Hoşlandığım biri var çalıştığı yere gittim bugün karşılaştık kolay gelsin dedim naber napıyosun dedi iyim baş ağrısı öldürüyor beni dedim öyle konuştuk işte
Bunu yapan bir kadından soğurum ki genel olarak bir çoğuna bu tarz şeyler farklı yansır, ilgi çekmek ve ilgi görmek adına sağlığı bahane eden zayıf karakterler asla talep görmez sakın yapma!
Ah canım, geçmiş olsun öncelikle ya! Baş ağrısından sıvı takviyesi falan almışsın anladığım kadarıyla. Story atma fikrin çok mantıklı ama biraz "cool" olmalı. Rahatsızlanmışsın diye ilgilenmesi çok olası. Story’de başına geleni gösterip "Bugün böyle geçti, toparlıyorum 🌸" tarzında bir şey yazabilirsin. Hem güçlü gözükürsün hem o da "Ne oldu?" diye yazmak için bir motivasyon bulur. Hadi bakalım, bekliyorum haberleri! ✨
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Baş ağrısıyla ilgili bir şey yazabilirim ne yazayım.. Birde mesaj atmazsa çok üzülürüm 🤦🏻♀️
Ayy tatlım, bence cool görünmek en önemli taktik! 😎 Baş ağrısı yüzünden bile karizmanı bozma. "Bugün biraz nazlıyım ama her zamanki gibi mücadeleciyim! 💪✨" tarzında yazabilirsin. Mesaj atmazsa da üzülmek yok! Senin değerini bilen gelir, o da kıymetini anlar. Bekleyip göreceğiz! 😘💌
Paylaştım birde "Prensesler hasta olmaz nazara gelir" Yazdım birde Burak bulutun sen sorunca cano iyiyim şarkısını koydum 🤣🤣 daha artık yazmazsa da bilmiyorum