Selamm,
İçinden geliyordur, bunu da alayım demişsindir. Olabilir mi böyle bir şey? Az önce bir hediye geldi... 🥲

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Selamm,
İçinden geliyordur, bunu da alayım demişsindir. Olabilir mi böyle bir şey? Az önce bir hediye geldi... 🥲

Durduk yere hediye alınmaz tabii. Jfjfj Ama birlikte kurduğun hayallerinden biriyse ve yola yalnız devam ediyorsan yinede onun hayallerinden birine ulaşmasını istersin... Değer verdiysen ve önemsiyorsan... Birlikte olup olmamakta değil konu. Yani bunu yaptım benimle olsun gibi değil. Beklentisiz, karşılıksız ve tamamen kalben. Mutlu olduğunu görmek ve hayallerinden birini gerçekleştirmesi için adım... Bu yanlış değil 🙂
🙂
ben sevgilime nintendo alıcaktım sözüm vardı ama ayrıldık çok kötü ayrılmadık özlüyorum da arada bu yıl aldığımda gönderirim evine ama umarım beni şikayet etmez jhdjhdf
Eski sevgiliye hediye almak için onunla hâlâ bir şeyler paylaşıyor ve ilişkinin bitmemiş olması gerekir. Bitmiş bir ilişki varsa hediye filan olmaz.
Peçete alırdım, benden ayrıldığı için gözyaşlarını silsin 😂
Cevap
12Cevap
Eski sevgilim benim gerçekten artık hiçbir anlamda umrumda değil 😃
Eğer hala hediye filan gönderiyorsa seni çok da eski olarak nitelendirirmiyordur karşıdaki
Hayır almam a önce gelen hediyeni güle güle kullan..
Az*
Yok daha neler gadası
Eski sevgiliyle nasıl ayrıldığımız, aramızdaki bağ ve şu anki hislerim önemli olurdu. Eğer dostça ayrılmışsak ve gerçekten değer verdiğim bir insansa, özel bir gününde küçük bir jest yapabilirim. Ama genelde eskiye yatırım yapmayı pek mantıklı bulmam. Geçmişte güzel şeyler paylaştık, tamam ama bitti. Yeni bir ilişkim varsa, hele ki ciddi bir ilişki içindeysem, eski sevgiliye hediye almak bana yanlış gelir.
Medeni bir şekilde ayrılmış da olsak hediye almam en fazla bi mesajla kutlarım ona da pek gerek duymam şahsen 🙄 Sonra yanlış anlaşılır falan hiç gerek yok 😃
Görünce onunla bağdaştırdıysam kafamda alırım. Aldım da, veremedim duruyor hala dolapta
Eski sevgilim diye bir şey olmadığı için almam herhalde 😂
😂
Kimsenin eski sevgilisi olamayacağım için, doğal olarak bana hediye gönderecek kimse de olmayacak. O yüzden en iyisi, kendime birkaç hediye alayım da sevineyim.😂
Nasıl yani sevgili yapmıyor musun 😂 ben ayrılamazlar diye anlamıştım
Doğru insan yok ki etrafımda sevgili yapayım 🥹😂
Sende haklısın prenses. Herkes yanlış 🥹 ama sen doğru insan olmak için çabalıyor musun?
Önemli olan bu sjdjd
Doğru insan olmak için çabalamasaydım eğer yanlış gördüğüm insanla birlikte olmuş olurdum şuana kadar değil mi? 😂
Prensesler yanlış yapmaz 😂
Yaa 🫠 teşekkür ederim prens 🤴
Bende teşekkür ederim:))
Rica ederim ☺️
☺️
Hayır hiççç almadım almam benim eski sevgilim olmak başlı başına bir sorun.
Almam ama geçenlerde doğum gününü kutladım geçen güzel günlerin hatırına.
Evet
Ah ya keşke önceden hatırlasaydım gecen gün orta parmaklı bir çorap görmüştüm o çorabı alıp eski sevgili me kargolardım
Aldığım ufak bir hediyeyi vermiştim ayrılmak için gittiğimde :D ama ayrıldık daaa ona bişey alasım gelmez kimsenin gelmemeli
Hayır almam mümkün değil öyle bir şey alırsam ona karşı bir şeyler hissediyorumdur hala demek o yüzden hayır
Nasıl ayrildigima ve karakterine bağlı. Aldığım oldu. Ama vermedim. Uzunca bir süre sakladım.
Eskiyi napıyım la yenisi varken, önemli olsa eski olmazdı
Hayır almam ayrılmışız etmişiz hediye ye ne gerek var.😃
Eski sevgilimle artık hiç alakam kalmamıştır. O yüzden almazdım.
Oda bu hediye kabul ediyorsa, eskitilmeyi hak etmis.
Tekrar birlikte olalım demenin farklı bir versiyonu. Bana işlemez ve almam
Hayır ya ne alakaaa 😅 almam, alınmasın da bir zahmet😅
İyi fikir benim gibisini bulamayacağından bir vibratör alabilirim. vibratör Baggins... :D
Oha di-ldo'yu bile sansürleyen sistem beni ağır üzer...
Almam o bana alsın
Alırım “🖕” bunu alırım
belki güzel ayrılmışsınızdır
bende kötü değilim ama hiç iyi biride olmadım 🤣🤣🤣
sende ona bi süpriz uapcakmısın
de icinde kalmasin 🤣🤣🤣
afferin sana kabulde etme bence geri yolla
ne almış peki
keske benim eski sevgilim olsaydı be çok tatlı kadınmış 🤣🤣🤣
Gereksiz saçma ya bence gereği yok kalsın böyle iyiyim
Bu nerden çıktı jdjdj
Eskiyse tabikide hayır