Biranlik sinirlendim dedim kizim affet :/
Sevgiliniz annenize küfür etse onu affeder misiniz?
Biranlik sinirlendim dedim kizim affet :/
Kötü düşünmemek lazım tartışma anında olmuş olabilir, küfür alışkanlığı olabilir ben küfür etmediğim halde anlayabilirim bu durumları o yüzden affederim affetmem gibi bir şey diyemem her şey olabilir kıza bağlı. Kesinlikle küfür edilmemesi gerekir hele ki bir anneye.
Ben ettim zivanadan çikmişdi çıldırmişdi :D iyi ki ettim ama zevkide başkaydi yani
Hayir affetmem. Kim ki o.
Apla ben kiza ettim :/ ne yapicam şimdi
Ayip etmissin. Kizin yerinde olsam affetmezdim.
Ama abla soyle dusun sen benden birsey sakladin say bende ogrendim kizdim sana sonra sey cocugu dedi. :/ affetmez misin
Hayirrrr
Tesekkurler :)
R. ederim aplam :D
affetmekmi.. anasını ıgfal ederım onun!! ınsan serfı onuru ıcın yasar daha kıymetlı nesı olabılır...
anlıyorumkı bırıne bu kelımeyı kullanmısın kolayca affetmesını beklemende yanlış.. gıt kapısına kul kole ol pısmanlıgını anlat ve gorsun! ki gordu sanırım...
1 haftadir köpek etti zaten beni :/ ne yapayim daha
Affetmem.
Cevap
30Cevap
Söyledi, tokatı da yedi sinirlenince ağzından ne çıktığını bilmeyen yarın elini kaldırır öfkelendim o yüzden der. Beyefendi birisi kızgın da olsa karşısında bayan olduğunu bildiği için saygıda kusur etmez. Huyum kurusun inatçı biriyim bana ve aileme küfür eden beni unutsun
Sevgilim küfretse affetmem ama eşim olacak kişi küfür ederse bir kereliğine affederim sonuçta cevremde çok var bu ornek annesine kufretti diye kimse ayrilmaz. Ama bende onun annesine küfrederim sözde değil hareketlerimle ;))
Oha :D
:DD
Hahaha nabiza göre şerbeti veriririm diyosun yani ideal bir Türk gelini :)
Aynen öyle diyorum valla :DD Adam olsun küfretmesin kufrettirmesin ;)) @Enesdiyorki
Zamaninda bende düştüm o hataya ya oyle deme insan bir anlik ofleyle gözü dönuyo hic bisey gormuyo kayinvalidemi cok severdim o da beni cok severdi ama bazen istemeden de olsa gidiyodu ona biseyler :)
Soylemiyceniz o zaman @Enesdiyorki bey :))
Ama mubarek kizina susmayi hic öğretmemis ki hakediyordu bazende adi batasica bir insana kac defa bir sus denir ben 4 saatlik telefon gorusmesinde susdan baska bisey kullanmadim baska bir kelime cikmadi agzimdan :)
:DD ne olursa olsun haketmemistir
bir gece sabaha kadar tartistik gene gereksiz yere tabi cpk sinirlendim gene kacirdim agzimdan sabah da kahvaltiya davet ettiler gidince utandim kadinin yüzüne bakamadim yazik kadinda ne seviyorsam onu yapmis normalde evde kizartma yapmaz kimseye bana balik yapardi cok torpilliydim o konudan allah razi olsun iyi insandi ya :)
Simdi ne oldu peki :) ayrıca kayinvalidem falan diyorsun evli misin sen :))
Insandı dedim farkindaysan nisanli olduğum donemdeydi bunlar ne diyim simdi kadina geldi gecti gitti de bir zamanlar kayinvalide adayimdi az kaldi evleniyoduk direkten döndü :) simdi de ara sira karsilasiriz kan bagi olmas da ufak bir akrabalik bagimiz var o sebebten her gördüğümde gene elini eteginj operim her seferinde de olmuyo böyle geri barışin der :)
Hayirlisi olsun ne diyim ya :)))
Tabi herseyin hayırlısı sen uyar gene de damat adayini etmesin sakin :)
Etmez diye ümid ediyorum :))
Insallah etmez tabi sana da bagli biraz adamin damarina damarina basarsan bazen istemsizde ollsa çıkıyo :)
Yok ben bisey yapmam :)) hatta bazen o yapiyor damarima basiyor ama ikimizde yapmayiz öyle bisey :) ama yorumda da dediğim gibi evlenince yaparsa bende onun annesine yaparim takmam annesini bu da en büyük küfür olur :)
Gene de yapma bosver hatadir yaptigi ve bir tarafin hatalari kapatmasi gerekir sende yaparsan hataya düşmüş olursun bosver o hata yaptikca sen hatalarini ona söyle ki duzeltsin. İnşallah yapmaz da gerek kalmaz az da olsa geriyoninsani bozulmasin mutluluğunuz hic daim olur insallah
Sussaniz l*n
Zeka seviyesi üstün arkadasim susacaksan burada ne isin var burada konusmak icin variz
Sana bir sokarim gorursun zekayi
Ne güzel bağladin öyle hatun kişi
Hiçbir şekilde bırak anneme küfürü hakareti bile kaldıramam-ki kişi kim olursa olsun-bedelini öder. sevgilime olmasada yapmışlığım var. Sevgilim böyle birşey diyemez. Bunun sorumlusu birazda sensin aslında
Ben miyim?
Biraz dedim. Bunun nedenini de sana söyliyim. Mesela sen şimdi onu affetmek ve affetmemek düşüncesi içinde kalmışsın o da sonuçta sevgilin ve seni tanıyor. Büyük ihtimalle bu şekilde düşünebileceğini tahmin etmiş olmalı eğer o na bu cesareti vermeseydin olmazdı. Çok fazla kaybetmekten korkma sonucunda sen zararlı çıkarsın. Daha sert durmalısın karşısında lütfen beni yanlış anlama yaşadığın şey kaybetme korkusu ve bu yüzden onu affetmeyi düşünüyorsun ama inan bir kere yapar affedersin bir daha yapabilir, tekrar onu affedeceğini düşünerek :)
Hmm tesekkurler :D
Ben hönküre hönküre sövdüm hak etmişdi cunki
Affetmem diyen herkes affeder boşuna yok etmem demeyin kendinizi kandırmayın :) Eden kişi gelip çok özür dilerim aşkım çooook sinirliydim istemeden ağzımdan çıkmış dese olay bitti :)
Sevgiliye küfretmek ne demek l*n . Sinirle bile olsa dememeli insan yani aklına gelmemesi lazım ona küfretmek. Demek ki içinde yatıyormuş kusura bakma.
Yok daha neler kaynanama küfür asla etmem eşim olacak kişi de benim anneme küfür etse onu kolay zaten af etmem.
bugün yanımda olan ama yarın ne kimin yanında olacağı belli olmayan kişinin, beni büyütüp bugünlere getiren ve hep yanımda olan, olacak kişiye küfür etmesini affedemem kusura bakmasın kimse...
İflağını göçürtürüm onun hahahaaa. :))
Yani bir anlık sinir onu kastetmemiştir kızarım ama bile bile yani mesela mesajda yazarsa olmaz...
Bu kişinin sabrına ve sindirmesine bağlıdır. Kişi sindiremiyor ise affetmez. Bana böyle bir durum olsa ben güzelce bir uyarırım. Ancak birdaha tekrarlarsa silerim.
Küfür etmek adam olmayanların yaptığı bir şeydir zaten seçimimi ona göre kullanırım en başta böyle bir seviyesizliği kimse kaldıramaz
Kufur etmesi bir yana anneme edicek ve af mi edicem?
Once annenin kutsalligini anlasin sevmek bir kenera
Teşekkürler :)
Kişi kendinden bilir işi :( bende bazen sinirlendiğimde gözlerim kararır dilim ne dediğini bilmez ve sonra o kadar çok üzülürümki. Karşı taraf affetse bile ben utanırım ve kendımı affetmem. Saman alewi misali. Affet gitsin büyüklük sende kaldım.
Annem ne yapıyosa benim iyiliğim için yapıyordur onun haddi ne affetmem
Soguma sebebi anneye edilir mii direk karsindakine et :P
Ne biliyim ya :/
Hatasını anlayıp tekrar etmeyeceğini anladığım zaman affederim.
Samimiyete bagli ve bir daha gercekten hic yapmamaya
Bende onun annesine ederım ödeşiriz o beni isterse zaten karaktersizdir
Hayir bu konuda hassas olduğumu ilişki basinda söylerim
Benim sevgilimin annesine küfür etmişliğim var sinirlenip ama yüzüne değil arkasından ve affetmişti bende 1 kerelik affederim
Annem onu sinirlendiryse kufur etmiş olabilir. Özür dilemesi yeterli
nnnneeeeyyy? cigerini girtlagindan cikarir dilini de koparir gozune sokarim :@
normal bir günümde isem ona kibarca yol veririm ama dünkü psikolojimde isem düşünmek bile istemiyorum.
Affetmem zaten öyle seviyesiz biriyle birlikte olmam
ilk başta sinirlenirim ama sonra affederim sevgilimdir ne de olsa ama elin adamı ederse çok kötü olur
Ben de nun annesine küfür ederim :D Çok kızarım ama seviyorsam ve kısmen haklı olduğu bir şey varsa belki affederim ama ikincisinde basarım tekmeyi
İmkanı yok. bir cacık olmaz ondan. Böyle birşeyi bir kez yapan, ikinci kez de yapar.
Once agzina sicip laflarimla doverim onu cibiliyetsiz.
ASLAAA bn onun annesine küfür ediyim bakalım o ne yapıcak
Sinirine başlarım onun sinirliyken bile ağzından anneye küfür çıkmamalı affetmem..
Valla tikimle oynamıştı anani sikim diye tepki verdim sayılır mi :D
Çüş
İnsanın tek annesı olur. Ama binlerce sevgılısı olur.
Bana küfür etse daha iyi ama annem konusunda çok hassasım, yani affetmem
Hayır yani anneme nereden geldi o kadar ileri gitmesin p... k seviliyor olabilir insan kızadabilir ama bu çok yanlış bir şey
affetmem tabiki sebebi olmalı durduk yere neden küfrediyo
Affederim affetmem diyip büyük konuşmanın anlamı yok seviyorsan sadece bir defaya mahsus affedilir
Kesinlikle affetmem direk ayrılırım.. Herkes bir yana annem bir yana^^
bır anlıkta olsa o benım sevgılım kafasını en yakın sert cısme surterım
evliydim sevgilim değil ama eşim anneme küfür ette direk boşandım
Adami sinirliyken tani demisler zaten affetmem
Etmem ele mahkum kalır yine hanzo ahshahshsh
Teşekkürler :)
Ağziyla kuş tutsa affetmem.
Tabiki de affetmem 😏
Onu babama s*tirirdim :D
Hayat boyu tatmin ederim...
Ağzını burnunu kirarim
İmkansız, asla affetmem..
o seviyede bir insanla zaten birlikte olmam
Affetmem Kanki :/
Oha :/
Bende senin anneni derim. :)) Kısasa kısas :)
olur boyle seyler ama bende cok pıs soverım yanı
bende onun anasına küfrederım ödeşiriz
Affedilmeyecek seyler arasindadir benim icin.
Affetmem haddini bilecek
ulan onu parçalara bölerim
Oooo siz cikiyor musunuz😂😂😂
Öyle biriyle olmam zaten
Hayır.. o kim ki benin anneme küfür ediyor
kafasını kırarım
Asla affetmem kim ki o benim anneme küfür ediyor?
Asla affetmek si ker im afetmeden onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar