Güzel bir ilişkimiz vardı benden önce sorunlu bi ilişkisi varmış çok da zaman geçmemişti üzerinden ben sanırım daha hazır değilmişim kendimi toplayana kadar sana bekle demeye hakkım yok dedi ve ayrıldık eski sevgilisine dönüş gibi bir şey imkansıza yakın
çok iyiydik çok güzel şeyler paylaştık yeni ayrıldık geri dönsün devam edelim istiyorum sabretmem gerek biliyorum ama ne zaman döner döner mi bi ortalaması yok mu bunun
çok iyiydik çok güzel şeyler paylaştık yeni ayrıldık geri dönsün devam edelim istiyorum sabretmem gerek biliyorum ama ne zaman döner döner mi bi ortalaması yok mu bunun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dönecek gibi durmuyor bunca güzelliğe rağmen bahane edip ayrılığa gittiyse aklıma şu gelir demek ki gönlünde başka biri var ve yapamıyor
Başka biriyle ilgili olduğunu pek sanmıyorum ha diyelim ki öyle o zaman eline o taraftan yana bir şey geçeceğini düşünmüyorum
Bak bu eski sevgili kaynaklı da olabilir veya gönlüne yeni başka biri düşmesi kaynaklı da olabilir anlıyorsun değil mi
Eski sevgilisi aşırı düşük bi ihtimal hatta yok diyelim yeni biri gibi de gelmiyor bi süre kendimi dinleyeceğim bu durumlardan uzak kalsam daha iyi vb şeyler dedi demeyebilirdi
Aslında senin gözünde ayrılık sonrası kötü konuma düşmemek için böyle demesi muhtemel, bak ciddiyim gerçekten seven bahaneye asla sığınması hele ki güzel giden bir ilişkide
Vaktin varsa sohbet edelim mi
Ayrılmadan hemen önce arkadaşlarla aynı ortamdaydık gözünün içine bakıypdu çok iyiydiniz ne oldu ki diye şaşırdılar tamam bahaneye sığınmaz tabi ama kafa karışıklığı yaşamıştır belki
Ekledim
Ben de yazamıyorum özel bi bilgi de paylaşmak istemiyorum
Özleyecdği bişeler yaşadıysanız özler döner
Hep güzel şeyler yaşadık
Azıcık özkesin hazır olsun döner
Merak etme sev kapında bile yatar
Bişelerin tadını aldıysa
Bunu bahane olarak gören bi yorum var yukarda ve Can sıkıcı ama illa ki gelgitler olur bu biraz ağır tabi ama bilmiyorum kötü değildik :(
Ya zaten sorun şu
Daha ilk günden bilmiyormuymuş hazır olup olmadığını
Ay ben hazır değilim bilmem ne ozaman gir inine hazır olunca çık insanlarında üzme
Ani bi tanışma oldu kapılıp gittik sonra çok kontrollü değildi zaten gelirse konfetilerle karşılamam bi anlasın yaptığı şeyi ama gelsin işte kötğ bir anımız yok gelsin düzelsin devam edelim
Seni üzmek istemem ama dahada açık konuşamam burada
Yaptığı senden kurtulmak istemesi filan farklı şeyler çağrıştırıyor
Şöyleki bu adam her güzelliği yaşadı ve gitti demi
Umarım döner her şey gönlünce olur mutlu olursun
Temennim böyle
Her güzellikten kastın ne bilmiyorum belli sınırlarımız vardı
Teşekkürler hayırlısı diyelim
Sınırlarınızı korudunuzmu peki
Koruduk
Dönecek bundan eminim kesinlikle ama seni üzer gitmek ister gider gene
Seçmek güzel şey ama sende bu adamdan gitmeyi dene
Belkide böylesi daha hayırlı olur
Geldiği haline göre şekil alır gerisi sadece bu kez bi gelsin sonra hayırlısı tabi
Ozaman sabırlı ol ve bekle çok sürmez gelecek bundan emin ol tamam
Ayrılık sonrası hemen hemen herkesin bi dönüşü iletişimi oluyor illa ki yani burada asla dönmez yazanlar var da bu kadar insan nasıl barışıyor arada kötü bir durum da yok sabretmek için dayanağa ihtiyacım var Benim de
Kesinlikle öyle bir şey düşünmeyin
Dönmesini mi
Dönecek
İçine mi doğdu be adam
💜 öyle hissediyor
Hadi bi zaman da söyle falcım kaç hafta da dank eder bu erkeklere
Ayın 17 sinde sana mesaj atacak
Şaka bi yana geleceğini düşünmek bu süreci atlatmama yardım ediyor hadi bekliyorum zaman geçti ama dönmedi o zaman da kabullenmem daha kolay olacak ayın 17sini bekliyorum dndmdn
her şey güzel gönlünce olsun bir umut bin neşe saçar insanın gönlüne varsın o gün yazmasın ama en azından içinde mutluluk olsun
Teşekkür ederim garip bir yere umut bağladım ama hiç yoktan iyidir
Umut ümidin aynasıdır
Oha sahi kaldimi oyle erkekler cok cool 😅🤣😅
Yanlis anlamazsan; oglan resmen senden kacmis , ne yaptin cocuka
Benden yana sıkıntı yoktu o da öyle söyledi
Kalsik erkek yalani, sende sorun yok benden daha iyisini hakedionda dedimi? 😜
Demedi ben kendimi topladığımda belki hayatında biri olur ve bu bana çok koyar dedi
Hmm anladim umarim kavusursuniz
Duruma göre değişir
O dönmez bir daha.
Neden
İlişkiye hazır olmamak gibi bir şey olamaz. Senden ayrılmak için bahane üretmiş sadece.
Belki kendi içinde sıkıntısı var bana yansıtmak istemedi
Ya günahını almayalım tabi ama benim düşüncem bu yönde.
Pesimist