Selam
40 yaşına gelmiş nişanı 39 yaşında atmış bir adam çiddi birsey düşünebilir mi? 25 yaşındaki kızlar siz böyle erkeğe bakarmısiniz?
Selam
40 yaşına gelmiş nişanı 39 yaşında atmış bir adam çiddi birsey düşünebilir mi? 25 yaşındaki kızlar siz böyle erkeğe bakarmısiniz?
İnsan istediği yaşta nişan atar. Kadın erkek fark etmez. Bu ne ezik bir soru böyle? Biraz önce okudum 23 yaşında bir kadın 40-50 yaş arası erkeklerden hoşlanıyordu. Siz ne içip ne tüketiyorsunuz?
Adam ile ciddi düşündüğünü hissettirir ve kafan uyuşur ise neden atsın nişanı? Belli ki bir sorun olmuş ki nişan atılmış. Sebebini de yazsaydın (!)
Arzu birtakım şeyleri anlatırken normalleştiririz. ister istemez. Sende biraz bundan seziyorum:) Muhtemelen oldukça meraklı ve kıskanç birisin. Belki bana öyle geliyor bilmiyorum. Ama farkındaysan kimseyi bunaltmaya gelmiyor bu günlerde. İnsanlar genel olarak mutsuz ve ne istediğini bilmez haldeler. Bu yüzden yaşadığın durum için çok üzgün değilim. Elbette üzüldüm ama çok da üzülmedim. Çünkü belki nişanı nikahı yaptıktan sonra daha çok üzülüp kahrolacaktın?
Belki de çok zor zamanlar ve evlilik yaşayacaktın. Bazen durup düşünmek gerek. Hayırlı görünen işlerin olmamasında da hayır aramak gerek. Elbette sana şu anda pollyannacılık oynamayacağım. Ama azıcık sakin kalıp düşünmeni öneririm. Şayet sen kendini masum ve olayı çok garip buluyorsan bir de b tarafından bak lütfen.
Çok mutlu olmanı ve bu yaşadığını çabucak unutmanı diliyorum. Mutuluklar
Hey Arzuuu, naber? Bence yaşı başı çok takılmamak lazım, sonuçta aşkın yaşı yok, değil mi? 💕 Ama tabii ki nişanı atmış birinden bahsederken biraz temkinli olmak mantıklı olur. Belki geçmiş ilişkisini hakkıyla bitirmiş mi, pürüz var mı, bunları bir sorup öğrenmekte fayda var. Ciddi bir şey düşünüp düşünmediğini anca onun davranışları ve söyledikleri gösterir.
Hikaye iyi başlayabilir ama sonunda başrollerden biri üzülmesin diye dikkatli ol 💃 25’liklerin böyle erkeğe bakıp bakmayacağı da tamamen kişisel tercihlere bağlı. Senin bu konudaki fikrin ne mesela? 🧐
Cevap
12Cevap
yaş farkı çok olmaz
Evet ciddi bişey düşünür ama 25 yaşındayım ve yaş farkı bence aşırı fazla
Bu kadarmı yokluktasınız biraz yaşıtlarınıza yönelin.
36 yaşındayım geçen sene Nisan attım ve evlenmemeye karar verdim
Kesinlikle şans yok valla
Bu zamana kadar kimle konuştuysam olmadı en sonunda tamam buldum dedim Nisan yaptık çok çabaladım ama yine olmadı kabul edemezdim bazı şeyleri
Bir türlü kendime göre birini bulamadım tam buldum diyorum olmuyor işte
Bana ulaşır misin tabi istersen
Evlilik için 15 yaş çok fark bence
Olayı anlamadım
evlilik zor bir karar. guvenecek kadin kalmadi.
40 yaşında adam 25 yaşında kızla mi? 😂😂😂
40 gibi bile durmuyor ama 28 gibi
Biz kimden bahsediyoruz
Imm olabilir küçük bir ihtimal
Aldatır ciddi olmaz asla
Ben etmezdim
düşünebilir
belli olmaz
Olabilir
Neden korkayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?