Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. 4 porsiyon çok.. hepsini nasıl yer 🤔 olmaz demek isterdim ama çok acıktıysa bir şey diyemem, olur diyim.☺
MelankolikMelaike kavurmalı pilavı daha çok seviyor, o olmadan duramaz 😃 tutturmuş kavurmalı pilavı oraya buraya yazmayı, kıza ısmarla da sussun sdfsdf😅26 Yorumla- 1 yıl
Aldım sözümü
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. İlk buluşmada 4 porsiyon yemek yemek kişiye göre değişir, kimi bunu rahatlık ve özgüven olarak görürken, kimi de aşırı bulabilir. Eğer biri kendini kasmadan, doğal bir şekilde yiyorsa ve ortamda keyifli bir sohbet varsa, bu durumu çok büyütmemek gerekir. Ancak aşırıya kaçan, başkalarını rahatsız eden bir tavır olursa, bu itici gelebilir. Sonuçta ilk buluşma biraz da denge meselesi, hem rahat olup hem de karşındakini düşünmek önemli.
10 Yorumla
1 yılOha ulan 22 beğeni almışsın. Soru da soru hani ha. 🤣🤣 Günün sorusu olmuş ciddi ciddi cevap vermişler nihahaha yiyim sizi. 🤣🤣🤣
Soğumam. Daha samimi gelir. Beni de yesin.
310 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılYok olmaz 🤣benim ömrüm onun karnını doyurmakla gecer
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vallahi ilk buluşmada 4 porsiyon yiyorsa adam, demek ki samimiyeti yakalamışsınız 💃🏻. Yemek konusunda rahat birinin karşında olması bence güzel bir şey! Zaten yemeyi seven birini sevmek de ayrı tatlı. Bence bundan dolayı soğumak yerine "Aaa bu çocuğun yemek tutkusu var, ben de maceralara atılabilir miyim?" diye düşün. Ama tabii hesabı sana bırakıyorsa o başka mesele 😅. Peki sen böyle bir durumda ne yapardın?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılHoşlandığımdan kolay kolay soğumam da dört tabak yerse de sağlam zorbalarımmk dört tabak yemek yenir mi simenter yavrusu mu bu adammk
17 Yorumla- 1 yıl
Normal değil dört tabak yemesi
- 1 yıl
Alakası yok normal bir insan max iki porsiyon yer üstü yiyorsa bu adam ya cüsseli ya da sporcudue bu da benim istediğim protipe uymuyor ben daha böyle benle aynı boyda mümkünse patoz gibi öğütmeyen adam seviyorum djdjdj
- 1 yıl
Evet😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılYooo yesin yarasın takılmam bu tür şeylere melaikeme de afiyet olsun
24 Yorumla- 1 yıl
Bende yaparım arada öyle şeyler bir iki porsiyon 😂
- 1 yıl
Bi daha yapim bari 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılPorsiyon küçükse sıkıntı olmaz xd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsoğumam ben olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ilk sevgilimi bu yüzden beğenmiştim. Gelen porsiyon için bu ne küçükmuş ya diyip yutkundu, o bakışına aşık olmuştum 🤣
34 Yorumla
1 yılMaşallah yani yok olmaz ya bir değil iki değil üç değil 🤦 zararlı ya önce kendi sağlığını düşünmeli hem yani Hulk gibi duranda ne biliyim korkutucu kelimeler kifayetsiz şu an 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Yani soğumak için yeterli bir sebep mi tartışılır ama yiyen yoktur ya (obezite hastaları dahil değil)
Porsiyon var porsiyon var. Kedi lokmasinkadar porsiyonlar var sıradan bir günde aç bir kadin bile yer bazı yerlerdeki porsiyonları. Belki de stresten yiyordur.
13 YorumlaKüçük porsiyonsa sorun etmem; normal boyutlardaysa bir dururum, içimden "gel beni de ye" diye geçiririm ama obez bir görüntüsü yoksa sorun etmem yediğini sindiriyordur diye düşünürüm.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk buluşmada hiç kimse 4 porsiyon yiyemez. Eğer bir kişi ilk buluşmada 4 porsiyon yiyorsa zaten buluşma heyecanı yok demektir ve o kişiden olmaz. Heyecandan 4 porsiyon yedi desek gene olmaz, her heyecanlı olduğunda 4 kişilik yemek yerse manda gibi olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz çünkü yiyebildiğine göre heyecan duymamış demektir. Çok beğenseydi heyecan yapar nutku tutulur yiyemez iki lokmada doyardı🤭🤭
16 Yorumla- 1 yıl
Yok yahu yerken aç gibi gözükmeyeyim diye de yemez bence😂😂
- 1 yıl
@tortitotilla belki heycandan şekeri düştü 🤣
- 1 yıl
Nasıl şeker o 4 porsiyon götürüyo😂🤭
- 1 yıl
🤣🤣 3 gündür yememiş
1 yılSanırım şok olurdum ama ilerleyen zamanlara bakardım davranışlarına filan bu soğuma sebebi değil.
113 Yorumla- 1 yıl
Dean olursa soğumayı geç aşık olurum direkt dlslxldkdk
- 1 yıl
Tövbe de be kırılmasın yoksa nasıl görürüm Dean aşkımı 🥹😂
- 1 yıl
Tamam be bende gider diziyi izlerim lxlslxldld
- 1 yıl
🥲
- 1 yıl
Sevdiceğimle beni ayırıyorsun lclslcldlxk daha nolsun
- 1 yıl
Her yerde görmek istiyorum doslxldldkd
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Girdiğim Şokdan soğumağa fırsat olur mu ki🤔
13 Yorumla
1 yılOlur sorun değil yemek yiyen insanı severim :D
11 Yorumla
1 yılİlk bulışmada o kadar abanmasın ya hxhdhd yesin tabii de ilk buluşmada olmazz bir korkarım yarın bir gün evlensek ben buna nasıl yemek yetiştircem hahahaha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılMaşallah 😂ne iştahlı derim djsjs ben simit yiyememiştim😂
20 Yorumla Hayır samimi hissederim ve hoşuma gider yapmacıklığı sevmem. İnsan değilmiş gibi davranmalar şaşırmalar vs boş.
10 Yorumla
1 yılİnsani bir durum değil bu ya 😄 ilk değil ama ikincide tavuklu pilav yemeye gitmiştik ben heyecandan sadece çorba içebilmiştim hhshdjdj
10 Yorumla
1 yıl4 porsiyon ne ya korkarım ben evlenmem yemek masasında 4 porsiyon yiyen birini yatakta düşünemiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Kahkaha attım bu bennn aşkooooo 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılUfaktan bir şok olurdum hatta baya şok olurdum ama samimi gelirdi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın 4 porsiyon yiyorsa zaten şişmandır. şişman kadından olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl2 neysede 4 ne hacı kıtlıktan çıkmış gibi tabiki soğurum
10 Yorumla
1 yılNe yediğine bağlı. Uzun ve kalın bir sosisli yiyecekse sorun değil :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. aç doyuracak olsam 4 dene yetim bulur onları çıkarırım yemeğe yaw buna bütçemi dayanır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İş ilerlerse ben bu adamı nasıl doyuracağım :D soğumam kolay kolay
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlensek bu adamı nasıl doyururum diye düşünürüm bi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur en azından neyle mutlu edebileceğini öğrendin 😂😂
10 Yorumla
1 yılBeni ne zaman yiyecek diye mi bekleyecem hep. Olmaz öyle iş 2 porsiyon neyine yetmiyor 😂 😂
10 Yorumla
1 yılnasıl yediği önemli insan gibi yiyorsa sorun yok 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDaha ne olsun ne kadar samimi içten davraniyor bak yabancılık çekmiyor
10 Yorumla
1 yılçıkacak bulaşıklari da hesaba katmak gerek sjsmkskw
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılSoğumam ama iftar yemeğine gelir gibi de yapmasın yani
10 Yorumla Olur neden olmasın soğumam belki gün içinde yemek yemeye fırsat bulamamıştır
10 Yorumla4 porsiyon ne ama...7 midye bir porsiyona girer 😂😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyanımda değer verdiğim herkes kendi olur rahat eder mutlu olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İşte tam aradığım sevgili tipi derim.🤣
27 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neden soğuyayım ki ben 10 porsiyon yerim 🤣
215 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYesin yaa bal şeker olsun 😅
27 Yorumla- 1 yıl
Yoooo o olmaz 🙄🤣
- 1 yıl
Olmaz ☹️
- 1 yıl
Iyi tamam 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
1 yılKız o kadar yememeli kız dediğin bitiremeyip bırakmalı ya da karşısındaki erekeğe vermeli bitirsin diye
00 Yorumla Hamileyken yemistim yinmez dimeyin bazi durumlarda olabiliyor😅
21 YorumlaNe yapsınlar aq porsiyonlar küçük doyurmuyor 😂😂😂😂
10 YorumlaBunu okurken 3. Patsomu gömüyordumm ve gülmekten ara vermek zorunda kaldımm jckdkslxkxk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSoğuma değilde ben uyarırım sen napıyorsun kendine dikkat et diye 😅
00 Yorumla
1 yılYarasın aslanıma
20 Yorumla
1 yıl4 porsiyon yiyen kız mı var 😂😂 kıza 2 porsiyon bile çok gelir ben çoğu zaman 1 ya da çocuk menüsü alıyorum benimki anormal zatende normal kilosu yerinde bir kız buçuk 1 porsiyon anca bitirir
00 Yorumlayok be çok okay bence
10 Yorumla
1 yılHelali hoş olsun da ocak söndürür yahu 😀😀
10 Yorumla
1 yılEmpati kurmaya çabalarım fakat sempati kuramam..
10 Yorumla
1 yılOlur en çok ondan olur dbdh
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılYemek yedi diye de soğumam yani 😂
10 Yorumla
1 yılYiyici o kız uzak dur poh yesin
10 Yorumlaolur yav yeriz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Soğurum birazcık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMaşallah iştahı baya açıkmış.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bayağı açmış oda kıtlıktan mi çıkmış
10 Yorumla
1 yılAç kalsa beni de yer olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur , afiyet olsun. 🥂✨
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. olur severiz :D
10 Yorumla
1 yılSoğumam ama tedirgin olurum 😆
10 Yorumla
1 yılBu adam my type derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. İyi para götürür de olur mu olmaz mı bilemiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar