Böylesi ilk kez karşıma çıktı. Her şey mükemmelken bir anda bunu yapıp gitti. Gelir mi gelmez mi nereden anlayacağız sizde durumlar ne böyle şeyler yaşayanlar var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba tatlım ilişkiye hazır olmadığını söyleyip giden birinin geri dönüp dömeyeceği, kişinin karakterine, duygusal durumuna ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Herkesin deneyimi farklıdır, bu yüzden kesin bir cevap vermek zor. Ancak bazı genel gözlemler ve tavsiyeler şunlar olabilir:
1) Kişinin Nedenleri: Eğer erkek gerçekten ilişkiye hazır olmadığını düşünüyorsa, bu durum onun kişisel gelişimi, hayatındaki diğer öncelikler veya buygusal olarak hazır hissetmemesiyle ilgili olabilir. Bu tür durumlarda, kişi kendini hazır hissettiğinde geri dönebilir, ancak bu süreç zaman alabilir.
2) İlişkinin Durumu: Eğer ilişkiniz gerçekten sağlıklı ve olumlu bir temele sahipse, bu durumda geri dönme ihtimali daha yüksek olabilir. Ancak ilişkide sorunlar varsa veya iletişim eksikliği yaşanmışsa, bu durum geri dönme ihtimalini azaltabilir.
3) Zaman ve Sabır: Bazı insanlar zamanla duygularını ve düşüncelerini yeniden değerlendirir. Eğer bu kişi gerçekten sizi önemsiyorsa, zaman içinde geri dönme ihtimali olabilir. Ancak bu süreçte sabırlı olmak ve kendi duygusal sağlığınıza da özen göstermek önemlidir.
4) Kendi Değerinizi Bilin: Eğer birisi ilişkiye hazır olmadığını söylüyorsa, bu durumda onun kararına saygı duymak ve kendi hayatınıza odaklanmak önemlidir. Kendinizi değerli hissetmek ve başkalarının kararlarına bağlı kalmamak, duygusal olarak daha sağlıklı bir yaklaşımdır
5) İletişim: Eğer bu kişiyle iletişim halindeyseniz, açık ve dürüst bir şekilde duygularınızı ifade edebilirsiniz. Ancak onun da kendi kararlarını vermesine izin vermek önemlidir.
Sonuç olarak, her ilişki ve her insan farklıdır. Bu tür durumlarda en iyi yaklaşım, kendi duygusal saglığınıza öncelik vermek ve gelecekte ne olacağını beklemek yerine, şu anda kendinize odaklanmaktır. Eğer bu kişi geri dönmek isterse, bunu kendi zamanında yapacaktır. Ancak siz de kendi mutluluğunuzu ve huzurunuzu ön planda tutmalısınız.
09 Yorumla- 1 yıl
Kısacası dönmeyecek kurtarılan zaman 6 saat 15 dk
- 1 yıl
Okumadım kurtarılan zaman 2 dk
- 1 yıl
Okumadım kazanılan süre 1 dk
- 1 yıl
Bende açıkçası birine bir şey ifade etmek istediğimde çok uzun anlatıyorum. Ama aslında bu konuşma şekli ya karşıdakinin odağını kaybetmesine sebep oluyor ya da kafa ütülüyor. O yüzden kelimeleri daha dikkatlı seçip mânalı cümleler oluşturmak daha mantıklı. (Bunu bile uzun anlattım 😂😂)
- 1 yıl
Anladım , başarılar
En İyi Cevaplar
1 yılBazen insanlar kendi içsel sorunlarıyla boğuşurken böyle kararlar alabiliyorlar. Geri dönüp dönmeyeceği tamamen onun hislerine bağlı. Eğer gerçekten hissettiği bir şeyse, belki zamanla düşüncelerini netleştirip geri dönebilir. Ama bu süreçte kendini iyi hissetmek önemli, olmuyorsa zorlama sonuç olarak kaçmış senden. Başkalarının deneyimlerine de kulak verebilirsin ama en önemlisi kendi hislerine güvenmek. Her şey zamanla netleşir, unutma.🙏🏻✨
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılKlasik erkek yalanı inanmayın şunlara artık devamında psikolojim bu aralar bozuk yalnız kalmaya ihtiyacım var kimseyi istemiyorum hayatımda da dediyse tamamdır 🙄 gerçeği şu başka biri hoşuma gitti onunla deneyim ama senin haberin olmasın o kötü çıkarsa sana dönebileyim. Vur tekmeyi çıkar her yerden geri illa dönerler ama sevdiğinden değil yedek listelerini yoklamak için dönerler sonra tekrar giderler.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılPas verme gitmesine izin ver döner
25 Yorumla- 1 yıl
şeytan bir erkeyin daha kalemini kırdı :D
- 1 yıl
@yaralıdavsan başka türlü hakkından gelemez soyunuz tükenmedi gitti..
- 1 yıl
@cerenistebtw vermeyin sizde önüne gelene de çoğalmıyalım :D
- 1 yıl
@yaralıdavsan öyle yapcaz
- 1 yıl
@cerenistebtw feminizime tam destek benden :)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Oh nooo, bu durum tam bir aşk tünelinde kaybolmuş gibi 🙃 Belli ki her şey ciddileşince kafası karışmış. Hem mükemmel giden bir ilişki hem bu kararsızlık... İnsan bazen ne yaptığını bilmiyor işte 😅 Ama sana şunu söyleyeyim, geri döner mi bilemem ama böyle bir sebeple giden biri dönerse bile aynı şeyleri yaşatabilir.
Sen nasılsın bu durumda? Kendi hislerini anlayarak devam etmen önemli. Belki de bu, seni gerçek aşka taşıyacak yepyeni bir yolun başlangıcı olur! ♡00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
68Cevap
u 1 yılGeri dönse nolur, korkak tavuk.
24 Yorumla- 1 yıl
Neden korkak? erkekte ilişkiye hazır olmayabilir. Aynısını siz yapsanız korkak demezsiniz kendinize
- 1 yıl
İlişkiye hazır değilse umut vermeyecek, flört etmeyecek. Oke mi erkek kişisi?
- 1 yıl
Umut vermesi kendi hatası ama ilişki istemeyen erkek korkak olmuyor kız kişisi
- 1 yıl
İlişki istemiyorsa o toplara hiç girmeyecek nokta
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yıldönmez bekleme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Yaşlar kaç? 18 civarıysa donse ne olur ki? Bu yaşlarda ilişki demek kafede sinemada eğlenmek demek neden bu kadar kasmiş anlamadim.
Yaşlar 25 üzeri ise evlilikten korkmus olabilir. Veya aklında biri vardir ve ondan yeşil ışık gördüyse seni hemen bırakmıştır. Her türlu cesaretsiz ve sahtekarlık kokuyor. Dönse bile hayr gelmez.
14 Yorumla
Soran1 yılO 23 yasinda ben 24 , kendisi bulusmada ilişkinin ismini koymsk istedi buluşmadan sonraki gün ilişkiye hazır değilim dedi
- 1 yıl
Aynen öyle, çok doğru söyledin. Insan birden bire sogumaz ya da bırakmaz. Sana kanitliyamam ama emin ol başka bir yerden yeşil ışık görmüştür
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye hazır değilim demek, seninle ilişki düşünmüyorum demek. Ama bi yandan cebimde dur, sen bi kenarda bekle demek. Senden daha iyi fırsatlar var ben bi onları yoklayayim, eğer bana yüz vermezlerse boşta kalmaktansa senle idare ederim demek. Eğer sen buna tamam beklerim benim alnımda enayi yazıyor diyorsan, otur dönmesini bekle
00 Yorumla Bence asıl soru "geri döndükten sonra o erkekten olur mu" olmalı. Ben şahsen kendimi ilişkiye daha da önemlisi evliliğe hazir hissediyorum ama hayatımda kimse yok ve daha once de hiç olmadı , gönül kaçanı kovalar derler ya , benim ki de o hesap...🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen insanlar, bir ilişkiye hazır hissetmedikleri için ayrılma kararı alır. Bu durumda geri dönüp dönmeyeceğini kestirmek zor olabilir çünkü her birey farklıdır. Eğer bir erkek böyle bir adım attıysa, belki de kişisel sorunları veya duygusal hazırlıksızlıkları vardır. Geri dönme olasılığı, zamanla değişen duygusal durumlarına bağlıdır. En iyi şey, kendinizi bu duruma takılmadan sağlıklı bir şekilde ilerlemeye odaklamaktır. Eğer geri dönerse, bu tamamen onun duygusal gelişimine bağlı olacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBak canım aynısını yaşadım. Ben çok aşık olduğum için ve şey düşündüm ben onu kendime aşık ederim diye düşünüp onu sevmeye peşinden koşmaya devam ettim. 2 yılım çöp oldu. Beni asla kabul etmedi sürekli cepte gördü. Aslında bana ilişkiye hazır değilim dediği anda onu öylece bırakmam gerekliydi. Lütfen bunu okuyorsan sakın onu beklemeyi bir gün gelir diye düşünmeyi bırak. Bak 2 yılım gitti, emin ol seven insan seni böyle bırakmaz, korkar başkasına gitmenden korkar. Seni kaybetmekten korkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbak güzel kızım. ülkemizde ilişki yürütmek inanılmaz zor.. bunun en büyük noktası ekonomomik.. diyelim ki erkeğimiz işine güvenmiyor.. olası bi işin ciddiye binmesi durumunda kafasını öne eğmek istemiyorsa ayrılacak..
diyelim ki hazır olmaması ekonomik değil.. psikolojik.. e o zaman senin bişeyler yapman yine yanlış..
00 Yorumla
1 yılIlıskıye hazır degılım diye bir sey yok guzelım seninle olmak istemiyordur
55 Yorumla- 1 yıl
Hayır ilişkiye hazır olmama diye bir şey var. Bazen kendimi yorgun hissediyorum ve bu dönemlerde hiçbir kız için uğraşmak istemiyorum, bir köşeye çekilip dinlenmek istiyorum. Böyle olunca da dinlenene kadar hiçbir kızla ilişki yapmıyorum, kendi kendime vakit geçiriyorum. Siz erkekleri ne sanıyorsunuz hiçbir şekilde yorulmayan ve hiçbir olumsuz durum yaşamayan süperman gibi bir süper kahraman mı sanıyorsunuz. Erkeklerinde gayet ilişkiye hazır olmadıkları dönemler olabilir bu gayet normal bir durum hatta her erkekte olması gereken bir durum
Soran1 yıl@KarizmaGenç1 iyi de bulusmada ilişkiye hazır olduğumu belirtiyordu isim bile koymsk istedi buluşma sonrası gün terk etti beni böyle
- 1 yıl
Belki seninle buluştuktan sonra sana anlatmadığı olumsuz olaylar yaşadı. Bu olaylardan sonra da seninle ilişki yapmaktan vazgeçip bir süre dinlenmek istemiş olabilir
Soran1 yıl@KarizmaGenç1 1 günde mi yaşadı daha doğrusu buluşmanın hemen ardından soğuk davrandi
- 1 yıl
Bahanelere gerek yok her sey iyiyken bır gunde ne olmus olabilir bu erkekler kendilerini akıllı sanıyor sen oyle degılsındır belkı ama geneli bu durumda zatwn artık bahane bulan erkeklerden midem bulandı hep bir bahane olur. Bızım de sorunlarımız var ama bunu hıcbır zaman bahane etmıyoruz
1 yılDönmelerini beklemeyin bu heriflerin. Beklentiyi kesen kazanır..
10 Yorumla
1 yılMuhtemelen başka birini buldu ya da zaten vardı. Senden istediğini aldı ya da alamayacağını anladı ve diğer kişi daha cazip geldiği daha değerli olduğu için gitti.
Net bilgi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye iki şekilde hazır olmayabilir bir daha önce çok zedelenmiştir bir ilişkisinden kaynaklı ya da başkalarıyla takılıyordur kısacası ilişkiyi hazırım deyip kaçıyordur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. eveett döndüm, hımmm nerede kalmıştık, haa evet hatırladım ilişkiydi olayımız. Evet şimdi hazırım nerde sevişiyoruz
02 Yorumla
Soran1 yılO ne ya
Üstüne çok mu gittin? Konuyu hemen evliliğe mi getirdin? Bir şekilde gözünü korkutmuş ya da canını sıkmışsın.
02 Yorumla
Soran1 yılHiç evliliğe getirmedim
1 yılDoğruyu söylemiş daha ne işte. Hazır değilmiş geri durmuş. Yani hayat devam ediyor ne yaşayacağını bilemezsin kör limana demir atmak da mantıksızca bence hayatının akışına bak derim.
00 Yorumla
1 yılYa senden hoşlanmamıştır ya da olgunlaşmamıştır boş ver takma adam olsaydı zaten senin gibi bir kadın kaçırmazdı ama napak şimdiki çoğu erkek çocuk veya gay maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBence dönse bile affetme , kendine güveni olmayan kaçan bir erkekle yola çıkılmaz, ondan ne köy olur ne kasaba sal gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAsla gelmez. İlişkiye hazır değilim diyenlerin 2 ay içerisinde evlendiği de oluyor. O yüzden önüne bak.
00 Yorumla
1 yılEvleneceğim kadın sen değilsin diyememiş. Dönmez şayet dönerse de onunla bir yola girilmez. Sakın böyle bir hata yapmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
1 yılAynısını yaşadım. Gitti geldi gitti geldi gitti geldi en son ben gittim. En başında gitseydim de olurmuş ama yaşanması gerekn şeyler varmış demek ki.
00 Yorumla İlişkiye hazır değilim diyenler genelde cinsellik istiyordur veya seninle ilişki istemiyordur sana dönse bile kabul etme bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya bağlanma korkusu var ya da yedekte tuttukları kafada bu soru işaretleriyle gelse de devam etme derim yorucu bir ilişki olur senin için..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hazir oldugunda da sana mi gelir baskasina mi gider orasi mechul.
Hem zaten cocuk yasta ne iliskisi yaa.00 Yorumla
1 yılSoru 1 alacağını alıp mi gitti
Soru 2 bağlanmaktan mi korktu
02 Yorumla
Soran1 yıl1. Cinsellik yaşamadım ufak yakınlaştık sadece
2. Bilmiyorum bulusmada ilişkiye başlamak istediğinden bahsediyordu mutluydu ve samimiydi- 1 yıl
Depresyondadir aşka aşkın sorumluluguna gücü yoktur eski sevgilisindedir aklı aldatilmistir vs vs
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBen olsam umut bağlamazdım gerçekten değer verse seni ortada bırakıp gider miydi sonuçta öyle düşünürüm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılErkek olarak söylüyorum seni yedekte tutuyor şu an sevgilisi var onun ile kötü olur ise sana yazar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dönerse de kabul edilmemesi gerek ama işte aklı kıt hatun kişiler maalesef!!!
00 Yorumla
1 yılErkeklerin çoğu güvenilmez bırakın ulaşılmaz olmayı deneyin efendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka ilişkileri yüzünden sana harcayacak enerji, parası ve zamanı kalmıyorsa ilişkiye hazır değilim der gider erkekler.
04 Yorumla
Soran1 yılBulusmamiz iyi geçmişti, ilişkiye isim de koymsk istemişti. Uzak mesafeden gelmişti ilgiliydi samimiydi. Eve gider gitmez soğuk davrandı ve konuşmayı kesti
Cevap sahibi1 yılKarşı tarafa iyi vakit geçirtmek için uğraşırız ki kolay düşsün 👍
Soran1 yılDeme ya…
Cevap sahibi1 yılBöyle yaptı ya eğer sen ulaşmak için ısrar edersen ona göre seni kullanmak ister. Paranı yer veya seni yer.
1 yılBaşkasını bulduğuna adım kadar eminim onun için seni harcamış
00 Yorumla
1 yılSanmıyorum. Belki geri dönenler de olmuştur ama nadiren olmuştur diye düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. kukusu da var mı tövbe estağfurullah Öyle erkek mi olur la
00 Yorumla
1 yılEğer aklındaki kişiyle bir ilişkiye başlayamazsa döner kürkçü dükkanına :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGiden dönmez şahsen ben olsam dönmez bir kabahat işlediyse tövbe dönüşü olmazz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye hazır ama senle değil. Hiç bekleme.
00 Yorumla ekmek mi pişiriyormuş yuvarlak neyin hazır olmayışı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılDönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır 🤷
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hazırlık turunu atıp gelecek olabilir dikkatli ol sen
00 YorumlaO sana hayır demiş, sen yapmam dedigin şeyi sonra yaparmışım? Ben yapmam yani sana donmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDöner eşek gibi Döner ama sen aynı sen olarak kaldıysan yine gidecek şekerim
00 Yorumla Belki ailevi belki de dıger kızlardan kopamama bılrmem dönermi ama olmaz ondan dönsede yoksay
00 Yorumlaevet dönüyorlar ama çok geç oluyor her şey için
00 Yorumlabaşka birine gitti ondan ret yerse geri gelir sensiz yapamıyorum diye :D
00 YorumlaBunu diyen hiç kimse dönmez çünkü zaten sevmiyodur hoşlanmıyodur
00 YorumlaDönsede anca avcunu yalar 😌Sen onun gibilere mi kaldın güzellik🎀🎀🎀🎀🎀🎀
00 YorumlaŞaka gibi ya cidden tam olarak ne oldu anlatlr mısun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an bi uğraş alanı varsa istemeyebilir, sonradan da hormonsal yükselişten ötürü gelebilir de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden bunu dedi peki? Ne kadar zamandır flörtleşiyordunuz ki?
03 Yorumla
Soran1 yıl2 ay flört ettik ilk bulusma sonrasi soğuk yaptı ve ilişkiye hazır değilim dedi ama bulusmada da ilişkiye isim koyalim demişti
Cevap sahibi1 yıl@Fatımaak Belki de onu taşıyamayacağını düşünmüştür neden beğenmeme olarak değerlendirdin ki?
Gizli Üye(25-29)1 yılDönmez donersede ben kabul etmem kişinin gururuna kalmış bu
10 Yorumlaböyle diyenlerin çoğu dönmüyor, ama istemiyor diye zorlamakta doğru olmaz. Senin istemediğin birinin seni bu konuda zorladığını düşün çok rahatsız edici olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGidene uğurlar olsun derim bir daha da arkama bakmam
00 YorumlaDemekki her şey mükemmel değilmiş senin açından öyleymiş bu bir ikincisi senden emin değil ya i seni istemiyor, ilişkiye hazır olacağı birileri olacaktır…Ama o sen değilsin
00 Yorumla
1 yılKay aydır berabersiniz ki böyle bir şey oldu?
Birbirinizi sevdiğinizden emin misiniz?
Sen sevdiğini belli etmemişsin belkide…01 Yorumla
Soran1 yılİki aydır flört ediyorduk ilk buluşmayı yaptık sonrasında ertesi gün ilişkiye hazır değilim dedi ve ama buluşmada da ilişkiye isim koymak istediğinden bahsetmişti ve çok sevgi doluydu
1 yılAynisi basima geldi seninle konusurken baskasiylada konusmus senin haberin yok ve senden ayrilip ona yonelmis bahane bulmuş senden alacaginida almiş
00 Yorumla
1 yılOnun bitiremediği bir hikayesi olabilir
Veya sana bağlanmak istememiştir. Herseyi yaşayıp sıkılınca çekip gidene yol ver gitsin takma bence00 Yorumla
1 yılBacım bu ne istediğini bilmeyen andavalla kafanı yorma. ben fikir degistireni görmedim. Dönek bunlar uğraşma next next
00 YorumlaBağlanma problemi olabilir, kafasında bişeyler oturunca kaçar böyle tipler. Klinik vaka şekerim. Senin elinden bişey gelmez. Dönse de iflah olmaz...
00 Yorumlaİlişkiye hazırım ama seninle hazır değilim demek şaşmaz üzerler onlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDöner ama kendi etrafında
10 Yorumla
1 yılİlişkiye hazır olmamak değil olay Abaza olması farklı kadınlarla olmak istemesi
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem