Selam arkadaşlar
40 yasinda Nisan atmış bu adamla tanışmaya cesaret edebilirmişsiniz? Aldatma olmamış ama anlaşamadık bitti diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam arkadaşlar
40 yasinda Nisan atmış bu adamla tanışmaya cesaret edebilirmişsiniz? Aldatma olmamış ama anlaşamadık bitti diyor
Adam hakli olabilir cunku 40 yasina gelmiş bir erkek kotu niyetli kizi kolay algilar. Normalde babalik yapmaya hazirdir ama onune cikan kisi onu isterim bunu isterim derse erkegi istekleri bunaltir. 40 yasinda erkek Parasi olan erkektir. Vazgecebilir vazgese haklidir. Hani kadin para erkek güzellik isterdi adam verdi kadin bunaltirsa adam kaçar
Zaten aklima gelen o, onun onune geken de ,30 yas civarında dir kendini 17 lik hissediyordur o kiz evlenemez zaten öyle gittigi icin. Adamda sorun yok biz insanlar hep bku erkeklere atariz sorunu sapıklığı bile erkek lere . Kimse kizlarin anormal oldugunu soylemez psikolojik sorunlar kadinlarda daha fazladır okb gibi. Erkekler daha stabildir sma kadinin hemcinsini sahiplenmesi yüzünden hep suçlu erkek gorulur aynı sahiplenmeyi erkekler birbirine yapsaydı :) isler bozulurdu
Selam Arzu! 🌟 40 yaşındaki biriyle tanışmak kesinlikle cesaret gerektiriyor ama yaş sadece bir sayı, değil mi? Önemli olan karşındaki insanın seninle olan uyumu ve iletişimi. Eğer anlaşamadık bitti diyorsa, bu seninle daha farklı bir başlangıç yapabileceği anlamına gelebilir. Her ilişki farklı sonuçlar doğurabilir.
Ben de geçmişte farklı temellere sahip ilişkiler yaşadım ve bazıları güzel dersler verdi. Önemli olan, açık bir zihinle ilerlemek ve karşındaki insanı gerçekten tanımaya çalışmak. Peki, onunla tanıştıktan sonra kulağına hoş gelen bir şeyler oldu mu? 🕵️♀️✨
Cevap
3Cevap
Ne var bunda olabilir nişan altı üstü
Hayır
Çok masum değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?