Lap lup her şeyi yiyen birini düşünün
İlk buluşmada kıtlıktan çıkar gibi yemek yiyen sevgili sizde nasıl bir izlenim uyandırır?

Lap lup her şeyi yiyen birini düşünün
İlk buluşmada kıtlıktan çıkar gibi yemek yiyen sevgili sizde nasıl bir izlenim uyandırır?

Ben romantik romantik ona sarılmanın hayalini kurarken o nerede kebap yiyeceğiz kebap yiyeceğiz değil mi diye bana soruyor yani sevgilimden böyle bir hareket bekliyorum açıkçası ama çok umrumda olmaz sonuçta o kadar yol gelmiş yesin bir zahmet elimle yediririm Ben ona hatta
Ben yiyemiyorum ya karşımdaki yiyince ben de yemiş kadar oluyorum çok mutlu oluyorum isterse benim tabağımdan da alsın. Ama tabi 10 parmak yemesi hoşuma gitmez.
Cevap
6Cevap
Soğurdum direk
Dengimi buldugumu görmek heyecanlandırır beni, yemek yerken bende kendini kaybedenlerdenim deee
Yani o anın heycani ve stresiyle bişe yiyemeyen ben karşımdaki öyle olursa çok Cool rahat relax bı tıp okuduğunu düşünürüm one öyle ya
Yiyebilir bunu garipsemem belki bende ona ayak uydururum😂birlikte şap şup yeriz. Karakater düzgün olduktan sonra yemeyi geçin.
Yiyebilir serbest. Hatta istersen tüm lokanta yemeklerini servis yaptirayım derim. 😃 Battik tam batalim bari. 🤣🤣🤣
Yesin, aç olduğunu düşünür sempatik bulurum.
Haha obur derim sevimli olur mu bilmiyorum ama spor yapanlr cok yemek yiyo
Yemek yerken kendisi olan bir kıza bayılırım. Öküz gibi yesin, böylesi çok daha seksi.
Harika bir izlenim uyandırır. Bu adam tam benlik der, yakasına yapışırım.
İstediğim gibi yerim bundan rahatsızsa bir daha buluşmayız
Doğal düşünebilirim ama biraz saygısızlık olur sonuçta ilk buluşma önemli bir gün ve anı kalacak.
Samimiyetimize bağlı bir de ne kadar temiz yediğine şap şup yerse biter bu ilişki
Hiç sevmem.
Tamam yemek yemeyi bende seviyorum ama ilk buluşmada öyle herşeyi yutmak çok iğrenç geliyor..
Öküz olduğunu İlk günden kanıtlamış olur.
lap lup yemesi sempatik ama kitliktan cikar gibi itici pskapkasp
Rahat bir yapısı olduğunu gösterir
Birlikte yeriz çok güzel olur
Hiç bir izlenim belki karnı açtır
Ben çok yiyorum napcam
Beraber yeriz işte ne olacak sanki dkbdkds
Bu beni de yer derim uzaklaşırım ondan
Yarasın tosunuma derim
Ekonomik kriz var, depolasın bir şey olmaz.
Gorgusuz der bitirirdim.
Can boğazdan gelir ne olacak
Aç kalmış derim😃😃
Ahahah elimle yediririm😄
boğa burcu olduğunu çakarım
Doğal derim yapmacık değil derim
Karnı acıkmıştır ben de ona uyar yemeğimi yerim
saygısız herhalde
Hiç sevmemmm
İştahlı yemek kötü bir şey değil bence
demekki aç
hos olmaz