Aile & Toplum 32 yaşındaki erkek yaşlı mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben 25 yaşında genç bir kızım, barbiyim. 32 yaşındaki erkek bana yaşlı olmaz mi Güncellemeler+1 yıl Sorunun cinsellikle alakası nedir 32 yaşındaki erkek yaşlı mı sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet yaşlıdır. ama 32 yalında ki kadın yaşlı değildir :D 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Erkekler daha genç yaşlanır kadınlara oranla. Şimdi alırsan, muhtemelen 5 yıl sonra ondan daha yaşlı gözükeceksindir. 1 1 Yorumla casurefendi +1 yıl Kapak olmuş Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yani bence çok ama aranızdaki ilişkiye bağlı onun dinçliğine falan bağlı öyle. O kadar da yaşlı sayılmaz. 7 den sonrası fazla olabilirdi 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana göre değil mesela ben birkaç yaş küçük isterdim. 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. barbi 64 yaşındaydı 32 yaşındaki erkek neden yaşlı sayılsın 0 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 25 yaşa barbie deyip 32 yaşlı diyorsun ya komik :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ablacım sende 25 yasında hala kendını gencmı goruyorsun senın yasındkıların ıkıncı cockları oldu sen barbını teyze olmus halıne gelmıssın 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. yok ya ne alaka? neye göre yaşlı oluyor anlamadım 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Daha neler be 18 yasındaki kızlar evleniyor onlarla :) 0 0 Yorumla
EsmerBirDoksanBoyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hayır yaş farkının olması güzel olur. Olgun biriyse seni taşımasını bilecek 0 0 Yorumla
_gaziakkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 10 yaşa kadar normal ama o senin bileceğin iş önemli olan senin düşüncen 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. yaşantısına, kendine bakmasına göre değişir 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. 7 yaş o kadar da önemli değil bence 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yaşlı olmaz 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. :D :D Yaşlılık 70 dir erkeklerde :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen yay burcu musun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nekı burcun Yorumla Soran +1 yıl Koç yükselen aslan neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merak ettım senle uzunca konusalımmı? Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. neresi yaşlı 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet sana göre yaşlı 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Yaşlı evet sana göre 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni doruğa cikartir 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Barbi misin? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evet yaşlıdır. ama 32 yalında ki kadın yaşlı değildir :D
Erkekler daha genç yaşlanır kadınlara oranla. Şimdi alırsan, muhtemelen 5 yıl sonra ondan daha yaşlı gözükeceksindir.
Kapak olmuş
Yani bence çok ama aranızdaki ilişkiye bağlı onun dinçliğine falan bağlı öyle. O kadar da yaşlı sayılmaz. 7 den sonrası fazla olabilirdi
Bana göre değil mesela ben birkaç yaş küçük isterdim.
barbi 64 yaşındaydı
32 yaşındaki erkek neden yaşlı sayılsın
25 yaşa barbie deyip 32 yaşlı diyorsun ya komik :D
ablacım sende 25 yasında hala kendını gencmı goruyorsun senın yasındkıların ıkıncı cockları oldu sen barbını teyze olmus halıne gelmıssın
yok ya ne alaka?
neye göre yaşlı oluyor anlamadım
Daha neler be 18 yasındaki kızlar evleniyor onlarla :)
Hayır yaş farkının olması güzel olur. Olgun biriyse seni taşımasını bilecek
10 yaşa kadar normal ama o senin bileceğin iş önemli olan senin düşüncen
yaşantısına, kendine bakmasına göre değişir
Sen gidip Ken'ini arasana ufaklık.
25 yaşında Barbie mi olur ámk
Seni tanıyorum sanki :D
Gayet güzel olur gerçekten
7 yaş o kadar da önemli değil bence
Aynen bana şurdan touch blue alsana
barbiysen git kenini bul
Yaşlı olmaz
:D :D Yaşlılık 70 dir erkeklerde :D :D
sen yay burcu musun?
Hayır
nekı burcun
Koç yükselen aslan neden?
merak ettım senle uzunca konusalımmı?
barbie? ay go tum diyorum.😉
Ne Barbie si be o yaşta barbi mi olur 😂
Tabiki de hayır ne yaşlısı
yaşlı olmaz tecrübeli barbi eğitmeni olurrrr
neresi yaşlı
Böyle barbie kaslı italyanı hakeder))
Bizi niye soruyon beynin yokmu
Evet sana göre yaşlı
Kendini 18 yaşında zannediyorsun sanırım.
Kendini barbi sanan Kezban😅
Sana 27 lik lazım
Yaşlı evet sana göre
Seni doruğa cikartir
Barbi misin?