Kimseye güvenemeyecek miyim?

Bundan 5-6 yıl önce bir arladas grubum vardı. Fakat aramız bazı sebepler yüzünden bozuldu. Onlarla küsmeden önce rüyamda piton yılanlar görmüştüm. Birkaç gün sonra ise olay patlak verdi ve arkadaslığımız bitti. Beni hayatlarından cıkardılar simdi kendileri hala görüsüyor. Her neyse o cok onemli değil, ben kendi yoluma baktım yeni arkadaslar edindim. 2 yıldır samimi olduğum bir arkadasım var... Kendisine herseyimi anlatmam. En özel seylerimi anlatmam. Kimseye güvenmem yani bu konuda, sadece onunla alakalı değil. Dün gece rüyamda bir evin tavan arası gibi biryer varmıs oralarda kısa ufak yılanlar gördüm. E tabi haliyle bi tuhaf hissettim. Bugun de bulusmadık arkadasımla, benim sehir dısına cıkmam gerekiyordu... O da baska samimi arkadasıyla görüsmüs bugun resim filan paylaşmış. Aklıma direkt rüya geldi. Bana birşey yapamazlar, yaparlarsa da kendileri kaybeder cünkü arada benden daha cok samimi olduğu, onlara güvenen bir kişi var. Benimle aralarını kendi bozarlarsa, o arkadaslarımla da hem kendilerinin hem ailelerin arası bozulur. Benim sorum şu, ben hayatta kimseye güvenemeyecek miyim? Biriyle tanıssam rüyamda yılan görüyorum ya. Cıldırcam artık harbiden
Kimseye güvenemeyecek miyim?