AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karaktersızse yapar bıcok erkek yapıyo bunu yapmsada yaptım dıyo erkeklıgını boyle yuceltıyolr kendılerınce
Yapmadığım halde yaptım demiş cidden o kadar üzgünüm ki
Derleer yapmasanda yaptı derler
Öyle Allah belasını versin
Bu çocukta tamamen o niyetle gelmiş sana uyandırayım.
Ciddi misin
Kesinlikle. Genelde bu iyi niyet elçiliği tamamen tava getirmek içindir
Özgürlük böyle bir şey işte.
Bağ benim belletirim
*m benim dilletirim...
Nasıl yani
geçmiş olsun kanka bizim diceklerimizi arkadaş demiş zaten
Evet gerçekten şoktayım ☹️☹️
kanka sende nap biliyomusun deki onun arkadaşlarına ilişkideyken gtune bisey sokmamı istiyodu soğudum ayrıldım de o ne konuşuyo ya de topitop de lfksdalfkasld valla bak yap bunu akıllı olsun
sakın salma kendini utanma da
İftira mı atsın yani
Yok ama ne yapacağımı bilmiyorum onu arayıp sovesim var arkamdan nasıl böyle şeyler çevirir ben yatmadim ki onunla
@OlamazMıKardeşim bizmi düşüncez onu da böyleleri hakediyo adammı lan bunlar
Lan o da kıza iftira atmış. Ben yattı sanıyordum olaylar karıştı bir saniye çekirdek açayım
@OlamazMıKardeşim al işte eziğin tekiymiş uğraşmaya bile değmez flşdskşflsk
Valla hem reklamın iyisi kötüsü olmaz 😂
Bu çocuk doğru söylüyor gibi gelmedi değişik değişik konuşmuş bence senden hoşlanıyor ve onu senden uzaklaştırmak soğutmak istedi oyuna gelme
Valla bende bilmiyorum ne diyeceğimi kesin emin misin ☹️nasıl anlicam bunu
Ya baksana basbaya seni manipülasyona boğmuş -bak bir niyetim yok benim -amacım sadece seni uyarmak -seni uyarmak istedim sadece -seni uyarmak istedim -benim başka bir amacım falan yok -seninle konuşmak istememin tek nedeni bu
O kadar gına geldi ki sen bu çocuktan uzak dur bak baya tehlikeli burada kaosu baya oluştuyor gazlıyor seni ve aslında amacı olan şeyleri öyle değil gibi seni ikna etmeye çalışıyor gıcık oldum
Daha başka manipülasyonlarıda var zehir kusmuş resmen hepsi kurmaca muhtemelen sende oyuna gelip sitrese girdin
Hayır canım ben sadece sinirlendim hakkımda nasıl konuşur diye ama aldatmisti eski sevgilim o yüzden onun arkamdan konuşabilcgini düşünüyorum zaten
Bana sorarsan fazla zeki ve pis şekilde kullanmış o kadar samimetsiz geldi ki seni gazlayıp durmuş kendini övmüş durumu değerlendirmiş aslında olan şeyleri olmuyor gibi göstermeye çalışmış tekrarlarca inanma sakın ya manyak he bu
Olur canım merak etme uyardığın iyi oldu 🙏🙏🙏
Bence sende az buçuk sezmişsindir ama şunu söylemeliyim ki sende biraz saflık var galiba çocuk tüm kozlarını kullanmış resmen inanmış demek ki sende soru başlığı açtığına göre tıkırında gidiyordu bence iyi oldu denk geldik hsjsjsjsj böyle tiplere baya gıcık oluyorum
Evet biraz safım galiba haklsın iyi oldu denk geldik gerçekten 🙏🙏
🫶malesef öyle olunca kullanmaya çalışan oluyor çok kendini korumaya dikkat et
Tamam canım çok sağol dikkat edicem buna 🙏🙏
Resmin altındaki yazıyı görmemiştim bir şeyler değiştirir mi bilmem o yüzden yüzde yüz şekilde ilerleme yorumumdan
Adam doğru demiş demek ki. Efendi erkekleri hep yok saydiniz ve bu insanlara mahkumsunuz.
Aldattı diyorum aldattı efendi dediğin fakirdi bu çocuk ben umursamadım seviyor ediyor diye
Efendi birisi olsaydı bunu yapmazdı zaten nerde belalı tip var onu buluyorsunuz
baya sıg bir görüş ve genellemeni vae
var*
Valla öyle değil ben serseri sevmiyorum
E peki neden seks yaşadın? En azından yeterince onu taniyop yapsaydın ya.
Yaa hasta mısın yasamadim iftira attı diyorum
@Sefine-iBelagat haklısınız
müteşekkirim
@Sefine-iBelagat 🙏🙏🙏
Aynisi ben bu :) cocuk hakli bu arada. Ziyanda oldugunu anlamiş. Kulak tikayip yoluna bakabilirsin. ama unutma bu cocugu daha bulamazsin. uzulen sen olursun.
Nasıl yani hangi çocuğu
Chatgpt sanirim bunu yazan
O ne demek anlamadim
Robotta karsi kullanici
He yok instegram bu
Sen beni anlamadinda neyse ablam diger yorumlari dikkate almani oneririm ztn dicegimi demisler.
Çoğu beni bile suçlamış yatmadıgm halde hak verdin mi yani
Yatma konusuna bakmadim. Ama benim fikrim izin vermezdim. amaci o ise. bende iyi cocuk saniyodum bagisla beni. Sozum geri aldim.
Sorun degl teşekkürler yorumun için 🙏
Rica ederim
güvenmen için aliş veriş borc verıp al zaten kişiligini ölcersin
Borç alma huyum yok canım başka yöntemi yok mu
var tabıkıde
Mesela ne var
mesela annesıyle arasındakı ilişkı konusma sekli babasıyla konusma sekli kibar olmasi hayvanlari sevmesi küfürlü konusması trafıkte dıyer araclara saygısızlık yapması hepsı konusması hepsi ip ucu
uyaran kişi gerçekten onurlu birisi gurur duydum hemcinsimle
Bende teşekkür ettim ona gerçekten Allah razı olsun ondan yoksa bilmeyecektm
amin
İnsanların ar damarı çatladı
Maalesef öyle ☹️☹️
Biraz daha dikkatli olmalısın seçimlerini yaparken ama illa çıkıyor ya hani öyle hem cimsin falan ama illa çıkıyor yani katıksızlar ama sen yinede biraz daha dikkatli ol basit gördürme kendini ☹️☹️
Haklsiin ama yapmadım bir şey onunla maalesef hayali uydurmuş ☹️
Şöyle yapsanda seni kimse yargılayamaz hayat senin hayatın bir kere giç bir zaman o ne der bu ne der diye yaşamadım iyi bir şey değil evet kabülüz ama zaten kedi erişemediği ete mındar dermiş yani yarın biri gelip bir şey dese bile hadi len deli kanlısan gel de göster bakalım erkekliğini dediğin zaman zıp susar onun için sakın üzülme asla ☹️
Haklsın çok teşekkür değerli yorumun için 🙏🙏
Rica ederim bu mesajı silme o konuştuğu arkadaşını al insanşarın içinde tanıyorsan çağır lavuğu da anlatanı hadi len gel bak ben burdayım yapabiliyormusun bir şey olmamış birşeyi olmuş gibi gösteriyorsun erkekmisin sen de insanların içinde rezil et onu 🙏🏻🙏🏻 üzülme ama asla başın hep dik olsun☹️
Olur rezil ederim merak etme sağol ☹️🙏
Rica ederim 🙏🏻🙏🏻 ama üzülmek yok
Adınız Belkıs mı
Hayır
Anladım orada Belkıs diye kelime geçince sansürlemenizi tavsiye edecektim 😊
Yok canım çok sağol Belkıs değil adım 🙏🌹🌹
Tamamdır 😊
Guvenilecek erkek çok yanlışlara güvenme sadece
Bilmiyordum ki böyle olduğunu fakirdi seviyordu değer verdi bende sevdim aldattı ayrıldım arkamdan böyle konuşmuş
Amaaan çok umursama şerefsiz arkadan konuşur sen önüne bak
Haklsın sağol
Ne demek kendine iyi bak
Sende
Güvenme ne güzel
Evet.
Aramıza hoş geldin
Hoşbuldummmm