İçimden neden atamıyorum?

Günaydın, bugünde onu unutamayarak başladım güne. 1 senedir beraberdik. O clupte çalışıyor ben bir mühendisim. Mardinli ben sinopluyum. Onun evlilik hayali mardine gelin götürüp evde çalışmayacak açık kıyafetler giymeyecek. E ben mühendisim. Anneme bakıyorum çalışıyorum. Ailem bile karışmıyor açık giyinmeme. Ama yinede devam ettim ilişkiye. Herşeyime karışırdı. Kız arkadaşlarımla dışarı çıkmama bile. Düzgün bir türkçesi yoktu. Sürekli ağza alınmayacak küfürler ederdi. En kötüsü de aldattı affettim. Şiddet uyguladı affettim. Ayrılırdık hemen 2 gün sonra yakasına yapışırdım. Evine kadar giderdim affetsin diye. en son bana vakit ayırmadı gitti başka arkadaşlarıyla gezdi tozdu. 4 gün sonra sarhoşken aradı beni. Kendi değerimi bildiğim için ne açtım ne de yazdım. Annemi bile aradı dönüp bakmadım bile. Heryerden engelledi. Sonra da gitti beni aldattığı kızlarla takipleşti :) esclerle takipleşti. Bende tiktoktan engelini kaldırmıştım 2 hafta sonra. Dün kaldırdım engeli. Hemen ordan da engellemiş. Cidden içim soğumuyor. öyle bir yara oluşturdu ki. Dönsün istiyorum ama dönse de zaten olmaz. Gerçekten hiç mi ya? Hiç mi özlemiyor?
İçimden neden atamıyorum?