Yeni tanıştığım çocukla her şey iyi gidiyordu. Mesajlarda gördüğünüz gibi oldu. Aktif olmasına rağmen mesaj atmadı ya da mesajlarıma bakmadı. Aradığımda çalıyor yazmasına rağmen açmadı. Benle dalga mı geçti ya da bende öi mallık var? Bıktım artık ya ! Bende engelledim çünkü ben ikinci plan ya da oyuncak değilim benimde bir sabrım var. Şunu çok içtenlikle söylemek isterim ki değersiz hissettiğimde o kişi benim için biter!..
Bir insan mesajlarınıza karşılık vermiyorsa 1 - 2 saat sonra tekrar yazın belki işi vardır. Art Arda aramak nedir? Aktif diyorsun belki o zaman diliminde reels izledi ve fark etmedi? Peşin hükümlü olmayın, karşı tarafında kendini açıklamasına izin verin kafanıza yatmıyorsa da ayrılın..
Mesajıma cevap vermeyen birine bir mesaj daha atmazdım, zaten hala Instagramdan yazışıyorsunuz ne kadar değer veriyor olabilirsiniz birbirinize salla geç yani fazla bile yazıp aramışsın. Kendinize saygınız olsun ya yazmıyorsa yazmasın yani dünyanın sonu değil ki böyle bir durumdan sonra yazsaydı bile ne olması gerekiyordu, yine kavga saygısızca hesap vermeler falan falan boş işler, incelen ip kopsun en hızlı şekilde diretmeye gerek yok. Korkak ezik bir tiple yazışmışsın fazla uzamadanda bitmiş kaybeden o kazanan sen oldun.
Canım benim, üzülme tamam mı? Sen engellemekle en kral hareketi yapmışsın zaten. Kimse seni değersiz hissettiremez! Eğer birisi gerçekten seni önemsiyorsa, davranışlarıyla bunu hissettirir. Bu çocuğun hareketleri seni kırmış ve üstüne sorumsuzca davranmış, doğru olanı yapmışsın. Kendine güven, çünkü herkes senin gibi birini bulamaz. Herkes kendi değerini bilmeli! Ramazan da gelmişken kalbini temizle, güzel enerjilere açıl. ❤️
Yazacak adam anası öldüğünde haber veriyor dusun bir sure yazamayabilirim bugun de gec yazdım diye o yuzden anlatmaya gerek yok her sey ortada ki belli işte aramayı acmiyon mesaj atsin😑
Sen kendini olduğun gibi kabul edip kendini güçlendirip yöneltmelisin başkalarına mecbur kalırsan onları memnun etmek için günde kırk defa afedersin ama fırıldak gibi dönmen gerekir yalnız kalmamak için Buda çok can sıkıcı bi durum kendini geliştirmeye bakmalısın benliğini kişiliğini bu sorunlarını aşacağın kitaplar alıp okumalısın ve başkaları için kendini asla yormamalısın