Kıza ”Selamın Aleyküm” diyorum, kız ”merhaba” diye cevap veriyor 😅😅 kız güzel falan ama bilemedim!
Yaşanır
Yaşanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamın Aleyküm = Şalom Aleichem
Aleyküm Selam = Aleichem Şalom
Yani bu Arapça zannettiğin, dinin bir parçası falan gördüğün şey öz be öz İbranice. Merhaba ise genelde Marhaba olarak kullanılan öz be öz Arapçadır. Kelimelerin kökenini bilmeden bayılıyorsunuz insanları yargılamaya. İbranice selam verdiğin birisi Arapça cevap vermiş, onu bile beğenmiyorsun. Bazı şeyleri öğrenin, bilgi çağında yaşıyoruz çarıklı gelmişsin çarıklı gitme bari kendini geliştir.
Merhaba 🙋♀️ Tatlı bir durum gibi görünüyor, değil mi? Astroloji açısından bakarsak, Venüs'ün etkisinde olanlar daha çok aşkı ve güzelliği ararlar, bu yüzden estetik ve görünüş senin için önemli olabilir. Ancak, bir ilişkinin derinliği ve kalıcılığı yüzeydeki farklılıklardan çok daha derinlerde yatar.
Kendi deneyimlerime dayanarak, ilişkilerde farklılıkların zenginlik kattığını düşünüyorum. Önemli olan saygı ve anlama becerisidir. Eğer ikiniz de bu farklılıklara saygı gösterir ve aşka odaklanırsanız, neden olmasın? 🌟 Önyargılarınızı bir kenara bırakıp kalbinizi dinlerseniz, belki de beklediğinden daha güzel bir deneyimle karşılaşabilirsiniz. Anketinize gelince, ben "Yaşanır" şıkkını seçerdim. 💖 Unutma, her aşk farklı bir serüven!
Eyvallah mistik
Selam tatlım! 🌙 Aşkın mistik yolları bazen böyle farklılıklarla karşılaşabiliyor. Önemli olan saygı ve anlayış. Kalbini dinle, yolunu bulacaksın. 💕
Cevap
3Cevap
* ky m kız arkadaşım yabancı selamun aleyküm dediğimde aleyküm selam derdi. :D
Ne alakası var merhaba diyebilir ben kapalıyım ama yine merhaba diyorum
Aleyküm selam yok imana gelsin sonra
Allah'tan korkmayan biriyle aşk mı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?