AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Maalesef ilk başta ise yarasa bile sonra tekrar eski haline dönüyor bu sefer sinir krizi geçiriyorsun ilgisi yoksa yoktur ben çok yaptım böyle ama kendini yoruyorsun sadece giden gidiyor en fazla süreyi uzatabiliyorsun
Umursamazsan kuduruyorlar genelde erkekler takmican kudurtacan
Böyle şeylere pek inanma...
Ben mesela umursamazsan çeker giderim
Seviyorsa koşar sadece. Arayıp sormuyorsa sevmiyordur zaten zorlama
Bana sıcak davratan kızlara hiç aşık olmadım ama birkere bana çok soğuk davranan kızı tavlamak için elimden geleni yaptım ve şimdi evliliğimizin 4. Yılı
Ama yaşın 19.
@rekreasyonistt gerçek yaşım değil o aq
Yaşım 27
Umursamazsan değil. Umursayacaksın ama fazla ilgi gösterip ona yansıtmayacaksın ya da ilk başta bolca ilgi verip sonradan keseceksin ilgiyi öyle köpek oluyorlar.
Sana çok olmuş belli, ucuz insanın halinden belli oluyor
@bayram511 aynen, sen dedin diye oldu.
Anında bırakır xd
Genel de böyle bir algı var ama zeki bir erkek istenmedi yerde durmaz barınmaz fazla naz aşık uyandırır bu böyledir
Istenmeyen taraf o değil zaten benim sevgilisiyim Adam beni saatlerce arayıp sormuyor bile bu kız ne yapıyor ne ediyor her defasında is sıkıntısı var dedi anlayış gösterdim 1 2 gün konuşmadık yine sustum dün bu saate konuştuk gidiş o gidiş cidden ben mi ucuz hareketler sergiliyorum benim kendime saygım yok mu
1 2 gün konuşmamak ne Allah aşkına işte gene söylediğim laftayiz burada sen istemiyor gibisin saçmalama seven insan gerekçesiz sever ben telefon kullanılmaması yasak olan biryer çalışsam bile gene de yazarım
Ne yazık ki sevgilim dediğim kişi öyle yapmıyor bak hala bi arama mesaj yok bari seni seviyorum demeseydi ikilemde kalıyorum
Tamam bu ilgisizliğini ona güzel bir dille anlat çünkü ben şunu da gördüm sevdiği kişinin ameliyat olduğunu bilip onu arayıp ya da yanına gitmeyip benim berber randevum vardı diyen erkekte gördüm öyle birisiyse kendini yorma
Yani her halükarda umursamaz bir tip kar karşımda ben çok konuştum İş yoğunluğum var diyor başka hiçbir şey demiyor
Tamam iş yoğunluğu akşam eve giderken yemek yerken var mi
Bahane her an olan bir şey ben bir erkeğin yani bunu ben söylüyorum
O yüzden istenmedigimi belirttim ya ne yapacağımı bilmiyorum bi yanda arayıp küfürler etmek istiyorum bi yandan boş ver ne hali varsa görsün diyorum
boş ver ne hali varsa görsün en güzel yöntem küfür edip kendini seviye düşüklüğü sağlamanın anlamı yok yoluna bak
Yemin ediyorum o kdr çok konuşmak isteyen erkrk var ki hiçbirine taviz vermiyorm sırf ona haksızlık olmasın diye bir aramasını bekliyorum
Bu kadar da cüretkar olma sen ilk önce anı yaşa sonra başkasını düşün başka gelen teklifleri söylemek yani etik değil omurgasızlik gibi geldi şu an olay bütün samimiyetini yitirdi neyse kolay gelsin
Ne alakası var ben bununla övünüyor muyum sanıyorsun başkası olsa 50 sefer aldatmisti ben aptalligimdan hala aramasını bekliyorum diyorum zorunuza giden ne oldu anlamış değilim bir yardımınız olacaksa tam olsun iyi günler.
Abi siz aldatmayı neden normallestiriyorsunuz bu zaten yanlış adam sen bana bu kadar yazan ve gitsem giderim ama saygısızlık etmek istemiyorum diyorsun bu zaten direk saygısızlık
Aldatmadım öyle bir düşüncem de yok normellestirmedim de bende aldatıldım çünkü bunu doğru bulmuyorum olayı yanlış yöne çekiyorsun
Sacma. Sevgi karsilikli. Sevmiyorsanız sacma sapan oyunlara gerek yok. Egoizm aldi başını gidiyor
aramayn sormayandan bi halt olmaz kendini geri çek kaybettirme korkusu yaşat bak nasıl peşinden koşuyor
Mesela benim bir ilişkim var ama benim sevgilimin pek beni arama sormaz Bazen günde bir kere bazen bilemedin 2 kere bugün Mesela sabah 11.00 gibi konuştuk saat oldu 9 hala ses seda yok bazen bir iki gün konuşmayız ilk başta böyle değildi aslında son günlerde iş yoğunluğum fazla var dedi Ben de artık sesimi çıkarmıyorum Ben de onu aramak istiyorum bir yandan da aramak istemiyorum peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum hani bana 5 dakika olsa ayıramıyor mu diye düşünüyorum
seven insan napar eder o vakti bulur, başlarda çok ilgili olup seni bağladıktan sonra iş yoğunluğunu bahane edip arayıp sormuyorsa o kişiden hayır gelmez, başıma benzeri geldi biz sevgili değildik gerçi en sonunda dayanamayıp bırakmıştım, seni de anlıyorum arayıp sormak istiyorsun merak ediyorsun o sana ilgisiz kaldıkça kötü hissediyorsun ve eski ilgisini geri istiyorsun
Kesinikle canım bende arayıp hiç mesaj atmadım bakalım gittiği yere kadar
En guzelini yapiyorsun
Genelde öyle ama bazısındada olmuyor böyle kisiye bağlı.
Evli misin?
Erkekler üstüne düşünce kaçar kullanır bunu her zaman soğuk davranacaksın, aksi olacaksın, hiçbir erkek üstüne düşülmesinden hoşlanmaz aksine ona kaba reddeden kadınları sever
Sadece tanıdıkların böyle sanırım
@bayram511 %98 tc erkekleri böyle sevilmekten hoşlanmazlar
Seni sanırım üzmüşler, öyle olan erkeklerin ben aq, hiç sevmediğim kız huyu
@bayram511 beni bir kişi üzdü diğerlerinede şahit oldum hep gerçekten seven üstüne düşen kız olunca erkek kaçıyor nerede aldatan esc var ona aşık olurlar
Esc aşık olana bişey diyemiyorum, kız gay olana aşık olsa da aynı tepkiyi veririm, sonuç olarak kalp bu oka da konur b*k’a da, çevrende şerefsiz çok olduğunu düşünüyorum, sevdiğim kız benim üzerime düşse onu ömürlük bir kadın olarak göreceğim için ona karşı sayılı ve hizmet etmeye başlarım, nadir bulunduğunu düşünürüm öyle olan birinin, istisna her zaman vardır tabiki
@bayram511 çevremde değil tc erkeklerinin %98i
@bayram511 sen yüzde 2lik kısımsın erkekler kadın düşkünü
Yanlış düşünüyorsun diye umuyorum çünkü %50’lik kısmı öyledir. Bir çok erkeğin bazı sebepler ülkemizde sevgili yapma konusu aldatmaya giden ilişkiler olduğu için bazı kızlar gibi deniyor hangi kızla ya da oğlanla güzel ilişki yaşayabilirim diye, anlatılacak çok şey var, iftardan sonra yazarım
Arkadasim robot degiliz her erkegin huyu farkli sen insan gibi davran oda insansa insan gibi vakit gecirirsiniz
her insanın kendisine karşı saygisi vardır beni doğru düzgün aramayan bir sevgilim var günde 1 veya 2 defa konuşuruz bazen 1 2 gün konuşmayız evet işleri olabilir yoğunluğu olabilir akşam soruyorum ne yapıyordun arkadaşlarımla okey oynuyordum ben ne yapayım peki?
Demekki insan degilmis sana saygisi olmayan kisilerle zamanini kaybetme
Ben ona her zaman tolerans gösteriyorum evet konuşunca ilgisi var mı var bazende çok soğuk konuşur yorgunum der sesimi çıkarmam mesela sabah 10 11 gbi konuştuk taaaa şimdiye kdr tek kelime konuşmadık Evet biliyorum ağır bir işte çalışıyor oradan oraya gidiyor ve şuanda da arayıp aramamakta kararsiz kaldım neden o aramiyor diyorum kendi kendime yapışkan gbi görünmek istemiyorum nasıl olsa cebte diye
İnsanları kendi hallerine bırakın seven bir şekilde belli eder zaten
👏🏻👏🏻
Düzeltiyorum kızlar "Bir erkek severse pesinizden koşar!"
Size kaçan kovalanır kim diyorsa inanmayın sadece onu genç arkadaşlarımız yapıyor bu devirde maalesef. Aklı başında biri kesinlikle uğraşmaz.
Ne koşacak be aramadın her saniye senin zararına başkası girmiştir bile hayatına 😂
Beni umursamayanı görmem bile, bu hayatta herşeyi karşılıklıdır
Bence o karşındaki insanın kişiliğine bağlı bazı egolu insanlar sever peşimde olsun diye
Öyle bir taktik yok
Arayıp sormuyorsa hayatında başka biri vardır sen 2. Plandasındır
koşar gerçektende koşar. Bunları düşündükçe ceplerinde sayıyorlar
Hirs yapip evet kosabilir... bazisi da "bununla mi irasacam" deyip birakir
Ben umursamıyorum gurur yapıyorum acaba bana ilgi gösterir mi diye nafile daha da uzaklaşıyor
Evet hatta kapının önüne gelebilecek durumda oluyor bazilari
senden etkilendiyse kosar. Yeteri kadar cilve yaptigindan emin ol önce
Ben kimseyi umursamiyorum kimsede pesindem kosmuyor gerek var mı hayır
Alakası bile yok instagramdan gördüğünüz şeylere inanmayın
E ne yapayım ki beni aramaya adamı niye ariyim sen sevgilim dediğin insanı 15 16 saat boyunca arayıp mesaj atmaz misin
O kadar süre yazmıyorsa umursamıyordur zaten
Kadın içinde geçerli
Kopek mi abi bunalr yahu niye kossunlar 1-2 kez daha sansini denerler sonra vazgecerler baska kiza giderler aw
Kosmayabilir. Ilgi duymuyorsa niye koşsun.
E ne yapayım ki beni aramaya adamı niye ariyim sen sevgilim dediğin insanı 15 16 saat boyunca arayıp mesaj atmaz misin
Mesaj atmam direkt ararım. Aga nedir derdin gorusmek istemiyor musun. Hadi güle güle derim ugrasmam.
Oluyo işliyoda pek herkeste degıl
Mesela benim bir ilişkim var ama benim sevgilimin pek beni arama sormaz Bazen günde bir kere bazen bilemedin 2 kere bugün Mesela sabah 11.00 gibi konuştuk saat oldu 9 hala ses seda yok bazen bir iki gün konuşmayız ilk başta böyle değildi aslında son günlerde iş yoğunluğum fazla var dedi Ben de artık sesimi çıkarmıyorum Ben de onu aramak istiyorum bir yandan da aramak istemiyorum peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum hani bana 5 dakika olsa ayıramıyor mu diye düşünüyorum
Şimdi buda şey oluyo ilgi yok sana seni bir kere isticek her anlamda özlucek yazışmayı seslı konusmayı bile. Yani umursamıyorki seni siz sevgili degılsınız kuusra bakma uzatma çık hayatından
Bilemiyorum canım bende saldım artık aramıyor yazmıyorum hiçbir şekilde kendisi bilir
Tabı öyle
Kaçan kovalanır her zaman değişmeyen kanun
Mesela benim bir ilişkim var ama benim sevgilimin pek beni arama sorma Bazen günde bir kere bazen bilemedin 2 kere bugün Mesela sabah 11.00 gibi konuştuk saat oldu 9 hala ses seda yok bazen bir iki gün konuşmayız ilk başta böyle değildi aslında son günlerde iş yoğunluğum fazla var dedi Ben de artık sesimi çıkarmıyorum Ben de aynı aramak istiyorum bir yandan da aramak istemiyorum peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum hani bana 5 dakika olsa ayıramıyor mu diye düşünüyorum
Taktik maktik yok bam bam bam
tek bi erkeğin peşinden koşarım
Hayır havalı bu diye gider
Ne koşcam be o kim oluyor
evet hangi erkek olursa olsun böyle
Bazılarımız böyle hepimiz değil
O hatayı bir kere yaptım daha yapmam
Koşuyor kaçan kovalanır
Seni umırsamıyosa sende umursamıcsksın
Beni umursamayanın asla peşinde koşmam
Koşarsa ergen, yapmayın öyle şeyler
Hayır bıkar ve bırakır
Bir iki yapar üçte defol der
Oluyor ama işlerse o taktik
Seni sevmiyorsa eğer ne yapsan yeridir
Seven taktik maktik demez
Hayır öyle bir taktik yok, olmaz.
Hiç birini umursamıyorum
Yer yer oluyor tabi ki
bazıları koşar karakterine göre
Umursamıyorsa umursatamazsın içten gelir
Umursamayanı takma başka birine geç nextt
Oğlum delikanlı olun lan
Hayır direkt hayattan sileriz o kişiyi
Erkek ince düşünmez peşinden de koşmaz.
Mesela benim bir ilişkim var ama benim sevgilimin pek beni arama sorma Bazen günde bir kere bazen bilemedin 2 kere bugün Mesela sabah 11.00 gibi konuştuk saat oldu 9 hala ses seda yok bazen bir iki gün konuşmayız ilk başta böyle değildi aslında son günlerde iş yoğunluğum fazla var dedi Ben de artık sesimi çıkarmıyorum Ben de aynı aramak istiyorum bir yandan da aramak istemiyorum peşinden koşuyormuş gibi olmak istemiyorum hani bana 5 dakika olsa ayıramıyor mu diye düşünüyorum
Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
Belki oda seni fazla sık boğaz etmek istemiyordur yani hemen yanlış anlamamak lazım her şeyi
Zaten aramıyor diye şikayet eden benim
Bilemiyorum o zaman
Çoğu zaman, evet
Unutulur gidersin
Zaten unutuldugum için umursamak istemiyorum diyorum
Sen ne istediğini kendin bile bilmiyosunki. Yani umursamadigin insan unutmak istediğin insandır. Peşinden koşması ne alaka yani niye koşsun peşinden yüzsüz karaktersizse normal bı insan değilse. Karşılık görmediği birinin peşinden neden koşsun ısrarlaa
Adam beni saatlerce arayıp sormuyor bile bu kız ne yapıyor ne ediyor her defasında is sıkıntısı var dedi anlayış gösterdim 1 2 gün konuşmadık yine sustum dün bu saate konuştuk gidiş o gidiş cidden ben mi ucuz hareketler sergiliyorum benim kendime saygım yok mu
Yok artık değişti eskidendi o
Koşmaz niye koşsun
Senin koşarlar ama 😃