Söz, davranış veya hareketler olabilir. Araba ani bi fren yaptığına emniyet kemeriolmasına rağmen o içgüdü ile eliyle de tutması mesela..

Gözlerini benden almaması derim ve ayrıca 3 ay gibi bir süre önce önümde birden duran büyük kamyonete girmemek için ani fren yaptığımda emniyet kemerim takılı değildi onu hatırladım 😂
Dikkat et, unutma😃
Aman aman
"Sana bir şey olursa ben ne yaparım?" demesi de yeter. Bu cümle, sevgi ve bağlılığın en derin hali. Bazen insanın sevgisini ifade etmesi için büyük sözler yerine, sadece kaybetme korkusunu dile getirmesi bile her şeyi anlatır. Bu, kelimelerle değil hislerle söylenen bir "seni seviyorum" anlamına gelir.
Benim eşim dışarı çıkamayacağımı bile bile 4 vesait değiştirip beni görmeye gelmişti. Sadece cama çık yeter demişti. O an anlamıştım evleneceğim kişinin olduğunu
Mesela buluşma sonrası eve kadar bırakması çoğu erkek otobüse binsiriyor el sallıyor falan çocuğa ters olmasına rağmen bunu yapıyorsa bu benim hoşuma gider.
Cevap
19Cevap
iyi ki varsın demek
Tc kimlik nosunu ezbere bilmek,
onun zevklerini ezbere bilmek,
mutfakta iş yaparken ona çarpıp canını yakmasın diye çekmeceleri çok yavaş açmak,
kızgın yağa patatesi atmayı ona bırakmayıp kendin yapmak…
Teşekkürler, aradığım cevaplar topluca var😹
Tecrübeyle sabit cevaplar. Kendimden biliyorum
Ben sözcüklere değil icraatlara bakıyorum zaten. Ne söylediği değil ne yaptığı önemli. Bu da her şey olabilir.
Bir insan hal hatır sorup seni merak ediyorsa ve iletişimde olmak istiyorsa, başkalarıyla ilgilenmiyorsa seviyordur
haluk abinin aşkın mapushane içinde ben mahkum saçların parmaklık gözlerin gardiyan olmuş sözüdür mesela.
Benim hakkımda küçük detayları hatırlaması , en kötü günümde yanımda olması konuşmasam dahi beni anlaması
Ben söylemeden yapacağı bir kahve, bir havluyu uzatmak, aklımda yokken masaj yapması gibi gönlü hoş edecek davranışlar beni çok mutlu eder.
küçük düşünceler önemlii. Mesela dolaba kafanı çarpma diye tutması :d
Havalar soğudu üstünü örtmeden uyuma falan denilmesi olabilir.
Senin için yaptım, sen aklıma geldiğin için aldım gibi gibi
Çiçek gibi küçük jestler yapmak.
uyurken kahvaltı hazırlamak.
Beni önemsemesi mesela kıskandırma gibi şeyler e tahammülüm yok. Hiç
Her şeyini merak ediyorum. Canını sıkan bir şey oldu mu neye mutlu olursun vs. demesi
Gercekten hissettirsin kafi. Surekli durum guncellemesine gerek yok "seni seviyorum" diye
Onun saçından düşen tek saç teline kurban olurum , gözünden düşen tek su damlacığına kurban olurum ama bilin bakalım ne eksik
Sevgili😹
Eve kadar bırakması durduk zamanlarda çiçek alması koruyup kollaması bir sürü şeyden çıkartırım çünkü lafa değil icraate bakıyorum
Gönül almasını bilmesi, küs kalamamasi, vakit ayirabilmesi, empati kurup üzecek bir şey yapamamasi...
İnsan içinden geldiği zaman durduk yere bunu sevdiğine söylemeli..
o sevmese de benim sevdigim seyi birlikte yapmak (minik fedakarliklar🤗)
Sana kek yaptım dese yeterli
Aklının başında olması
Bana bebeği gibi hissettirmesi
Üşüyor diye üstüme bir şey örtmesi de olabilir
Guvenilir, sadik ve ilgili olmasi
En küçük detayların hatırlanması
Kendisine kahve yaparken ona da hazırlamak..
Çok yaptım benzer şeyleri de, neye yaradı sanki?
Nerdesin diye sorup olduğum yere gelmek 🥰
Küçük detayları hatırlaması.
o denmez aura konuşur
Gece üstünü sıkı ört üşüme :D
Kalitesiz davranma
Ne diyon
Mutlaka yemeğini ye
Uzak yoldan gelip görüp dönmesi
Bilmem
Hep aklımdasın 🌸
Sarılmak 😊
Eve gittin mi 🖤