Var mı böyle bir taktik
Mesela seni aramiyo sormuyorsa pek
Mesela seni aramiyo sormuyorsa pek
Merhaba bir erkeği umursamamanın peşinden koşturacağı fikri, popüler kültürde sıkça karşımıza çıkan bir taktik olsa da, gerçek hayatta bu durumun garantisi yoktur. İlişkiler karmaşıktır ve her bireyin tepkisi farklıdır.
Umursamamanın Olası Etkileri:
Merak Uyandırma:
Erkek, ilgisizliğinizin nedenini merak edebilir ve bu durum onu harekete geçirebilir.
Neden ilgilenmiyor sorusu zihnini meşgul edebilir ve sizi daha fazla tanımak isteyebilir.
Değer Algısını Artırma:
İlgi göstermediğinizde, erkek sizi daha değerli ve ulaşılmaz olarak algılayabilir.
Kaybetme korkusu onu daha fazla çaba göstermeye itebilir.
Egosunu Zedeleme: Bazı erkekler, ilgisizliğin egosunu zedelediğini düşünebilir ve bu durumu düzeltmek için çaba gösterebilir. Bu durum, kişinin kendi değerini kanıtlama isteğinden kaynaklanabilir.
Umursamamanın Riskleri:
Uzaklaşma:
Erkek, ilgisizliğinizi reddedilme olarak algılayabilir ve sizden tamamen uzaklaşabilir.
Özgüveni düşük erkekler bu duruma daha yatkın olabilir.
Yanlış Anlaşılma:
İlgisizliğiniz, erkeğin sizi soğuk veya ulaşılmaz olarak algılamasına neden olabilir.
Bu durum, iletişimin kopmasına ve ilişkinin başlamadan bitmesine yol açabilir.
Oyun Olarak Algılanma:
Bazı erkekler bu tür davranışları oyun olarak algılayabilir ve aynı şekilde karşılık verebilir.
Bu durum, istenmeyen bir rekabet ortamı yaratabilir.
Doğru Yaklaşım:
Dengeli Olmak:
İlgi göstermek ile ilgisiz kalmak arasında bir denge kurmak önemlidir.
Kendinize değer verin ve kendi hayatınıza odaklanın, ancak aynı zamanda samimi ve açık olun.
Açık İletişim:
Duygularınızı ve beklentilerinizi açıkça ifade etmek, yanlış anlaşılmaları önler.
Oyun oynamak yerne, dürüst ve samimi olmak uzun vadede daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olur.
Kendin Olmak:
En önemlisi, kendiniz olun ve başkalarını etkilemek için rol yapmayın.
Gerçek kisiliğinizle ilgilenen birini bulmak, uzun ve mutlu bir ilişkinin temelidir.
Sonuç olarak:
Umursamamak, bazı durumlarda erkeğin ilgisini çekebilir, ancak bu her zaman işe yarayan bir taktik değildir.
İlişkilerde durüstlük, samimiyet ve açık iletişim her zaman en iyi yaklaşımdır.
Size tavsiyem kendinize değer verin ve sizi olduğunuz gibi seven birini bulun.
Chatgpt cevabı sanırım ama saçma. İlgisiz olduğunu düşündüğün bir kızdan tamamen uzaklaşmak özgüvensizlik değil, tam tersine özsaygısı yüksek olan özgüvenli birinin yaklaşımıdır.
Çoğu zaman, evet. Erkekler bazen gösterilen ilgisizliği çekici bulabilirler çünkü bu, onlara bir meydan okuma gibi gelir. Ancak bu durum her erkek için geçerli değildir. Bazı erkekler için bu, ilgisizlikten tamamen soğuma anlamına gelebilir. Herkesin duygusal ve ilişkisel beklentileri farklıdır. İlgisiz olmak bazen peşinden koşturabilir, ama bu da oyunun sonunda senin gerçekten istediğin şeyi elde edip etmemenle ilgili.
Var öyle tipler maalesef. Saçma bence. Hayatın boyunca taktikle yaşayamaz insan. Zaten kaçan kovalanır mantığıyla kovalayan elde ettikten sonra taktik terde dönüyor bu sefer sen kovalıyan oluyorsun :) hee şöyle de ince bi ayrıntı var bunu taktik olarak değil karakter olarak bile isteye yaparsan umursamamazlık değilde kriterleri yüksek bi kadın olursan zaten baya bi çer çöp elenmiş oluyor :)
Taktik olayına girersen hayatın boyunca yalnız kalırsın. Aksini söyleyen 31 cilere inanma. Ben sayısız kız s ()₺tim. Sana bütün yılların tecrübesi ile söylüyorum. Hatta görüşümü EİG seç ki başkaları da istifade edip faydalansın. Bir kız flört döneminde isteksiz olursa, hevesli olmazsa, buluşmaları erteliyorsa o kızdan direk soğuyoruz. Bir kere bile buluşmayı erteliyorsan o iş olmayabilir. Çirkinsen zaten hiç bir şansın yok. Güzel ya da seksi olduğunda dahi buluşmaları ertelersen direk yok veriyoruz. En manken gibi, en seksi, en açık giyinen (kıvamında ama kezban gibi 1 kilo makyajlı olanları kast etmiyorum) böyle kızları bile yeterince hevesli görmediğim için, bazen bilerek taktik yapma amaçlı cevap vermedikleri için buluşmadım bu kızlarla ve çalışmadı flört, aramızdaki kimya. Adına ne dersen. Kızın numarasını sildim bir mesaj atıp. 2-3 gün sonra mesaj atıp buluşmak istediğini söyledi. Mesajda da ismini yazdı. Numaramı sildin biliyorum ama falan diye de ekledi. CEVAP BİLE VERMEDİM. Ben böyle dramalara, taktiklere, saçmalıklara tokum. Tanışın, birbirinizi tanıyın, hoşlanıyorsanız devam edin. Taktikler, soğuk davranmalar vs bunlar çalışmaz. Çalışsa bile sağlıklı bir ilişki kuramazsın böyle (ki kaldı ki çalışmıyor da :D )
Haha, aşk oyunları, strateji savaşları 🎯 Biraz iddialı bir soru olmuş ama dürüst olayım, herkes aynı tepkiyi vermez canım. Bazı erkekler seni "neden böyle?" diye merak eder koşar peşinden, kimisi de "eh madem ilgilenmiyor" der uzaklaşır. 😅 Sonuçta karşındaki kişinin yapısına bağlı!
Ama bence bu tür oyunlarla uğraşmak yerine, biraz açık ve net olmak en güzeli✨ Yani hislerin varsa bunu söylemek, yaşamak en doğrusu yoksa oyunlarla derin bir bağ kurmak zor olabilir. Sana sevgisini belli eden biri olmanı her zaman daha da mutlu eder bence! Şimdi paylaş bakalım, başına böyle bir şey geldi mi?💌
Cevap
89Cevap
hayır kimsenin peşinden koşmam
Erkeğe verecek bir niteliğin veya özelliğin yoksa kimse peşinizden koşmaz. Kadın olmanız koşacağı anlamına gelmiyor, çevrede kadın cinsiyetinden çok var. Önemli olan senin niteliklerin, misal güzel bir kadın mısın? Eğitimli ve kültürlü müsün? Zengin veya fakir misin? Yetenekli ve gayretli misin? Ahlak vs şeyler de çekici biri misin? Bunun gibi bir çok özellik. Heves için mi koşuyor, yoksa ciddiyetle mi ayrımı önemli. Bir çok kadın kendisini skp bırakacak erkeği biliyor.
Biraz ağır konuşmuyor musun benim karşımdaki okumuş mu ki benden kültürlük bekliyor okumakla adam olunmuyor onu bi geçin lütfen kadın dediğin terbiyesi efendiliği namusluluğu ile ön planda olur bende hepsi var görünüşümede insanlarla olan iletisimemede güveniyorum her zaman sorun tamamiyle karşımda ki insanım umursamamazlığı kendisi erkek arkadaşım olur beni sık aramaz günde 1 defa ancak mesela dün sabah 11 gibiydi konuştuk bu saate kadar ses seda yok ve bu ilk defa olan bir durumda değil. Evet işlerim var diyor yoğunum diyor bazı şeyleri yetiştirmeye çalışıyorum diyor her defasında hak verdim sustum bende artık onu umursamamaya çalışacağım ki biraz aklı başına gelsin istiyorum.
Sizin ilişkiniz olması için olan türden gibi geldi, birbirinize tutku ve aşk ile bağlı olduğunuzu düşünmüyorum. Seven insan, merak eder ve umursar. Kadını için zaman üretir, olmadığı zaman olduğunu düşünür. Elde edilmek istiyorsunuz, sevdiğim adam benim için çırpınsın istiyorsun. Ancak belki de bu vasıflar, sevgiliniz de olmayabilir. Aklım ancak yedek mi oluyorsun da geliyor? Tamamen karşılıklı enerji ile alakalı. Sana yüklenmedim bu arada, ön koşul gibi peşimden koşması gibi davranışı erkeğin yapması için kadında olması gereken vasıfları söyledim. Bir çok kadın ve erkek birlikte oluyor, çevremde çok var. Biyolojik ve toplumsal ihtiyaç birlikteliği. Sevmeniz ve sevilmeniz dileğiyle.
Belki bazı erkekler için geçerlidir ama eğer o erkekte öz güven eksikliği ya da reddedilme korkusu varsa korkusuna yenik düser ve peşinden koşmaz veya bir erkekte gurur varsada sen onu umursamayınca senin peşinden koşmak yerine uzaktan izlemeyi tercih eder.
Tam tersi, kuzkar icin olan bir durum bu. Kiz yerine koymazssan peşinde koşar, erkekler kız peşinde koşar zaten buda bunaltır ve yalniz kalmak istiyorum moduna girer kizlar. Bu yalnizlik degil sadece bunalir diger taraftan hosuna da gider kizlik gururunu oksar. Ama umursamayan erkek neden umursamamıştir ?
Seni böyle düşündüren bir erkekle neden hâlâ çıkasın ki değerinin farkına var seni çok sevecek böyle saçma şeyler düşündürtmeyecek erkekleri hayatına al ama şu bir gerçek ki erkeği ne kadar umursamazsan o kadar peşinde koşar değer görmedikleri kişilerin peşinden koşmayı severler
Evet genel olarak doğru. Çevremdeki erkek arkadaşlarıma yazan gerçekten güzel, iyi kızlar oluyor. Ama genelde onlar yazanları istemeyip bazen yazanlardan daha çirkin ama umursmayanın peşinden koşuyorlar. Ancak kilit nokta sana karşı ilgisinin az da olsa olması
Ben erkek olarak düşüncemi söyleyeyim; bizim öyle bir huyumuz yok, yani umursanmıyorsak peşinden koşmayız genelde, yapan varsa küçük bir azınlıktır. Bence bu psikolojik duruma göre değişiyor sanırım, normal erkeklerde böyle bir davranış olmaz diye düşünüyorum.
Taktiklerle ilerlediğin bir erkek tarafından gerçekten sevilmiyorsundur bu yüzden uğraşmaya değmez fakat ille de uğraşıcam diyorsan bu tarz erkeklerin egosunu kırarsan ne kadar az cepte gözükürsen seni daha çok elde etmek isterler elde edincede yine umursamazlar sonsuz döngü ☺️ en güzeli senin umursamaman ve yoluna devam etmen kalıcı çözüm bu
Var mı hayatında biri?
@Zamanın_izinde Kendim istemediğim için yok
Neden peki?
@Zamanın_izinde şu an bir erkeğe zaman ayıramam kendimi geliştirmekle uğraşıyorum
Akademik kariyer mi?
@Zamanın_izinde Evet
Doktora mı?
O konuyu kadınlar hep yanlış anlıyor. Sanıyorlar ki yüz vermedikleri için adam aşık oluyor. Oysa adam önceden aşık olduğu ve kendini kaptırdığı için kadının umursamaz tavırlarına katlanıyor.
Yani öyle bir taktik yok. Bir işe de yaramaz.
Benim erkek arkadaşım beni dünden beridir arayıp sormuyor ne yazık ki bu ilk defa olan bir şeyde değil
Ya zaten ben demiyorum ki her dakika başı bana yazsın diye dün bu saatte konuştuk bak bir gün oldu bir günüde geçti artık ne mesaj var Ne arama Yani ben onun sevgilisiyim arkadaşı değilim ki hicmi düşünmüyor Bu kız ne yapıyor ne ediyor diye ki bu ilk defa olan bir durumda değil Yeri geldi bir iki günde konuşmadık Ben her defasında ona anlayış göstermeye çalıştım
İş yoğunluğu iştekilerle tartıştım kavga ettim sinirliyim başkada açıklaması yok aksama arkadaşlarla okey oynamaya vakti var ama
Neden onu savunuyorsunuz? 5 dk arayıp zaman ayırması çok mu zor bana
Bana gelince yoğunum okeye gelince vakti var
Benim sorunum bu şekil çözülmez basit aramayanı aramicam bu kdr
bu taktik şu, çok fazla üstüne düşmeyip bazı adımları karşından beklemek.. ama bu şu demek değil; sana bi yerlere gidelim buluşalım dediğinde reddettmek ! sakın bu hataya düşmeyin... o zaman kökten kaybedersin..
Yok be öyle değil uzak mesafe ilişkisi mesela günde 1 veya 2 defa anca konuşuruz o kdr mesajlaşma yok zaten
Kişilere bağlı. Kadın peşinden koşulasıysa ve erkek de onun peşinden koşmaya niyetliyse evet koşar ama bunun ayarını da iyi tutturmalı yoksa bir noktada bıktırır. Karşıdakini boğmamalı ama ihmal de etmemeli.
Seni aramıyor sormuyorsa aynisinı yapacaksın. Duygularınıda kontrol etmen gerek böylelilikle. Tamamen çekildiğini anlasın.
Böyle birinden bir halt olmaz.
Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım artık dün sabah 11de konuştuk gidiş o gidiş
Bırak boş ver gitsin daha iyi. İleride giderse daha büyük sıkıntı olur senin için.
koşar ama gerek var mı düzgün biri olmadık dan sonra :) çok seversen kaçar köpek gibi davranırsın gelir
Muhtemelen senden sonrakilerde hoş olmayan şeyler yapıp can yakar, vicdani yükünü de sana atmış olur. sen de sorgularsın, erkekler neden kötü diye, bi cevabı aldın ;)
Oda beni arayıp sormuyor dünden bu yana ilk defa aradı ve kızdı bana sen neden beni aramıyorsun dedi bende dedim sen beni aramiyorsn
Bu işler böyle
Kadin erkek rolü mu değişti gerçekten?
Şu cinsiyet fark etmeksizin kendisini umursamayan hatta reddetmiş olan kişinin hala peşinden koşan insanların a*tal olduğunu düşünüyorum. Zaten karsidaki kişiye saygısızlık yapmış oluyorsun hadi o umrunda değil kendine de mi saygın yok
Alakası yok. Tabi ki seven önem veren biri illa ki üzerine düşer sevdiği kişinin ama sırf peşinde gelsin diye uygulanan bir taktik varsa da o bir yere kadar işler ve ters teper.
Taktik olduğundan değil bu. Seni aramayan sormayan birine sürekli arayıp yazmak iyi bir şey değil. Kendine saygın olsun.. başkasına yaz ya da başka şeylerle ilgilen
Diğer erkekler için durum böyle mi bilemem ama ben umursanmadığımı hissettiğim an bırakır kaçarım. Beni değersiz hissettiren kim varsa bırakırım. Asla peşinden koşmak gibi bir hataya düşmem.
Umursamazsan bir erkeği seni kendi haline bırakır.
İstersen gelsin peşinden biraz değer bilmen gerekir
zor kız rolünü oynarsan işin zor olur.
Arayıp sormuyorum, ama oda hiç ilgili değil, başkasını buldum, bulduğum kişi çok ilgili ben aramasamda o arıyor mesaj arıyor, o ilgili olmayan kızda işte senin gibi burada soru sorup kendini avutmaya çalışıyordur 😂
Bilip bilmeden konuşma beni aramayan mesaj atmayan mesaj atsam dönmeyen arayacam diyip aramayan kişi o anladın mi işlerim yoğun diyor kafam bozuk sinirliyim diyor hatta sinirli diye benimle 2 gün konuşmadı ben nasıl arayayım ben çekiniyorum artik aramaya acaba rahatsız olur mu diye zaten arayan benim kızan trip atanda benim daha ne yapayım ben neden başkasını bulmuyorum? Bulsam 5 dk mi almaz ams ben gün boyu onun bir aramasını bekliyorum
İlişkinize engel bir durum var mı?
Öznel bir soru, benim gözümde peşinden gitmek değilde usandırma etkisi yaratır.
Mesela benim bir ilişkim var ama benim sevgilimin pek beni arama sormaz Bazen günde bir kere bazen bilemedin 2 kere bugün Mesela sabah 11.00 gibi konuştuk saat oldu 9 hala ses seda yok bazen bir iki gün konuşmayız ilk başta böyle değildi aslında son günlerde iş yoğunluğum fazla var dedi Ben de artık sesimi çıkarmıyorum Ben de onu aramak istiyorum bir yandan da aramak istemiyorum peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum hani bana 5 dakika olsa ayıramıyor mu diye düşünüyorum
Tecrübe edindim bu konuda, bahaneler sevginin önünde olamaz.. eğer ki sana vakit ayıracak bir zamanı yok ise iş meşguliyetinden değildir.
Yani bilmiyorum konuşuyor zamanla ilgili konuşuyor benimle kafam karışıyor hiç mi merak etmiyor beni anlamadım ki şimdi Söylesem sen de beni aramıyorsun diyecek
Konuştuğu zamanda *
Anladım, mental ruh sağlığını korumak için gerekli aksiyonları yavaş yavaş almak senin içinde iyi olacaktır. Ya da istersen, net konuş. Kaybedeceğin bir şey olmaz.
Kaç defa konuşacağım ki haklısın diyor yine aynı şeyler yani anlatıyor yorgunum diyor işler çok yoğunlaştı beni yoruyor diyor falan filan işte benide anla diyo
Belirsizlik girdabına girmişsiniz ikinizde, girdaptan çıkmak en doğru karar olacaktır. Kaybedeceğin hem ruh sağlığım hem de zamanın. Bence çok düşün, doğru bir karar ver.
Vallahi yordu yani ne yalan söyleyeyim bir kadın olarak İlgiye ve konuşmaya ihtiyacım oluyor merak edilmek sevilmek hissetmek He istendiğimi ya da bana karşı hevesinin olduğunu anlamak istiyorum Bilmiyorum abartıyor muyum ama
Ortada bir abartma yok, anlattığın kadarı ile bir taraf ne istediğini biliyor bir taraf ise bir bahaneye sığınarak ne istediğini tam bilmiyor. Dengeyi kuracak olan sen değilsin, flörtün. En doğru kararı zaman gösterecek o zaman. Akışına bırak şimdilik...
Cevapların altına yazdığın yorumları okudum da şu an ben de aynı şeyleri yaşıyorum. O yüzden ben de iki gündür vazgeçme taktiği uyguluyorum ve gerçekten de kaçan kovalanıyor galiba sürekli merak ediyor çünkü ama yazmayacağım söz verdim kendime.
Aynen öyle canım bnde aramıyor yazmıyorum gittiği yere kadar çok üstüne düşüpte cepte görünmek istemiyorum
Beni umursamayanı ben direk unuturum. 😎😎
Senin için enerji, vakit ve nakit harcamayan bir erkek hiç bir zaman peşinde koşmaz.
Tam tersi iyice kendinden uzaklaştırabilirsin. Özellikle takıntılı bir tipse bunu sürekli yüzüne vurup problem yaratır ya da içinden kin besler. Özetle her türlü zararlı çıkarsın. 3 günlük dünya derdin neyse ara konuş
Eğer seviyorsa veya faydalanmak istiyorsa peşinden bir süre koşar. Fazla uzun tutarsan işe yaramaz.
Bu yalanı kim uydurdu ya beni umursamayan bir varlığı ben nasıl umursayayım benim için yok hükmündedir
Şoyle ince ince yoklarım , baktım sinyal yok , umursamaz. Diyorum tek taraflı mücadeleyle olmaz bu iş der ve gözümden beynimden silerim
Başka alternatifleri bulana kadar merakta kalır seni, hele de sık gördüğü bir değilsen sallamaz pek. Göz görmeyince gönül unutur. Bi de seni beğeniyorsa umursar seni beğenmiyorsa yine pek sallamaz.
Koşanıda olur. Koşmayanıda. Erkek Gerçekten aşıksa koşar. Koşmayan genelde takılmalık bakar sana. Sen olmasan başkası olur.
Herkes sevdiğinin peşinden koşar ister erkek olsun ister kız karşı taraf sıcak geldimi koşar koşmam diyene inanmayın
Efsane bunlar kimse böyle yaparak çekemez beni kendine aksine aptlca taktikler yapıyor diyor soğutur. Ben samimiyet, doğallık ve ilgi severim
Bir yere kadar peşinden koşar. Ama o da seni seviyor ve sana ilgi duyuyorsa tabii ki. Tabii birde niyet önemli 😀
Umursamazsan umursayana gider. Böyle ucuz taktiklerle kaliteli insanları düşüremezsin
Kaliteli? Adam beni saatlerce arayıp sormuyor bile bu kız ne yapıyor ne ediyor her defasında is sıkıntısı var dedi anlayış gösterdim 1 2 gün konuşmadık yine sustum dün bu saate konuştuk gidiş o gidiş cidden ben mi ucuz hareketler sergiliyorum benim kendime saygım yok mu
İşte kendine saygın varsa böyle taktiklere girme diyorum. Konuşmak istemeyen biri için en ufak bir çaba bile gösterme. Seni istiyor olsaydı o senin için uğraşırdı, sal gitsin.
İşte o yüzden bana nasılda bende ona öyleyim ne arıyorum nede mesaj atıyorum
Ama sen bunu bir taktik dahilinde yapıyorsun. Gerçekten umursama, dönse bile şans var mı böyle bilene. Soru sorup onunla ilgili fikirler almak isteyecek kadar değer verdiğin belli hala. Senin için diyorum yani sen bilirsin tabii ki yine de
Doğru söylemişsin ama umursayıncada kolay elde edilebilir görüyorlar
hayır yüzüne bile bakmam
ama lisenin başlarındaki halim için işe yarayabilirdi :D
Mesela benim bir ilişkim var ama benim sevgilimin pek beni arama sormaz Bazen günde bir kere bazen bilemedin 2 kere bugün Mesela sabah 11.00 gibi konuştuk saat oldu 9 hala ses seda yok bazen bir iki gün konuşmayız ilk başta böyle değildi aslında son günlerde iş yoğunluğum fazla var dedi Ben de artık sesimi çıkarmıyorum Ben de onu aramak istiyorum bir yandan da aramak istemiyorum peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum hani bana 5 dakika olsa ayıramıyor mu diye düşünüyorum
hiç sevgilim olmadı ama zeki biriyim tavsiyemi dikkate alır mısın bilmiyorum
bence 5 dk dahi neden aramadın yapamıyorsan bitirelim de bağır
zaten seni kaybetmek istemiyorsa gönlünü alır onun dışında biter cidden
Çok kez konuştum tartıştım haklısın diyor bir şey demiyor iş yoğunluğum var diyor gerçekten diyor Çok yoğunum diyor yorgunum diyor bilmiyorum kafamda çok karışık Hani gerçekten hiç bir 5 dakika var yok Bak sabah 11.00'den beri saat olmuş 10 bilmiyorum
küs
düzgün bir açıklaması yoksa da ayrıl
benim sevgilim olsaydı çok dikkat ederdim böyle şeylere
çok severdim
değerini bilen erkeklere ihtiyacın var böylelerindense
Yani anlayış göstermeye çalışıyorum sabır gösteriyorum O kadar erkeğin yazmasına konuşmak istemesine rağmen Sadık kalıyorum Ben de kadınım İlgiye konuşmaya ihtiyacım var iş merak etme Ama bu kız ne yapıyor ne ediyor
Şimdi sorsam dicek sen de beni aramıyorsun
evlenirsen bu ilgisizlik kaç ve kat artar eğer düzeltmeyecekse kendisini
ayrıl
hayatında geçici insanlara yer olmasın (eğlence hariç)
işteyim diyorsun yoğunum diyorsun diye de
İşte belki de ben aramıyorm diye aramıyor bak ertesi güne döndük hala bisi yok
ayrıl ya da bu düşüncesizliğe alışmaya çalış
Erkek ilgi duyduğunun peşinden koşar ne şartta olursa olsun. Ta ki kızdan yeterli bir dönüt alamadığını görünce kendine saygı duymaya karar vermesine kadar.
her insanın kendisine karşı saygisi vardır beni doğru düzgün aramayan bir sevgilim var günde 1 veya 2 defa konuşuruz bazen 1 2 gün konuşmayız evet işleri olabilir yoğunluğu olabilir akşam soruyorum ne yapıyordun arkadaşlarımla okey oynuyordum ben ne yapayım peki?
Haklısın. Pek kıymet bilen biri değilmiş.
Ben ona her zaman tolerans gösteriyorum evet konuşunca ilgisi var mı var bazende çok soğuk konuşur yorgunum der sesimi çıkarmam mesela sabah 10 11 gbi konuştuk taaaa şimdiye kdr tek kelime konuşmadık
Bazı şeyler tek taraflıymış gibi hissettiriyorsa evet senin biraz umursamaza binme vaktin gelmiş.
ve şuanda da arayıp aramamakta kararsiz kaldım neden o aramiyor diyorum kendi kendime yapışkan gbi görünmek istemiyorum nasıl olsa cebte diye
Haklısın.
Sürekli sen peşinden koşuyorsan umursamayan sen ol. İlgisi olan sana döner zaten.
Nyse anca sürtk kızların peşinden koşarlar zaten bizim gbiler hep hep böyle sürünüyor
Çoğunlukla ben arıyorum çünkü
Aslında her erkek öyle değil. Ben zira ciddi ilişki düşünenlerdendim ama hiç bir zaman yeterince anlaşılmadım ya da kıymetim bilinmedi. Bu yolda benim de hatalarım oldu tabii. Eskiden çok yargılayıcı bir insandım mesela. Artık öyle değilim. Ama birine gerçek sevgi duyduğum zaman genelde kıymet bilen de olmuyor. Doğru kişiyi seçmek çok önemli. Belki de daha hayırlısı budur. Bizim için en iyisini Yaradan bilir. Özellikle bu konularda.
Çabalamaktan ilişkide hevesli istekli taraf olmaktan sıkıldım çünkü benim ne suçum var ki anlamıyorum ne hatam var millet kalkıyor harıl harıl sevgilisini aldatıyor 1 2 saat yazmayınca ben saatler bekliyorum ki arasin mesaj atsın tamam işin var yoğunsun anlıyorum yorgunsun 5 dk ya dusunebilmen bile beni mutlu eder ama yok
Belki de sorun sende değildir. Sorun karşımdaki kişidedir. Hevesini gösterebiliyor olman bile çok güzel bir şey. Bazı erkekler bir kızdan bunu bile göremiyor.
Yani ben de biraz olsa karşılığını görmek isterim tabii önceden böyle değildi aslında ya Ne oldu size son zamanlarda oldu işlerim yoğunlaştı diyor o kadar Başka bir şey demiyor Ben de kadınım Benimle ilgili konuşmaya ihtiyacım var emin ol o kadar boşta kalıyorum ama hiç kimseye taviz vermiyorum sadakatsizlik yapmıyorum
Bence bir süre umursamaz hareket et. Kıymet bilmediğini anlarsan belki de artık yeni denizlere yelken açma vaktin gelmiştir. Verdiğin değerin ve sevginin kıymetini bilmeyen kimseyle vakit geçirmemelisin.
Yani arama diyorsun sende.
Biraz kendine saygı duy ki kıymetini anlasın diyorum.
Ne yapabilirim arayıp yazmamaktan başka
Aramayıp *
Hiç bir şey. Ilgisi varsa sana o adım atacaktır.
Aradığı zaman buraya da yazarım artık☺️
Gelişmeleri haber verirsin.
Olsa dicem de🙂
Senin durumun yine iyi. Sen biriyle sevgili olmuşsun ve böyle bir şey yaparak bile onu kendine çekme ihtimalin var. Benim sevdiğim kız şu aralar yüzüme bile bakmıyor gibi görünüyor. Sebebini anlayamadım hani sorsan hiç bir şey yapmadım da.
Ya zaten bişi yapmamamiz koyuyor
Bana sorarsan aslında ben bu duruma üzülmüyorum. Ona adım atıp 2 ay peşinden koşmaya karar verdiğim o süreçte de zaten bir şeyleri göze alarak bunu yapmıştım. Karşılaşacaklarımı az buçuk biliyordum yani. Çünkü o kızın benim geçmişimi hatırlattığı bir şeyler var ve ben nedense niye böyle davrandığını çok iyi anlıyorum. Hiç bir kıza daha önce bu kadar sabırlı yaklaşmamıştım.
Taktiklerle olcak iş değil yani sveeb zaten öyle yapmaz arar sorar ki öyle yapıyorsa ilişkiyi gözden gecirmen lazım ya da oturup konusmanda fayda var
Yok askm bizde konuşmakla çözülmüyor aynı terane işten başımı kaldıramıyorum diyen bir adama nie aramiyorsn demem günde 1 defa bilemedin 2 defa konuşuruz o kdr
Bilmiyorum ya çok fazla konuşmakta bayiyor ya yetersiz geliyor olabilir sanada ama işte senide anlıyorum bende dün yaşadım sinir oldum konuşup halettim yani ama her ilişki farklı tabi ya da sert çıkış
Gerektiği kadar devam eder. Olmadığı yerde zorlamaz zira olması gereken bu
Erkek ilgi duymuyorsa istediğin taktiği uygula hiç bir işe yaramaz
Yoo. Bi erkek arayıp sormuyorsa hoşlanmıyordur. Salmak gerekir
Bir erkegi yoksayarsanız gün gelir öyle bir yoksayar ki feleginiz şaşar
Çabalayan erkek Nadir bulunur, son kalıntıları da topkapı sarayında müzede dir
Hayır aksine soğur. Bu tavsiyeyi sana kim verdiyse hayatından çıkart derim.
Tam tersinin yaşandığı olaylara da şahit oldum 😅
Bu taktik olabilir ama herkeste olmuyor sevgisi bittiyse ya da soğuduysa ilgilenmiyorsa koşmaz🎀
Eskidendi o şimdi sap gibi kalırsınız haberiniz olsun.
Oyun oynamaktan haz alan seven bir erkekse, koşar net. hkllş
@BADAKÇI çoçuk olanlar oynar işte. Zevk duyar ilişkideki oyunlardan
@BADAKÇI ben de öyle olmadığım için bu tür oyunları mantıksız buluyorum.
He tabi canım nereden aldın bu aklı söyle de oraya gitmeyek
Kaliteli erkek asgari ve ucuz davranışları kabul etmez. Peşinden koşulmasınada gerek duymaz aynı şey kaliteli bi bayan içinde geçerli. İkiside öyleyse zaten ayrılmazlar
Geçmiş olsun bir daha da dönüp geriye bakmam kendi haline bırakırım onu yapmadığım bir şey değil bu
Seni umursamayan naparsan yap umursamaz. Kadını erkeği yok. Duygusal yatırım yapan kaybeder.
Taktik değilde bu doğanın kanunu 😂 kadınlar da erkekler de aynı bence bu durumda
Başka biri daha da vardır belki o ihtimali de düşün, neden koşsun o zaman.
Umursama ama bunun taktik olsun diye değil gerçekten umursamadığın için yap.
Kimsenin pesinden hic kosmadim ya tavsiye de etmiyorum
Kacirmak istiyorsan yap. Kendisine saygısı olan mesaji almıştır zaten
Önemsemeyen birine taktik falan işlemez. En iyisi böyle kişilerden tamamen uzak durmak..
Taktik felan yok. Seni takmıyorsa, seninle ilgilenmiyorsa bırakman gerekir. Sevgi karşılıklı oldugu zaman güzeldir.
Ben ona her zaman tolerans gösteriyorum evet konuşunca ilgisi var mı var bazende çok soğuk konuşur yorgunum der sesimi çıkarmam mesela sabah 10 11 gbi konuştuk taaaa şimdiye kdr tek kelime konuşmadık Evet biliyorum ağır bir işte çalışıyor oradan oraya gidiyor ve şuanda da arayıp aramamakta kararsiz kaldım neden o aramiyor diyorum kendi kendime yapışkan gbi görünmek istemiyorum nasıl olsa cebte diye
Hayır taktikler mantıklı düşünen erkek veya tersi durumda kadınları direk kaçıracak bir harekettir
Cok üstüne düşsem de beni cepte bilecek
Üstüne duş, cepte bilirse o zaman ayrıl bu kadar basit; yoksa ilişkilerde taktik yaparak nasıl keyif almayı planliyorsun ki
Bu kadar egoist veya ürkek olmaya gerek yok daha basit düşünün
Egoistlikle alakası yok her insanın kendisine karşı saygisi vardır beni doğru düzgün aramayan bir sevgilim var günde 1 veya 2 defa konuşuruz bazen 1 2 gün konuşmayız evet işleri olabilir yoğunluğu olabilir akşam soruyorum ne yapıyordun arkadaşlarımla okey oynuyordum ben ne yapayım peki?
Aranızda geçen olaylari bilmiyorum ama anlattigin kısmıyla ayrilmakla doğru yapmissin
Bunlar saftirik kadınların kendilerini kandırma taktikleri... Sonunda bu işler genelde sonuçsuz bir ayrılık getirir.
Bence bu erkeğin karakterine ve bulunduğu konuma göre değişiyor. Eğer maddi durumu iyi peşinde cok kız olan biriyse umursamazsan pesine düşer. Ama normal biriyse umursamaman işe yaramaz onlar genelde uğraşmıyor, alternatifim cok diye bakıyorlar
Tecrübe konuştu 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?