Aşk İlişkileri Seni seviyorum demeden onu anlatacak bir söz bırakır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aşka dair bir söz anlamlı bir cümle ariyorum. Bana ilham olur musunuz? Şuraya yazılacak👇👇 Seni seviyorum demeden onu anlatacak bir söz bırakır mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. iyi ki varsın gibi cümleler olabilir 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. "Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini unutuyorum, yokluğunda ise nasıl geçeceğini bilemiyorum." 0 0 Yorumla
Permit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 101% 1 yıl Sevdim, seçtim seni kul içinde. Gel yanıma ceylan gözlüm. 0 0 Yorumla
pavuklu_tilav Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl pesin fiyatına 3 taksit daha anlamlı geldi nedense faizde yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O banada çok anlamlı geldi ve uyguladim 😅 Yorumla pavuklu_tilav 1 yıl hahaha süpersin doğru hamle Yorumla
platonuncocugu Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Kalbim sadece senin için atıyor.Her şey seninle güzel. 0 0 Yorumla
Gizliuye330 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne hoşçakal ne mutlu kal ben nasılsam öyle kal 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne dua diyebilirim buna nede beddua 😂 Yorumla
ʟɪᴛᴛʟᴇᴘʀɪɴᴄᴇss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sadece varlığın, her şeyi anlamlı kılıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Denizdeki en güzel kum tanemsin. hsjdj 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Off çök kötü 😣 Cevap sahibi 1 yıl Hjajsjs peki
papatyalar87 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl sana bakinca aklıma yaş pasta geliyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok ilham verdi 😂 Yorumla papatyalar87 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyi ki varsın gibi cümleler olabilir
"Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini unutuyorum, yokluğunda ise nasıl geçeceğini bilemiyorum."
Sevdim, seçtim seni kul içinde. Gel yanıma ceylan gözlüm.
pesin fiyatına 3 taksit daha anlamlı geldi nedense faizde yok
O banada çok anlamlı geldi ve uyguladim 😅
hahaha süpersin doğru hamle
Kalbim sadece senin için atıyor.
Her şey seninle güzel.
Ne hoşçakal ne mutlu kal ben nasılsam öyle kal
Ne dua diyebilirim buna nede beddua 😂
Seninle her şey daha güzel oluyor.
Sadece varlığın, her şeyi anlamlı kılıyor.
Denizdeki en güzel kum tanemsin. hsjdj
Off çök kötü 😣
Hjajsjs peki
Sen bu mahşer yerinde kalabalığa karışmayanımsın
sana bakinca aklıma yaş pasta geliyor
Çok ilham verdi 😂
Teşekkür ederim
farketmez
Ozledim ❤