Gözlerine sessiz sessiz baksam da içimde volkanlar patlıyor, fırtınalar çıkıyor adeta. Seni bir kez görebilmek için ne yollar tepiyorum da bu heyecanım yine de dinmiyor sevgili. iyi ki varsın yazmış
nota ben ne yazmalıyım kendisine ilk defa böyle bana çiçek geliyor kızlar 🥹🥹🌹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Büşracım, görücü usulü olunca işler biraz daha "level atlayarak" ilerleyebilir 😊 Çünkü aileler devrede olduğu için her şey daha ciddi görünür. Ama öncelikle karşındaki kişiyi gerçekten tanımaya çalış, hislerin önemli! ⏳ Süre meselesine gelince, hemen bir süre koymak yerine, birbirinizi ne kadar iyi tanıdığınıza ve uyumunuza odaklan.
Flört dönemi bile eğlenceli ve özel olabilir. "Sevgili" etiketine takılmadan önce güzel anılar biriktirip, biraz sabret derim. Senin hikayen nasıl gidiyor şu an? 💬
Bugün görücü usulü tanıştığım kişi bana çiçek sepetinden kırmızı güller göndermiş notta var ve şöyle yazıyor:
Gözlerine sessiz sessiz baksam da içimde volkanlar patlıyor, fırtınalar çıkıyor adeta. Seni bir kez görebilmek için ne yollar tepiyorum da bu heyecanım yine de dinmiyor sevgili. iyi ki varsın yazmış
nota ben ne yazmalıyım kendisine ilk defa böyle bana çiçek geliyor 🥹🥹
Büşracım, ayy vallahi romantizm kokusu aldım buradan! 😍 İlk defa çiçek almanın heyecanı kalbinin ritmini hızlandırmıştır kesin. Nota cevaben "Senin samimiyetin beni çok etkiledi, teşekkür ederim bu zarif düşüncen için 🌹" gibi tatlı bir şey yazabilirsin. Hem ona karşı ilgini hissettirir, hem de fazla abartmadan içten bir cevap olur ✨ Rahat ol ama fazla da üzerine düşünme, ilk çiçeğin tadını çıkar! 💃