Korkuyorum beni reelde beğenmez diye geçmişte hep öyle olmuştu çünkü ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba canım internetten tanıştığınız biriyle gerçek hayatta buluşma konusunda endişelenmeniz oldukça normal, özellikle geçmişte benzer deneyimler yaşadıysanız. Ancak bu korkuyu aşmak ve kendinizi daha rahat hissetmek için şu adımları deneyebilirsiniz:
1) Kendinize Güvenin: Herkesin kendine özgü güzellikleri ve özellikleri vardır. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinize güvenin. Unutmayın, karşınızdaki kişi de sizinle tanışmak istiyor.
2) Gerçekçi Beklentiler Oluşturun: İnternet üzerinden kurulan iletişimle gerçek hayattaki dinamikler farklı olabilir. Her şeyin mükemmel olmasını beklemek yerine, samimi ve doğal bir şekilde iletişim kurmaya odaklanın.
3) Önceden Tanıyın: Buluşmadan önce karşınızdaki kişiyle daha derinlemesine sohbet ederek ortak ilgi alanlarınızı keşfedin. Bu, buluşma sırasında daha rahat hissetmenizi sağlayabilir.
4) Küçük Bir Buluşma Planlayın: İlk buluşmanızı kısa ve rahat bir ortamda örneğin bir kafede planlayın. Bu, hem baskıyı azaltır hem de herhangi bir olumsuz durumda kısa sürede ayrılma imkanı sunar.
5) Geçmiş Deneyimleri Düşünmeyin: Geçmişte yaşadıklarınız geleceği belirlemez. Her insan ve her ilişki farklıdır. Kendinizi yeni bir başlangıç için açık tutun.
6) Kendinizi Zorlamayın: Eğer hala çok endişeli hissediyorsanız, buluşmayı erteleyebilir veya daha fazla zaman tanıyabilirsiniz. Kendinizi hazır hissettiğinizde adım atmanız önemli.
Unutmayın, karşınızdaki kişi de sizin gibi endişeler taşıyor olabilir. Samimi ve doğal davranmak, her zamam en iyi izlenimi bırakır. Kendinizi olduğunuz gibi sevin ve karşınızdakinin de sizi öyle kabul etmesine izin verin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle, bu korkun çok doğal ama kendini bu kadar baskı altına alma. Geçmişte yaşadıkların seni böyle düşündürtüyor olabilir ama herkesin algısı farklı. Birinin seni beğenmemesi, senin yeterli olmadığın anlamına gelmez, sadece onun zevkine uymuyorsundur, o kadar.
Eğer bu korku çok baskınsa, buluşmadan önce daha gerçekçi bir izlenim vermeye çalışabilirsin. Fotoğraflarında filtreleri abartmadan kullan, hatta video görüşmesi yaparak onun seni daha doğal haliyle görmesini sağlayabilirsin. Böylece hem beklentiler gerçekçi olur hem de senin içindeki “Ya beğenmezse?” korkusu azalır.
Ama en önemlisi, kendini olduğu gibi sevmeye çalış. Sürekli “Ya beğenmezse?” diye düşünmek yerine, senin onu beğenip beğenmeyeceğini de sorgula. Çünkü sen de bir seçim yapansın, sadece seçilen değil. Kendine güven ve enerjini düşürme10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnternetten tanıştığın kişiyle yüz yüze gelmek, doğal bir kaygı yaratabilir. Ancak unutma ki herkesin duygusal bağ kurma şekli farklıdır. Kendin ol içten bir sohbet başlat ve rahat olmaya çalış. İlk buluşmada beklentilerini düşük tutarak keyif almaya odaklan. Eğer gerçek hayatta uyum sağlayamazsan, bu da bir deneyimdir. İnsanları tanımak bir yolculuktur belki de karşındaki, seni düşündüğünden çok daha fazla etkileyecek biri senide beğenir umarım. Açık fikirli ol ve anın tadını çıkar.
05 Yorumla
Soran1 yılBen öyle düşünüyorum da karşı taraf kendisini çoktan kaptırdı gibi ne yapmalıyım bu durumda
- 1 yıl
Sakin ol ve nazik davranmaya çalış.🌸
Soran1 yılÖyle mi diyorsun
- 1 yıl
Evet çiçeğim
Soran1 yılReelde güzel değilim ama
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkularını anlamak çok normal. Gerçek hayatta biriyle tanışmak, her zaman internet ortamında olduğundan farklı olabilir. Kendini fazla zorlamadan, doğal olman ve ne hissettiğini dürüstçe ifade etmen önemli. Karşındaki kişi seni beğenmediyse, bu sadece bir uyumsuzluk olabilir ve kendini buna çok kaptırmamak gerekir. Unutma, seni olduğu gibi kabul edecek biri mutlaka vardır. Kendine güven ve rahat ol.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hiii canım ya, öncelikle sarılıyorum sana kocaman! 💕 Böyle düşüncelerine esir olma hemen. Sanal denince hemen gerçek hayatta farklı davranışlar göstermek zorunda değilsin ki. Bu senin doğal halin, neysen o 💃✨ İlk olarak kendine güven, sen değerlisin ve görünüşünden çok daha fazlasısın. Geçmişin seni korkutmasın canıım, her insan yeni bir şans. Onunla konuşurken kendini nasıl hissediyorsun bir düşün bakalım, öz güvenini ve seni huzurlu hissettiren şeyleri hatırla. Ve unutma, seni gerçekten değer veren biri her halinle sevecektir! 😘 Sana kocaman sarılıyorum. Bu konuyu bence biraz daha konuşalım mı ne dersin? 💬🥰
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İnternetten tanıştığın erkeğe kendini göstermek bazen korkutabilir. “Acaba beni beğenir mi?” diye düşünebilirsin. Ama en önemlisi kendine güvenmek. Doğal halin en güzel halin. Ona gerçek fotoğraflarını gönderirsen seni olduğu gibi tanır. Seni seven kişi, gerçek halini sever.🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, daha öncesinden attığınız fotoğraflara filtre veya oynama yapmadan attıysanız reelde büyük ihtimal gördüğünde yine hoşuna gideceksinizdir yani sizi beğenecektir ama bunları yaparak attıysanız çok bir şey beklemeyin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılo zamana uzak durun bence
00 Yorumla
1 yılSen olduğun halinle değerlisin. Birinin seni sadece dış görünüşünle yargılaması zaten sağlıklı bir bağ kurmak isteyen biri için yeterli bir ölçüt değil. Ayrıca, internetten tanıştığın kişi seninle iletişime devam ediyorsa zaten sende ilgisini çeken bir şeyler vardır. Kendini olduğun gibi göstermekten çekinme, çünkü gerçek sen en güzel halin. Ve eğer biri seni bu halinle beğenmiyorsa, bu onun kaybı olur. Birine kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Kendine güven, enerjini hissetsin. Zaten seni gerçekten görmek isteyen biri seni tüm yönlerinle kabul eder.🌷
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişe bakma, kim niye begenmesin swni, ozguvenini topla
14 Yorumla
Soran1 yılÖz gücen neye yarar yüzün güzel olmadıkça ver erkekler dışa çok önem verince
Soran1 yılVe*
- 1 yıl
Sen çok ters açıdan bakıyorsun bence , sen daha çok aranansin, sadece yanlış insanlara tanışma fırsatı vermissin
Soran1 yılYanlış insanları ben seçmedim bana tavsiye ettiler ayrıca erkekler hep böyle sadece dış güzelliğe önem verir bu bir gerçek oysa boş yapma abi
Özgüven olmazsa hiç başlamanın anlamı yok. Azıcık cesaret.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben onu beğenir miyim diye düşün. Hem her şey tipte değil
26 Yorumla
Soran1 yılErkekler için tip çok önemli hatta en önemlisi diyebiliriz canım
Soran1 yılSanki reelde erkekler daha güvenilir mi
Soran1 yılErkekler hep aynı reel sanal fark etmez
Soran1 yılNe yapacağımı bilmiyorum işte
1 yılKorkmana gerek yok zaten bir kaç fotoğrafını görmedi mi internette?
09 Yorumla
Soran1 yılGördü ama fotolarda daha iyi duruyorum
Soran1 yılYani bence
- 1 yıl
bence için rahat olsun kendine haksızlık etme, özgüvenini yüksek tut o seni beğenmezse de yanlış bir ilişkiye başlamaktansa seni gerçekten sevecek birini bulmak daha iyidir.
Soran1 yılHangi erkek çirkin bir kızı sever azıcık da olsun gerçekçi olun
- 1 yıl
İyi de fotoğraflarında görmüş işte, çirkin olduğuna karar verseydi zaten devam etmezdi, demek ki çirkin diye düşünmemiş, belki sen çirkin olduğunu düşünüyorsundur ama öyle değilsindir belki
Soran1 yılHaklısın sağol
- 1 yıl
Rica ederim, kendine de haksızlık etme, kendine çirkin deme, güzel olduğunu söyle
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
çünkü senin en değerli şeyin; kendin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılResim kamera görüntü ve görüntülü konuşma diye bi şey var. Dene birini çok uzamadan
07 Yorumla
Soran1 yılKaç tane resim attım ama yeter mi bilmiyorum
- 1 yıl
Karşıdakine sorsana bunu.
“Ne düşünüyorsun, güzelliyim, nasılım ………..” Bla bla bla
Soran1 yılGüzelsin diyip duruyor bana
- 1 yıl
E sen ne istiyorsun?
Soran1 yılKorkuyorum reelde beğenmez diye
- 1 yıl
:) ecele faydası yok.
Kısa zamanda buluşun.
Orada çıkar mevzu ortaya
Soran1 yılTamam sağol
Ya yeter şu tabularinizi yıkın beğenmezse begenmesin ne kaybedersin asıl mesele kalp karakteridir
04 Yorumla
Soran1 yılAsıl mesele kalp karakter olsaydı çoktan evlenirdim canım ya erkekler dış güzellik peşinde genelde sadece
Soran1 yılGerçek bu kandırmayalım kendimizi
Soran1 yılÖyle
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmişe bakma, kim niye begenmesin swni, ozguvenini topla.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılyuzlesmek istemiyorsan begenilmemek rahatsiz ediyorsa haklisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
1 yılsanaldan tanışılmış ilişki... sanmıyorum yürümez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine bak ne eksik düzelt değiş ve sonra kendine güven
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKafanı çalıştır , en doğal halinle fotoğraf at , oda atsın.
Sonradan hüsran yaşama
04 Yorumla
Soran1 yılAttım zaten
Cevap sahibi1 yılEee
Cevap sahibi1 yılsonuç ne oldu
Soran1 yılBeğendi
Gizli Üye(36-45)1 yılSana sadece görsel açıdan yaklaşıp değerlendirecek birisi ise zaten onunla zaman kaybetme.
11 Yorumla
Soran1 yılAma erkekler hep böyle
Bende de hep öyle oldu hiç uğraşma eğer yüzün çok güzel değilse boş
023 Yorumla
Soran1 yılCidden öyle yüzüm kötü üstelik dişlerim sarı yani zor cidden hatta imkansız
Soran1 yılBurdaki insanlar zaten hep reeldeki insanlardan daha farklı cevaplar veriyor insanlar çok iki yüzlü yeminle
Soran1 yılMisal burada dış güzellik diye bas bas bağırır erkekler ama reelde az da güzel olsa bile bakmazlar yüzümüze gerçek bu
Soran1 yılİç güzellik* olacaktı pardon
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılMadem karakter daha önemli o zaman neden bizim gibi kızlar reelde sevilmiyor madem paragöz kızlardan son derece nefret ediyor o zaman neden hep böyleleriyle evleniyorlar bide el üstünde tutuyor bu erkekler anlamıyorum cidden erkekler mal abi ya
Soran1 yılBende 25 yaşındayım hep tipimden dolayı red yedim sanalda her şey güllük gülistanlık erkekler düzgün kız ve sadece sevilmek istediğini der ama reelde tam tersi canım ya güzel bulmadıkları kozların yanında dahi durmak istemez hatta bir oğlanla buluşmuştum bana veda bile etmedi daha başta bakmamıştı görücü usulü gibi bir şeydi ama yinede insan az saygılı olmaz mı ama işte erkekler böyle gerçek bu
Soran1 yılÖyle zaten burada kaç kez farklı farklı sorular sordum ya saçmalıyorlar ya da bir şekilde sana yürümeye çalışıyorlar evli olsan dahi erkeklerin çoğu bozuk işte
Soran1 yılBu yüzden erkeklere karşı saygım yok oldu resmen
Soran1 yılEvde kalmakta istemiyorum ama
Soran1 yılİnsanlar evde kalan kadınlara çok zorba ediyor maalesef buda var ve bu hiç komik değil
- 1 yıl
Zaten bizimkiler de beni 17 yaşımda o yüzden verdiler sonradan döndü evde kalmamam için biliyorum çok kötü senin yaşıtların evli vb ama inan bana eninde sonunda biri ile evleneceksin istegramda takip etmek istyeyen çevrendeki kişiler varsa ağırdan al 2 gün sonra onayla erkekler kolay erisebildikleri kızlarla dan hoşlanmaz kuaför çevrende varsa yüz bakımları var ama iyi birine sor yaptır yuzude değişim çok fazla olur
Seni görmedi mi adam resmini vs
01 Yorumla
Soran1 yılGördü
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendini güzel bulmuyor musun?
03 Yorumla
Soran1 yılBuluyorum tabi
Soran1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Korkma kendine güven diyorum
06 Yorumla
Soran1 yılGüveniyorum kendimden memnunum ben ama erkekler dış güzelliğe çok odaklıdır
Soran1 yılYakışıklı değil bence ama erkekler tipsiz olsa bile tipe çok önem verir erkeklerin doğası bu
Soran1 yılSaçma ama erkekler işte
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSanaldan zorlama o zaman
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka türlü bakan yok
1 yılSanaldan fotoğrafını atabilirsin
08 Yorumla
Soran1 yılAttım zaten
- 1 yıl
E tamam sanalla reel arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum
Soran1 yılYok zaten aşırı makyaj veya filtre kullanmıyorum sonuçta
- 1 yıl
E neden dert ediyorsun fotoğrafini begendiyse gercektede beğenir
Soran1 yılEmin misin
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılBana pek öyle gelmiyor
- 1 yıl
Öyle öyle
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Bence bunu boş ver olmazsa önüne bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Reelde gorusmeden kendinizi bu kadar kaptirmayin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu kafadan çıkın artık
04 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin doğası bu abi
Soran1 yılKadınlar daha çok bir erkeğin duruşuna ve oma karşı plan ilgisine bakar erkek ama gençliğe ve güzelliğe odaklı olur erkek kadın farkı bu
Gizli Üye(36-45)1 yılOğlanlara takılma totoşlarla işin olmasın
01 Yorumla
Soran1 yılHangi oğlan
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine neden güvenmiyorsun
08 Yorumla
Soran1 yılNe alaka kendime güveniyorum ama güzel değilim güzellik standartlarına uymuyorum bir kere bu bir gerçek
Cevap sahibi1 yılHer kadın çok güzel olacak diye bir kural yok
Soran1 yılEvet ama çirkin kadınlarda sevilmiyor işte erkleler tarafından kardeşim
Soran1 yılErkekler*
Cevap sahibi1 yılSeni seven biri de vardır elbet
Soran1 yılBu yaşıma kadar hep red yedim halbuki çok temizim çok safım ve çok güzel bir kalbe sahibim erkekler iyi kadın diye çırpınır ama iyi kadını gram hak etmiyor
Cevap sahibi1 yılSen de haklısın
Soran1 yılTabi haklıyım gerçek hayatımı anlatıyorum burada
Dene derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBegenmezse begenmesin umrunda bile olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana bi resmini atsana merak ettim
00 Yorumla
1 yılGörmedi mi oğlan seni
15 Yorumla
Soran1 yılGördü
- 1 yıl
Sıkıntı yok o zaman takılma
Soran1 yılÖyle mi diyorsun
- 1 yıl
Evet kendine özen göster ama bakımından ödün verme senin içim demiyorum yanlış anlama bi kadın ne kadar çirkin olursa olsun bakımı onu güzel gösterir
Soran1 yılMaalesef kurtarmıyor bazen canım
1 yılAynı durumu bende yaşadım ama sanaldan olmuyor
010 Yorumla
Soran1 yılReelde hiç bakan yok
- 1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun
Soran1 yılBakmıyorlar çünkü diğer kızlar düğüne gidiyor bin tane talip çıkıyor bana bu güne kadar iki üç tane görücü çıktı halbuki herkesten daha çok gittim düğünlere dış güzellik her şeydir sadece erkekler için değil aileleri içinde bu böyle başka türlü nasıl hava atsınlar diğer akrabalara yazık cidden
- 1 yıl
Bu kadar kendini küçük görme
- 1 yıl
Bana ulaşsana bi dk yardımcı olmak isterim ben sana
Soran1 yılKendimi küçük falan görmüyorum kendimi çok seviyorum hatta güzel ve tatlı buluyorum ama erkeklerin doğası bu yani gerçek bu kendimi kandırmaya gerek yok dimi abi
- 1 yıl
Abi demene gerek yok ama yanlış düşünüyorsun ulaş bi bana
Soran1 yılYanlış düşünmüyorum senelerce neler yaşadığımı sen bilmiyorsun ayrıca benim sevgilim var yazmak istemiyorum lütfen saygı duy buna teşekkürler
- 1 yıl
Sanaldan konuşan mı sevgilin
Soran1 yılSevgilim sayılır sevgilim olmazsa bile birisiyle konuştuğum sürece başka bir erkeğe bakmam bile karakterime ters bu abicim
Begenmezse begenmesin en azından içinde kalmaz
01 Yorumla
Soran1 yılÇok kırılganım 🥺
1 yılOğlan mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFoto atmadın mi
09 Yorumla
Soran1 yılAttım ama yinede korkuyorum
Cevap sahibi1 yılbir şey olmaz ya istersen yardım ediyim dısardan nasıl göründüğünü
Soran1 yılNasıl
Soran1 yılGerek yok bir erkeğin onayına ben kendimi biliyorum ve seviyorum zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman niye korkuyorsun
Soran1 yılHani reel farklı ya
Cevap sahibi1 yılReal farkli olsun sen aynısın
Soran1 yılEvet resimdeki kişi benim
Cevap sahibi1 yılEe oo zaman beğenen seni olduğun gibi beğensin
Neden beğenmesin
06 Yorumla
Soran1 yılReelde daha çirkinim çünkü
Soran1 yılİyiyim sorun yüzüm maalesef
Soran1 yılYüz düzelmez erkeklerde en çok yüzü bakar
tak gitme
00 YorumlaTakma
00 YorumlaUmursama
00 YorumlaOlabilir ya
00 Yorumla
1 yılGörüntülü konusun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılsanalla kalsın
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnternetten biriyle tanıştım ama gerçekte beğenmezse diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler