İlişkiye odaklanamıyorum dedi ayrıldık?

Arkadaşlar bizim ilişkimiz çok toxicti (kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyordu) hatta bi ara bir hafta konuşmadık sonra dayanamadım yazdım ve daha ciddi bir şekilde başladık her şey mükemmel giderken ayrıldığımız günün sabahı benim mesajlarıma geç bakıyordu telefonu elinde olmasına rağmen o gün ona sinirliydim (aynı etütteyiz) ama o elimi öptü ilgi gösterdi akşamıda dağıldığımızda doğru düzgün oturup konuşmadık bile akşamda yine mesajlarıma geç dönüp soğuk cevap verdiği için ona “böyle olmuyor bana karşı bir şey hissetmiyorsan bitirelim” dedim o da “hissediyorum, kafam karışık, ailevi sıkıntılar var bilmiyorsun, seni sevmediğimden değil ilişkiye odaklanamıyorum” dedi ama ben yinede çabaladım en sonda da ona karşı gerçekten bir şeyler hissettiğimi söyledim kendine iyi bak yazdık birbirimize en sonda senlede olmuyor sensiz de dedim mesajımı beğendi bende instagramdan anlık kırgınlıkla onu çıkardım (o konuşmadığımız bir hafta beni kafasında bitiremediği için çıkarmadığını söylemişti) ve whatsappdan hala duruyor hikaye atmıştım hikayeme bakmış etütte ayrıldığımız günden hemen sonraki gün arkadaşlarım bana dik dik baktığını söylemişti sizce ne olucak ne düşünüyorsunuz?
İlişkiye odaklanamıyorum dedi ayrıldık?