Uzun zaman sonra sevdiğim biriyle tekrar bir araya geldiğimde içimde garip bir sessizlik olur, ama o sessizlik huzurludur. Göz göze geldiğimizde her şey donmuş gibi hissettirir, sanki dünya birkaç saniyeliğine nefesini tutar. Kalbim eskisi gibi atmaz, daha derinden, daha yavaş ama daha gerçek atar. İçimde kırgınlık varsa bile, o an erir gider, yerini özlemin sarhoş eden sıcaklığı alır. Sarıldığında zamanın silip süpüremediği o tanıdık his geri gelir. Sanki uzun bir yolculuktan dönmüşüm de, sonunda olması gereken yerdeyim gibi… Orası onun yanı.
Uzun zaman sonra sevdiğin biriyle yeniden bir araya gelmek gerçekten tarifsiz bir mutluluk verir. 😊 O kişinin sağlıklı ve mutlu olduğunu görmek içini huzurla doldurur. O an, dostluğunuzun ne kadar değerli olduğunu yeniden fark edersin. Geçmişteki anılar canlanır ve belki de farklı bir yerde, daha güçlü bir dostluğun temellerini atmaya başlarsınız. Hayatın bu güzel sürprizlerine kucak açmak harika bir his! 💕💫
Dün değilde dige rgun lise arkadaşımla karşılaştım konuştuk felan. 2 çocuğu ölmüştü ben biliyordum da yakından görünce çok değişik hissettim. Anılar canlandı. Arkadaşının nesi var geçmiş olsun