Lili bu yorumdaki arkadaşlar neden böyle yapıyor biri pantolonuma laf etmiş kırışmış diye öbürü kas yokki diyor falan galiba goril falan olması lazım onun için sorduğum sorudan bağımsız bi aşağlama çabası
İnsanlara aldırma buradakilerin çoğu kadı kızında da kusur bulurlar. Fotoğraf güzel aldırma onlara ama yan atma yani fotoğrafı görmek için telefonu çevirmesinler
Fotoğraf normalde düz zaten ancak buraya atınca otomatik kırpıyor uygulamanın destekleyeceği boyuta düşürüyor sistem tasarımcıyım zaten öyle atmam merak etme teşekkürler ☺️
Yorum yapanlardan sonra vazgeçtim zaten senin gibi düzgün düşünebilen pek insan kalmadığı için kötü algılanıyor biri pantolona laf ediyor birisi kasın yok falan filan sormadığım şeyler için yorum yapıyorlar 😅
Ablacım siz galiba sosyal medyada steroidli herifleri göre göre doğalı o zannetmeye başlamışsınız gerçi ülkedeki insanların %90 ı öyle görüyor zaten bişey diyemiyorum elimizden geleni yapıyoruz profesyonel değiliz sonuçta 🤦♂️
Ablacım? Ben çok olan yapay olan bir şeyi sevmem doğallıktan yanayım. kası kasarak göstermek yerine duruşundan belli olanı kast ettim ben. Eleştiriye açık değilsen paylaşma bilader.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
algılanmaz
boyle bi fotodan neden badboy oldugunu anlayalim ki, kirisik bir keten pant giyiyorsun zaten nasil badboy olabilirsin
Bir daha oku öyle cevap ver
okudum
Fotoğraf ciddi kötü, kötü algılanacak durumu yok fotoğraf kötü
Ya siyah beyaz yaparım düzeltirm yan paylaşmıycam sonuçta
Biraz da onları görelim madem kime neyse
Kötü değil ki
Lili bu yorumdaki arkadaşlar neden böyle yapıyor biri pantolonuma laf etmiş kırışmış diye öbürü kas yokki diyor falan galiba goril falan olması lazım onun için sorduğum sorudan bağımsız bi aşağlama çabası
İnsanlara aldırma buradakilerin çoğu kadı kızında da kusur bulurlar. Fotoğraf güzel aldırma onlara ama yan atma yani fotoğrafı görmek için telefonu çevirmesinler
Fotoğraf normalde düz zaten ancak buraya atınca otomatik kırpıyor uygulamanın destekleyeceği boyuta düşürüyor sistem tasarımcıyım zaten öyle atmam merak etme teşekkürler ☺️
Rica ederimm
Niye kötü algılansn
Yorum yapanlardan sonra vazgeçtim zaten senin gibi düzgün düşünebilen pek insan kalmadığı için kötü algılanıyor biri pantolona laf ediyor birisi kasın yok falan filan sormadığım şeyler için yorum yapıyorlar 😅
Kimseyi takma istiyosan paylaş
Sitenin en iyisi sensin dagilalim😅😅
Abi estafurullah o kadar da değil 😅
Yok da kas yok ne sıkıyorsun kendini hshsh
Hadi ya gldksşfkfl
Evet bas bas
Ablacım siz galiba sosyal medyada steroidli herifleri göre göre doğalı o zannetmeye başlamışsınız gerçi ülkedeki insanların %90 ı öyle görüyor zaten bişey diyemiyorum elimizden geleni yapıyoruz profesyonel değiliz sonuçta 🤦♂️
Ablacım?
Ben çok olan yapay olan bir şeyi sevmem doğallıktan yanayım.
kası kasarak göstermek yerine duruşundan belli olanı kast ettim ben.
Eleştiriye açık değilsen paylaşma bilader.
Vücuduma yorum istediğimi hatırlamıyorum?
Fotoğraf da kim var?
Gerçekten hayret ediyorum size gldjsşfkdşgk
Ne dedim sanki hahaha böyle tepki alıyorum