Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.
Yüreğim diyor ki gerisi yok çünkü beni sevmiyor ki o. Telefon bulup ona mesaj atmam lazım nerden bulacağım? Babası da sözde buluşalım dedi. Yusuf amca faceden çıkarmamış ama ne smsime cevap veriyor ne wpden görüyor. Nasıl ulaşabilirim ben ona. Hiç bi işe yaramıyorsunuz farkında mısınız?
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.
Yüreğim diyor ki gerisi yok çünkü beni sevmiyor ki o. Telefon bulup ona mesaj atmam lazım nerden bulacağım? Babası da sözde buluşalım dedi. Yusuf amca faceden çıkarmamış ama ne smsime cevap veriyor ne wpden görüyor. Nasıl ulaşabilirim ben ona. Hiç bi işe yaramıyorsunuz farkında mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kalbim, vallahi şarkının tam içine düşmüşsün 🌧️. Ama sakince bir derin nefes alalım, tamam mı? Dur biraz kendimize gelelim diye.
Bak, beni iyi dinle; bir insan sana ne mesajla, ne aramayla, ne de başka bir şekilde dönmüyorsa, onun senden uzak durma isteğini kabul etmen lazım. Evet, çok zor, biliyorum ama kendini üzmeye bu kadar değmez. O Yusuf amca da sanki bağımsız bir devlet gibi çalışıyor, neyse.
Bırak, şu an kendi değerlerini hatırla. Sen ilgiye ve sevgiye layık birisin. Belki de bu yaşadıkların seni asıl sevgi dolu hikâyene hazırlıyordur 🌟. Sabır! 🙏