merhaba arkadaşlar eski sevgilim ile haftaya buluşacağız ben onu hala seviyorum. buluşma nedenimiz ise bana ait olan bir şeyi getirecek. 1 ay ayrı kaldık hiç sesimi çıkarmadım ama dün yazdım ve tamam dedi. yakın zamanda ise doğum günü yani tekrar bir araya gelir miyiz emin değilim o açıdan sizce hediye almalı mıyım ve onu tekrar etkilemek için buluşma esnasında nasıl davranmalıyım. yaşımız 22
Cevabın nedir?
Bence hediye almamalısın zaten senin ilk mesajı atman karşı tarafta benden hala hoşlanıyor galiba diye bir düşünce uyandırmıştır. Bence onda gördüğün tavra göre davran mesela unutamadığını senin için özel olduğunu belirtebilirsin ama hemend eğil tabiki
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi tekrar buluşma olasılığı olmayabilir o açıdan kafamı kurcalıyor
- +1 yıl
Ama zaten hislerini tavrından anlayabilirsin senin kendini alçaltman yalvarman bir şeyleri değiştirmez dediğim gibi abartmadan onun için hala değerli old ve unutamadığını kesinlikle söyle tavrına görede devam et hala bir şeyler hissetmediğini istemediğini söylüyorsa uzatmanın anlamı nedir ki senin için
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim öyle yapacağım :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence konus sevdigini soyle zaten sevmeseydi gelmezdi diye düşündüm
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte acaba sırf bana ait olan şeyleri vermek için mi geliyor emin değilim
Cevap sahibi+1 yılOna gore davran eger gorusmek icin geliyorsa biseyler kesin vardir hala oteki turlude olabilir mesela baska bir arkadasiyla da yollayabilirdi ama yapmamis bir umut ama onun davranisina gore davran
Biz alma desekte sen alcaksın. özellikle çok istediği ya da sevdiği bişeyi. kendimden biliyorum 🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılbüyük ihtimalle almayacağım abicim. ilk defa duygu değil mantığımı düşeneceğim bakalım hayırlsı
Soran+1 yılbakalım umarım almam :D peki sizce de o kızı tekrar geri kazanmak için mantıklı olan şey almamak değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
+1 yılhediye almamalısın bence
04 Yorumla
Soran+1 yılkolye almayı düşüyordum. nedenini sorabilir miyim?
- +1 yıl
seni terslerse hediye alman komik olabilir bence
Soran+1 yılTerslemez diye düşünüyorum. Ayrılık sebebimiz kavga ya da aldatma değil. Sadece sevgisinin artık bittiğini söyledi
- +1 yıl
O zaman sen sevdigini soyle özlediğini soyle 3 günlük dünya 😀
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler