Erkek arkadaşım ne düşünüyor bilmiyorum?

4 ay önce ayrıldık çünkü o işe gidiyodu bende gidiyodum vakit ayiramiyoduk boş zamanindada alkol iciyodu bende sinirlendim kavga ettik ayrıldık. 1 hafta önce yazdı aradi konustuk baya kızdım ona, ama arayi düzelttik gibi bir şey oldu bugün arkadaslarimla dışarı çıktık akşam o da ugradi 4 ay sonra ilk kez gördüm hemen sarıldı falan 3 saat boyunca ellenmedik yer birakmadi tamam teması seviyorum ama sürekli arkadsslairmn onundecivk cvik hareketler sonra rahatsız oldun mu diye falan sordu bende önlerinde niye yapiyosun dedim. Her buluşmada bi yerime dokunuyor opsun tamam ama sürekli dokunuyor yani benden hoslandigini biliyorum ama ne amaçla onu kestiremiyorum çünkü hep konu kalcama geliyo sürekli bahsediyo kızınca napiyim seni dusununce aklima o geliho çok güzel falan diyo çok sıkıldım lisedeyken biz onunla felsefe edebiyat konuşurduk kitap filmler hakkında fikir alışverişi yapardık şimdiki halimize bak napayim sizce her buluşmada dokunup duruyo biktim tamam isnan hoşlanır ama tek isteği buymuş gibi

Erkek arkadaşım ne düşünüyor bilmiyorum?