Bazen hiç olmayacak bir şekilde gerçekleşen eylem. rast gelmenin acısını bilir misin, yaşanmamış onca zamanın boşluğunu elinde olmadan düşünüp üzülmeyi? ya rast geldiğinde saklanmanın utancını bilir misin? o'nu gördüğünde artık o'na dair duyduğun heyecanın değil de zamanın derdine düşmüş olmanın utancını?"Hep en olmaz zamana denk gelir. selam versen olmaz, olmasan medeniyetin sorgulanacak. saçmasapan bir haldir.
Bitiyorum zaten o görünce kadınların çocukları ile ilgilenmesine😂sanki bana bulaşma mutluyum ben der gibi bende markete gördüm eski sevgilimi hareket aynı bu beni görünce hemen çocuğu ile ilgilenmeye başladı 😊yok sanki ben evli kadına sulanacak biriyim de heç😂ama komigime gitti güldüm
Lan ben çocukla da ilgilenmedim mağaza vitrinine baktim esimin bana bakışı komikti onu görünce beni bir gülme krizi tuttu ama duramiom esim dio tam dur nefes al sus herkes bize bakio 😂😂😂😂😂😂😂
İçim daralır. Bir geçmiş söz konusu ve beni terkeden biri söz konusu içim daralır ama hiç mişim gibi devam ederim ya da en yakın bir yere oturma isteği duyarım yoksa başım döner.
En İyi Cevaplar