Yavaş yiyin bogulucaksınız daha karşınızdaki tabağı yarılamadan bitirmeyin. Belki aklınızda hemen bitireyim gidip hesabı ben öderim düşüncesi vardır. Olabilir veya başka bir şey

Yavaş yiyin bogulucaksınız daha karşınızdaki tabağı yarılamadan bitirmeyin. Belki aklınızda hemen bitireyim gidip hesabı ben öderim düşüncesi vardır. Olabilir veya başka bir şey

Kesinlikle o kişiyle sevgili olunur. Bir erkek arkadaşım 'ben ilk buluşmada bilerek pizzacıya götürürüm ki o rezil yiyişimle beni bir görsün hala daha olur gözüyle bakıyorsa bizden olmuştur zaten' derdi. Bu lafa sonuna kadar katılıyorum saçma sapan mekanlardansa döner, tavuk pilav, tantuni falan yemeyi yeğlerim. Hele de karşımdaki dediğin gibi rahat yiyorsa aynı şekilde karşılık veririm, o erkekten olur bana göre...
Farklı bakış açıları iyidir:) Önemli olan nasıl yediği değil de diğer tüm hareketleriyle değerlendirdiğinde kafanda oluşan görüşün bence... Yani öküz gibi yemek yiyip birde keko bir tipse zaten kabul etmeyi düşünmem ama sempatik ve cana yakınlığından yaptığını biliyorsam üstüne birde olduğu gibi göründüğünü belli etmek adına öyle yiyorsa adamdır bence
10 sene 20 sene sonra göbeğinin tontiş tontiş ondan önce gideceği görüntüyü gözümün önünden film şeridi gibi geçtirir. Hoş değil 😂 kendine özen göstermeyen biri ne sana ne hiçbir şeye özen vermez🙄
Ben de onun onun gibi hızlanır şapur şupur yerim 😄
Şaka şaka bi ne oluyor olurum şaşırırım sanırım 😄
Merhaba,
Hoşuma gider, doğal samimi bulurum. Yapmacık olanları sevmiyorum. Hızlı yemeyi severim. Yemeği yiyelim de başka şeyler yapalım. Gezelim tozalım luna parka gidelim, sahile gidelim. Yemekte vaktimizi öldürmeyelim...
Bilmem ki 😅
Ben zaten yemek taraftarı değilim ama sevgilim isterse yeriz yani ne isterse ben varım önceliğim sevgilim olur 😅
Bence de sohbet şahane olmalı zaten en sevdiğim şey sohbet muhabbet 😅
Bana hep suskunlar denk geldi cımbız ile laf alıyordum 😅 sürekli konuşmaktan sıkılmıştım 😅hep ben hep ben 😅
Amin inşaAllah ben dua ederdim edecektim zati 🌸 Hoşçakalın
Cevap
17Cevap
İkinci buluşmanın olmayacağı
Ben olumlu bakmazdım yani tamam rahat yemek yemesini isterdim sonuç da çekinmesin derdim ki uzun süredir de sevgili olmuşuzdur zaten ya da tanıyoruzdur ama kıtlıktan çıkmış gibi yemesi doğru değil
Ilk buluşma değilde genelde erkekler çok hızlı yemek yer alışkanlık sanırım benim sevgilimde öyle ben çok yavaş yerim o yer bitirir bide ağzını dolduruyor yerken bitiyor ben mal gibi kalıyorum
Valla kardes ben spordan cikinca o sekildeyim ama bulusma olunca sakin olarak yerim somucta ev ayri disarda yemek ayri ole yiyen olursa hızlı hızlı sogurum
Tabi ki onun tercihi ama yemek yemenin de bir adabı olmalı bence hele ki ilk kez görüştüğün birinin yanında
İlk buluşmam oluyor hayvan gibi yemek yemem o ne öyle yesem zaten ikinci buluşma gelmez kibar adamım zaten normal yerim
muhabbetle doğru orantıda kibar kibar ilerlemesi lazım ya. inşaatta mı çalışıp geldin kardeşim bu ne açlık sakin ol 🙉
Onun çok aç ve fakir olduğunu çok yemek yiyemediğini falan hisseder acırım herhalde 😅
Hızlı hızlı yerse benden pek hoşlanmadığını düşünürüm. Bir an önce gitmek istediğini hissederim..
İlk buluşma da yemek bahane muhabbet amaç. Yemek yemek istiyorsa gelmeden yesin.
bir şey uyandırmaz bende ama beni de yemesini isterim tadıma baksın
Çok nazik bir davranış değil. ( - ) point bence. 😅🤷♂️
Alışkanlık olmuştur, insanlık hali. Abartmamak gerek ama
Onunla yarışırım. Hadi bakalım kim daha çok yiyor hahahahah
Ekstra sakinlik artı puan olarak yansır😎.
dağ ayısının çok acıkmış olduğunu düşünürüm 😁
Aşırı komik ve itici bir durum.
o degil de bi aile kavgasinin ortasinda yemegime zevkle devam etmistim hic unutmam :)
Onu ellerimle besler doyururum benim minik ayım yeter ki aç kalmasın
Çok aç olduğunu ve o gün içinde yemek yemediğini düşünürdüm.
Belki heyecandan derim takılmam
aç doyurdum sevaba girdim
Bulusmada yemek yemedim
Offf karsılıklı gömeriz ne güzel işte
Soğurum. Nezaket seviyorum.
Başıma gelmişti çok itici
Ne önemi var ki?
Amaç yemek yiyip tanışmak zaten, kendisi gibi davranması önemli.
Bu varya beni de yer
😅
inanilmaz itici gelir
Hemen yollarını ayır
soğurdum..
Pis bogaz
Görgüsüzlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?