Erkek arkadaşımın düşüncesi nedir?

Merhaba erkek arkadaşımla çok uzun süredir beraberiz ve bir sorun değilde aklıma takılan şey var onun kesinlikle parasını yemek istemem ama arada bir yerde yemek yediğimiz de incelik düşünce için centilmenlik için arada ödemesini isterdim arada bende ödemek isterdim ama ne zaman bir yere girsek etsek hesap ayrı ayrı olacak derdi kasadaki kişiye bazen öderdi kahve parası gibi az şeyleri bende öderdim bunda bir sıkıntı görmüyorum mesela yemek yediğimizde dışarı çok pahalı bir yer değil normal sahilde köfteci döner ekmekçi burafa hep ayrı ayrı öderiz ben genel olarak hani kendim ödemek isterim hepsini izin vermez sonra ayrı ayrı öderiz veya o bir kerede hepsini ödesin bende hepsini ödeyim başka zamana isterim karşılıklı bir şey isterim ama olmuyor yazın iş aradım bulmaya çalıştım çok param yok cebimde plan yapıyoruz o çalıştı parası var ve parasına dokunmadı hâlâ duruyor diyorum param yok hani bunu yapamayabiliriz param yetmeyebilir bana dedi şöyle yap işte çalış bir kaç gün paranı çıkar dedi cebinde parası olmasa yeminle ben gitmeye çalışırım işe çabalarım bulurum zaten denedimde çok fazls çalışamadım ama cebinde parasıda var lafta olsada gel aşkım ben hallederim para sorun mu olur hallederiz demiyor ne yapman lazım ne düşünüyor anlamıyorum

Erkek arkadaşımın düşüncesi nedir?