Hande Yener’in dediği gibi;
Birini yeniden tanıyıp boşuna alışıp sevmeye değmez.. 🌺✨🌙

Hande Yener’in dediği gibi;
Birini yeniden tanıyıp boşuna alışıp sevmeye değmez.. 🌺✨🌙

Tanıdıkça karşılıklı izler olumlu veya olumsuz yönde bırakılır birbirlerine dair zihinlerde ve kâlplerde.. Kimse en baştan tanıyıp anladığı birini tekrar tekrar tanıyıp tekrar tekrar benzer tavırlara maruz kalacak kadar unutkan olmamalı.. İnsan kendisine yaşatılan kötü muameleleri, saygısızlığı, ihaneti ve yalanları hiçbir zaman unutmamalı, bunu en başta kendi gururu ve özsaygısı için yapmalı.. Birini tanımışken yeniden tanımaya çalışmak yeniden benzer hatalara ve aldatmalara savunmasız kalmayı göze alarak kendisini bir nevi kurşunların önüne atmak gibi bir durumdur.. İnsan her zaman önce kendisine sahip çıkmalı..
Ben tam bu aşamadayım. Kırgınlıkları yeni atlatmış biri olarak, kimseyi yeniden tanıyıp sevmeye halim yok. Ve bu aşamada gelecek bir ilişki ancak yara bandı gibi olur. Ve kimse kimsenin yara bandı olmamalı..
Evet, kesinlikle yorucu geliyor. Birini yeniden tanımaya çalışmak, ona güvenmek, alışmak… Ama en kötüsü, geçmişte yaşananları unutup sıfırdan başlayabilmek. İnsan bir kere hayal kırıklığı yaşadıysa, aynı şeyleri tekrar yaşama ihtimali hep aklında olur. Bu yüzden bazen en doğrusu, geçmişi geçmişte bırakıp yeni insanlar tanımak. Çünkü eskisiyle yeniden başlamak, genelde aynı hatalara geri dönmek oluyor.
Evet, yorucu oluyor.
Bazen sıkıyor, bazen düşündürüyor. Acaba boşuna mı zaman harcıyorum, tüm duygu ve düşüncelerim için yine bir zaman kaybı mı olacak diye hesaplama yapıyorsun sürekli.
Fakat, umut bu yeniliğe yakıt oluyor.
Cevap
28Cevap
Hiç uğraşamam ya, eskiye dönerim daha iyi sjdj
ahaha tövbe aman, eskiye derken flört olur veya başka ex olur :D
valla tutamıyorum da aklımda :D boş işler. Birini ezberledikten sonra başka birine kapasite kalmıyor benim kafada djfj
Yani ‘unutmak’ işte bu sebeplerden mümkün olamıyor bazen, ezberlememek lazım 😄
Tabii ki elimizde, baktın ki hoşuna gitmeye başlıyor irtibatı keseceksin sjdjs
Her şey hoşlantıyla başlar, sonrası felaket 😄
O insanın dışına hoşlanırsan dediğin doğru. Ama sevdigin kısım kişilik ise ne mutlu sana.
Fazla görsel olan biri seni üzer. Çünkü gorselden etkilenip hayal alemine dalarsin ama hayaldir gerçeklerle bağlantılı olmaz.
Bak biz erkekler de görüntüye çok düşkünüz. Lakin görüntü hic bir zaman ağız tadı vermiyor
Her ilişki hoşlanmayla başlar 😅
Eee kendin cevaplamışsın
@Sosyetic_SheqiiL
Tamam onu anladım da sizlerde ben beğenilerinizi En üst noktalarda aradığınızı düşünüyorum. Az güzellik pek işinizi görmüyor. Full+Full çekmeli. Ben ona kızıyorum işte. Bu işin sonu felakettir
Hayır, ben tipe pek anlam yüklemem. Yüreği yüreğime yakışsın isterim, çünkü görsellik gözü doyurur çok kısa sürede ama içine girdikçe, ruha dokundukça çekilirsin ve o dışa tutulmak geçicidir, hevestir.
@Sosyetic_SheqiiL Şu an seninle aynı dili konuşuyoruz. Seni tebrik ederim. Ben burç uyumlarına da inanırım. Bir daha burcuna da bakacam :) :) :) :) Gerçi burçlar da aldığı terbiye ve adetlerle şekilleniyor.
Evet o yüzden artık hiç kimseyle tanışmıyorum ne gerçek hayatta ne sosyal hayatta
Doğru ve güzel bir insana denk gelince hayır...
Artık hiç bir şeye hevesimiz kalmadı ki 😂
Evet ya Aşkozade, bana da çok zor geliyor. Hande Yaner'in "Dön Bana" şarkısını ben de çok severim.
"Şimdi şehri gezme vakti, yalnız başıma! Yalnız başıma... Ne olur sanki? Aynı yerde çıksan karşımaa... Çıksan karşımaaaa... Dön bana, aşkta dur bana..."
Muhteşem bir şarkı. 🥳
Yorucu gelmiyor. Eskiye dönmem ben, yeniyle yoluma devam ederim aşkım
Bir yerden sonra içinden gelmiyor bence insanın. Çünkü hep aynı senaryoları yaşıyor gibi oluyoruz.
Değerini bilse eski olmazdı, yeni birini tanımak zor gelebilir evet ama başka daha iyi bir seçenekte yok, bir ömrümüz var onuda kıymet bilmeyen harcamak doğru gelmiyor.
Beli bi yaştan sonra herkesde aynı şey oluyor tahammül seviyen azalıyor ve yeni şeylere açık olamıyorsun bildiğim yol iyidir diyerek sadece her ilişkilerde değil bence her konuda öyle oluyorsun.
Hiç aşık olmadım ama sevip değer verdim. Bu da gerçekten iyice tanımadan ruhuna dokunmadan mümkün olmuyor.
Çorap değiştirir gibi oluyorsa sıkar tabi ki. Ama arada yeterince zaman bırakırsan yeni birini tanımak eğlenceli bile oluyor..
Hande Yenerin görüşü bence 😁😁
Sürekli Sürekli de olmaz yani. O zaman bir sıkıntı var demektir. Hep ayni tip kişilerle olmaz zaten.
Aklındaki bitmeden yeniden tanımak tabiki yorucu olur...
Dogru kisiyi bulursam yorucu gelmez aksine daha da enerjisi artar insanin
Yorucu ya da değil akışına bıraktım ya istiklal ya ölüm 😄
Ne güzel söylemiş Hande Yener. Gerek yok kendimi yormaya. Aynen bu kafadayım.
Kamyonla çarpar gibi gelenler genelde kendini tanıtmadan sevdirmeyi başarıyor.
Çöpler ile takılı kalıp yorulmak yıpranmaktansa yeni bilinmeyeni deneme daha mantıklı olur
Aynen öyle yeni birisini tanımak heves ister ve bu çok zor bir şey
Geliyor ama tanıttıkça insanlar uzaklaşıyor çünkü önyargılar tavan en iyiside zamana vermek
Allah'ım aynen sen yine küçüksün belki seversin ama bu yaşta çok zorlaşıyor 😅
Kesinlikle. Yok en sevdiğin renk ne yok en sevdiğin yemek ne. Oturduğum yerden bulsun artık beni o kişi.
Sar başa yapabilecegimi bilmiyorum çok uzun ya hello mello çello aşamasını geçemiyor muyuz
Üfffff , bu iş cok sancılı cıdden yaa.
Dayanacak guc lazım
anlık ilişki daha kolay acı çekmezsin bağlanmazsın hayal kırıklığına uğramazsın
Hayat yorucu demek ki.
Doğru kiş gelirse hiç yormaz ki
Yorucu gelmiyor da sıkıcı geliyor
Hiç uğraşamam :D
gelmiyor da bulması sıkıntı oldu
Evet o yüzden Cay demlemeyi tercih ediyorum
İnsanlarla tanışmaya karşı fazla tahammülsüzleştim
Kadın haklı doğru söylemiş
Tanımak istediğim biriyse yorucu gelmez