeceğini söyledi ilk iki gün direk yazıyordu 1 hafta oldu diğer günler uzatmaya başladı ilgisizleşti mesela ona soru sormuyorum kendi kendine diyor filan yerdeyim işte gidiyorum bunu yapıyorum fakat bana soran yok dünde dedi nasılsın dedim hastayım sen dedi başım ağrıyor benimde ilaç aldım falan bana sormadı bile neyin var böyle böyle akşam ona yazdıktan saatler sonra hikaye koydum hikayeme baktı cevap vermedi ona söyledim kusura bakma sorry okey oynuyorum dedi ve oynadığına dair video attı bende emoji bıraktım görüldü attım yazmadım bugün tekrardan beğenmeye başladı hikayelerimi sırf yazayım diye bende durumdan oluşturdum dedim birileri yazmam için dikkatimi çekmeye çalışıyor ilgi iltifat olmadan olmaz dedim beğenmedi yazdığımı ve böyle dedikten sonra da beğenilerini azalttı kendi 35 yaşında ben 26 sizce ne yapayım ne yapmaya çalışıyor

Bu erkeğin amacı düşüncesi nedir?