Öyle bir teknoloji yok imkanıda yok. Uluslararası bir suçu böyle göz göre göre gemiyle arabayla alet edavatla gerçekleştiremezler. Bunun sorumluluğunun getirdiği sonuçlar getirisinden kat kat fazladır ve bir savaş sebebidir.
Teknoloji sadece USA de değil diğer ülkelerde de var. Abdye yaptırım veya savaş açmak için sebep kollayan onlarca ülke var. Bu teknoloji sende olmaması çok önemli değil
Biraz mantıklı olun deprem bölgesiyiz her gün onlarca deprem oluyor, depremler doğanın bir gerçeği dağların ve ovaların oluşması yer hareketleri sonucu oluyor
@İndeepth Bunları biliyorum araştırmadığımı mı zannediyorsunuz. Her duyduğunuza inanmayın. Diyelim ki öyle bir şey var binaları sağlam yaparsan haarp denen şey bir halta yaramaz, Jaonyada 9 şiddetinde deprem oluyor bırak yıkımı cam bile kırılmıyor.
Birincisi bina konusunda haklısın , ben Japonya ya gittim binaları biliyorum Ama sistemi bilmediğini düşünüyorum sistem deprem yapmaz enerjileri biriken fay hatlarını tetikler. ve göreceksiniz iktidar bu depremi kullanacak çünkü zamanlama önemli.
@İndeepth Onlar her şeyi kullanacak. az önce yardımcısı diyor ki liderimiz önderliğinde Türkiyeyi depreme hazır hale getireceğiz. Sanki 20 yıldır onlar iktidar değiller.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynı konuyu dün akşamda konuştum biri ile , İktidara bahane yaratmak için olabilir. Artık 15 gün siyaset konuşulmaz.
99 da bahane değilmiydi dayi
@stylafree O zamanda eski hükümet vardı Ecevit hükümeti ABD istemiyordu bu iktidara hazırlıklar yapıldı.
ya bidefol git senin feriştahını
@stylafree Okumaya bilirsin saygısız aklın yetmiyorsa susacaksın daha dünkü çocuksun.
Saçmalık. O bölgede deprem olacağı belliydi zaten. Kırılmamış enerji dolu bir faya sahip bölgede heran deprem olabilir
Olmayadabilirdi tetiklemis olamaz mı
Öyle bir teknoloji yok imkanıda yok. Uluslararası bir suçu böyle göz göre göre gemiyle arabayla alet edavatla gerçekleştiremezler. Bunun sorumluluğunun getirdiği sonuçlar getirisinden kat kat fazladır ve bir savaş sebebidir.
Sence bu ispatlanamadıgı için böyle bir şey yapmaktan çekinirler mi? Baksana herkes olmaz komplo diyor bunu kim sorgulayacak peki
Neden kendilerini riske atsınlar. Teknoloji çok gelişti kimin ne yaptığı anında belli oluyor
Teknoloji geliştirenlerin elinde senin elinde geliştirdiğin bir teknoloji olmadıkça hiç bir şey ispat edemezsin
Teknoloji sadece USA de değil diğer ülkelerde de var. Abdye yaptırım veya savaş açmak için sebep kollayan onlarca ülke var. Bu teknoloji sende olmaması çok önemli değil
Ben inaniyorum amerika gibi bir millet her boku yapar
Uydurma komplo teorileri
Bu gemi 3 gündür falan İstanbul civarında 3 gündür deprem olacak dikkat edin diyen Twitter hesapları var hepsi komplo evet
Biraz mantıklı olun deprem bölgesiyiz her gün onlarca deprem oluyor, depremler doğanın bir gerçeği dağların ve ovaların oluşması yer hareketleri sonucu oluyor
Google ye h. a. a. r. p yaz araştır komplo demen o teknolojinin olmadığı anlamına gelmez.
@İndeepth Bunları biliyorum araştırmadığımı mı zannediyorsunuz. Her duyduğunuza inanmayın. Diyelim ki öyle bir şey var binaları sağlam yaparsan haarp denen şey bir halta yaramaz, Jaonyada 9 şiddetinde deprem oluyor bırak yıkımı cam bile kırılmıyor.
O konuda haklısın Türkiye'nin 10 şiddetli depremlere hazır olması lazım
Yani her şeyi dış güçlere bağlamayın.
Birincisi bina konusunda haklısın , ben Japonya ya gittim binaları biliyorum Ama sistemi bilmediğini düşünüyorum sistem deprem yapmaz enerjileri biriken fay hatlarını tetikler. ve göreceksiniz iktidar bu depremi kullanacak çünkü zamanlama önemli.
@İndeepth Onlar her şeyi kullanacak. az önce yardımcısı diyor ki liderimiz önderliğinde Türkiyeyi depreme hazır hale getireceğiz. Sanki 20 yıldır onlar iktidar değiller.
Şimdi olağan üstü hal ilan edilirse şaşırma , EYTliler konuşamaz olur gündem değişir.
@İndeepth Şaşırmam buna da allahın bize bir lütfu der
Bak şimdi neler olur seyret EYT sistemi konuşulmaz , seçim ertelenebilir.
@İndeepth olağan üstü hal bile ilan edebilir
Hem fikirim. :)
@İndeepth o kadar çıkarcı ve narsist bir kişiliği var
Ben TÜRK' üm diyemeyen adam Ülkemizi yıkmak için her şeyi yapar.
@İndeepth zaten amaç o
Gercek
Helal bee
Böyle bir saçmalık olamaz
Neden olamaz