Aşırı muhafazakar olmanın da bi sınırı var. Bu adam yargılamaya giriyor. Ben de iki yıldır tutmaya başladım arada tutuyorum çünkü ilaç kullanıyorum bazen iyi olmuyorum falan ne kimseyi yargıladım ne kimse de beni yargıladı. Beyni sulanmış bunu. Başka kriteri yok mu acaba orucu bahane etmiş
E tabikide sonuç olarak işlediğin sevap da günah da senin allah ile aranda olan durum cehennemde veya cennette beraber olmayacaksınız o yüzden kul kendini ona göre yönlendirmeli
Valla kusura bakmasın da brn seviyorsam yolda veya çalışırken ararım konuşurum her boşlukta yazarım vakit yaratırım bunu sor adan öyle düşünmedi de saçma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
takmamak lazım bunları
Takmıyorum zaten benimle allah arasında o
Bu kadar kafayla nasıl yaşamış acaba. Sıcakta oruç tutanla senin yapın aynı mı acaba? Kendinin kusurları yok mu? Ay aşırı sinir oldum şu an kafaya bak
canım işte 20 saat çalışıyorum 4 saat uykuyla birdaha çalışıyorum bana oruç diyor 3 gündür evime gelemiyorum birazda ınlar benim halimden anlasınlar
Anlamayan anlamıyor boş ver. Hiç tutmaya da bilirsin sırf bu yüzden adam seçiyorsa kalbi kötüdür boş ver
Yani benle allah arasında o kimse karışamaz
Aynen öyle karışmaya hakkı yok. Böyle de davranmaya hakkı yok. Bunu neden takar ki bi insan ya aşırı saçma
Tamam olabilir aşırı muhafazakar biridir ona göre değilimdir de valla herkes de peygamber değil bu hayatta
Aşırı muhafazakar olmanın da bi sınırı var. Bu adam yargılamaya giriyor. Ben de iki yıldır tutmaya başladım arada tutuyorum çünkü ilaç kullanıyorum bazen iyi olmuyorum falan ne kimseyi yargıladım ne kimse de beni yargıladı. Beyni sulanmış bunu. Başka kriteri yok mu acaba orucu bahane etmiş
Kimseyi ilgilendirmez ki bu durum senin iradene ve isteğine kalmış kendi bilir her şey din değil benim için ön planda ama her şey de değil
Her şeyde olmamalı zaten
E tabikide sonuç olarak işlediğin sevap da günah da senin allah ile aranda olan durum cehennemde veya cennette beraber olmayacaksınız o yüzden kul kendini ona göre yönlendirmeli
Çok sallama hayatını yaşa hata sende zaten birde açıklama yapmışsın
Sallamadım zaten kendi bilir herkesin kendi görüşü açıklamayı da kendimi kötü hissettim o yüzdrn yaptım
Aman boş ver ne hali varsa görsün
Boşverdim zaten
İyi yapmışsın
Bir süzmeden kurtulmuşsun bence daha iyi olmuş :D
Böyle zihniyete sahip olan insanlarla ne işin var
Kendi ekledi kendi yazdı 1.5 saat olmuştu zaten
Salla gitsin
Salladım zaten
Yazım yanlışlarından okuyamadım bile jxndhhd
Benim mi onun mu
Onunn
Ben alıştım artık cahille sohbete
Haha yazık etmişler 😅
Maalesef kendi bilir herkesin kendi hayatı kendini geliştirmek kişinin kendine olan saygısını gösterir
Aynen yaptığı saçma zaten onu ilgilendirmez oruç tutup tutmadığın
Tabikide hesabımı ona değil allaha vericem
Nerden buluyonuz bunları siz ya
O beni buldu kendi yazdı istek attı hemen yazdı
herkesin kriterleri vardır olabilir
Olabilir zorlamadım zaten de din bence bir kriter olmamalı
Onun kriteri de o işte, herkesin kriterleri vardır olabilir
Olabilir yolu açık olsun
Evet takılma boş ver
Seni başından atmak için güzel bahane bulmuş
Konuşalı 1.5 saat olmuştu o ekledi birde o yazdı
Demekki sarmadı sohbet
Olabilir doğru diyorsun bende zorlamadım zaten
Bide 20 saat çalışıyorsun ya eee gün içinden ona vakit ayıramazsın diye düşünmüş olabilir
Valla kusura bakmasın da brn seviyorsam yolda veya çalışırken ararım konuşurum her boşlukta yazarım vakit yaratırım bunu sor adan öyle düşünmedi de saçma
Bencede saçma ama işte bazı hemcinslerim çok tuhaf
Bazı kadınları anlamak çok zor gerçekten
Hee aynen öyle
Bunu bir kadının kabul etmesi gerçekten güzel bir şey teşekkür ederim
Aynı konudan muzdarip oluyorum çünkü o yüzden en yakın arkadaşlarım genelde erkek
Erkek sohbeti muhabbeti iyidir hoştur ama yinede bazılarının düşüncesi farklı olabiliyor dikkatli olmanda fayda var
Kızlardan iyi bence
E tabikide erkekler her zaman daha güzel vakit geçirebileceğin bir varlım
Ya hem ondan hemde çok net oluyorlar kızlar yüzüne gülüp arkandan dedikodunu yapıyor falan
Mesela bi yere çağırdın diyelim kızlar 40 takla atıyor erkekler 5 dkda geliyor
Evet erkekler o yönden biraz daha açık sözlü kadınlarda o çok fazla var dedikodu ve yüzsüzlük
Evet öyle ama işte bazılarının amaçları farklı oluyor o yüzden hemen geliyor bazılarıda gerçekten vakit geöirmekten hoşlandıkları için geliyorlar
Aynen öyle
Dindar birisi arıyor belki de. Normal.
Bahane yapmış..
Kendi bilir valla
Olsun
Takmıyorum da işte
Mal bunlar ya