Diğer Görücü gelmiş ama adam 35 yaşında gibi napayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 26 demiş ama, adamın durum iyi Güncellemeler1 yıl Adamda tip var bu arada beğendim ama yaşlı Güncellemeler1 yıl neden direkt doğru yaş söylenmemiş ki Görücü gelmiş ama adam 35 yaşında gibi napayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 26 deyip 35 çıkması doğru değil mesele yaşı değil söylediği yalan.. sen kaç yaşındasın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Aynen. 35 mi emin değilim ama 32 33 bence. Neden 26 dersiniz ki kandırmak yani Yorumla Hipnotix 1 yıl Kendini genç göstermek genç kızlarla yakınlık kurmak istemiştir ama sonuçta internetten takılmıyor görücü usulünde bunu neden söyler anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum. Belki de 26 dır ama yaşlı duruyordur. Ama ben kandırılana dek söylenmezse onlara bir şey olmaz benim arkamda biri yok Yorumla Hipnotix 1 yıl Emin değilsen 6 dır belki genetik olarak olgunduruyordur görücü usulüne gelen birisi yaşı hakkında yalan söylemez varsayımlarla olmaz böyle şeyler. Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yaş 35 te olsa çok değil beğendiysen durumuda iyiymiş evlen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Heracloss 1 yıl Ne kafanı karıştıran? Yorumla Soran 1 yıl Çok şey Yorumla Heracloss 1 yıl Ozaman değiştir yani vazgeç yenisine bak Yorumla Soran 1 yıl Sadece yaşlı duruyor 34 gibi min 33 Yorumla Heracloss 1 yıl Yaş takıntılısın bence ömür boyu beğenmeme hibi şeyler olur boş ver Yorumla Soran 1 yıl Yaş takıntılı değilim neden direkt doğru yaş söylenmemiş Yorumla Heracloss 1 yıl İçine sinmemiş işte boş ver Yorumla Soran 1 yıl Başka da 30 uma kadar böyle biri olmaz bence Yorumla Heracloss 1 yıl Öyle olumsuz bakma, alışveriştede bidaha bulamam deyip acele ettiğimiz her şey yarı fiyatına düşüyor içine sinmediyse boş ver zaten olacaksa yine aklın çeliniz olur Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 630 cevap paylaştı. sonra yok vermem diyeceksen adamı da uğraştırma boşa :D 0 0 Yorumla
Xalid15 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Para önemli fakat, on faktöre sadece parayı koyma. Uyuyormusunuz düşün. Oluyosa evlen gitsin 0 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 98% 1 yıl Durumu iyi olan 2 sıfır öndeBiz garibanlar ölelim😊😔 0 0 Yorumla
ezomira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hyr bence yaş farkı var artı yalan söylemiş 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 9 yaş o kadar büyük değil ama bi tanımak lazım 0 0 Yorumla
Dağlı9316 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl karakterini çözmeye çalış gerisi mühim değil 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. başka şansın mı varevden kaçmak için 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Durumu iyi olunca yaş siliniyor mu? 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. yaşına bakma önemli olan seninle olan ilgisi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Para varsa kaçırma 0 0 Yorumla
Gözlemci1111 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 435 cevap paylaştı. Görsün bi napacaksın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
26 deyip 35 çıkması doğru değil mesele yaşı değil söylediği yalan.. sen kaç yaşındasın
Aynen. 35 mi emin değilim ama 32 33 bence. Neden 26 dersiniz ki kandırmak yani
Kendini genç göstermek genç kızlarla yakınlık kurmak istemiştir ama sonuçta internetten takılmıyor görücü usulünde bunu neden söyler anlamadım
Bilmiyorum. Belki de 26 dır ama yaşlı duruyordur. Ama ben kandırılana dek söylenmezse onlara bir şey olmaz benim arkamda biri yok
Emin değilsen 6 dır belki genetik olarak olgunduruyordur görücü usulüne gelen birisi yaşı hakkında yalan söylemez varsayımlarla olmaz böyle şeyler.
Yaş 35 te olsa çok değil beğendiysen durumuda iyiymiş evlen
Bilmiyorum
Ne kafanı karıştıran?
Çok şey
Ozaman değiştir yani vazgeç yenisine bak
Sadece yaşlı duruyor 34 gibi min 33
Yaş takıntılısın bence ömür boyu beğenmeme hibi şeyler olur boş ver
Yaş takıntılı değilim neden direkt doğru yaş söylenmemiş
İçine sinmemiş işte boş ver
Başka da 30 uma kadar böyle biri olmaz bence
Öyle olumsuz bakma, alışveriştede bidaha bulamam deyip acele ettiğimiz her şey yarı fiyatına düşüyor içine sinmediyse boş ver zaten olacaksa yine aklın çeliniz olur
sonra yok vermem diyeceksen adamı da uğraştırma boşa :D
Para önemli fakat, on faktöre sadece parayı koyma. Uyuyormusunuz düşün. Oluyosa evlen gitsin
Durumu iyi olan 2 sıfır önde
Biz garibanlar ölelim😊😔
Hyr bence yaş farkı var artı yalan söylemiş
9 yaş o kadar büyük değil ama bi tanımak lazım
karakterini çözmeye çalış gerisi mühim değil
başka şansın mı var
evden kaçmak için
Durumu iyi olunca yaş siliniyor mu?
yaşına bakma önemli olan seninle olan ilgisi
durumu iyiyse düşünme
Para varsa kaçırma
Görsün bi napacaksın