Eski sevgilim peşimi bırakmıyor ailesiyle konuşmalı mıyım? kimseye anlatamıyorum lütfen yardımcı olun?

Arkadaşlar özet geçeyim fabrikada çalışıyorum 20 yaşındayım 2 aydır fabrikadayım. 23 yaşındaki bir çocukla konuştum aynı fabrikada biz sevgili olduk. Bir ayrıldık bir barıştık ama defalarca söyledim anlaşamıyoruz, beni sevme, Bizim seninle bir geleceğimiz yok dedim ama bu beni gerçekten çok sevdiği için hep bize bir şans verdim hadi deneyelim de demedim şans verdim. Fabrika ortamını bilen bilir çocukla sevgili olduğumuzu biz saklıyorduk konuştuğumuzu vesaire. Kimsede bilmediği için benim adım başkalarıyla anıldı. Şimdi çocukla ayrıldık konuşmuyoruz hiçbir şekilde ama benimle ilgili herhangi bir duyum bile alsa gelip bana böyle mi diye soruyor. Peşimi bırakmıyor , fabrika çıkışında duraklarda eve gidiş yolunda önümü kesiyor , benimle konuşmaya çalışıyor, bana hakaret ediyor bana bağırıyor neymiş onu aldatıyormuşum ama konuşmuyoruz benim peşimi bırakmasını istiyorum söylüyorum artık yalvarmaya başladım. Kimseye de anlatamıyorum. Çocuğun ailesini tanıyorum annesi ve babasıyla konuşmalı mıyım sizce? Gerçekten yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum acaba bugün ne olacak diye korkuyorum artık.

Eski sevgilim peşimi bırakmıyor ailesiyle konuşmalı mıyım? kimseye anlatamıyorum lütfen yardımcı olun?