Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizdir salla geç
00 Yorumla
1 yılErkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir
O yüzden Adam değilmiş diyebiliriz bu tarz fevri davranan erkeklere. Kısacası kurtulmussun verilmiş sadakan varmış113 Yorumla
Soran1 yılAyrıldın diye herseyi yüzüne vurur Arkadasimla konustun dedi. Arkadaşı ile dertleştim sadece neyin ne ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O zamanlar beni korumustu kollamisti ( Arkadaşı da engelli) Pislik ya o zamanlar ağzına geleni söylemişti. Şimdi ise sana bisey dememistim diyor
- 1 yıl
İşte dediğim gibi adam değilmiş.
Ve biseyler farketmeniz için bunu yaşamanız gerekiyordu. Yani ileride daha büyük uzulmemeniz için bunu yaşamanız ve ondan kurtulmaniz için bir vesile koydu Allah öyle düşünün
Soran1 yılbi de ailem seni istemiyor bende istemiyorum dedi sonra kız ciddî düşünüyorsa konuşun düşünmüyorsa konusmayin dedi. Ailesinin agzıyla hareket eden birisi. Demediği laf kalmadı. Yedegin var diye istemiyorsun dedi. Bende yedegin varken bana dön dediysen allah seni bildiği gibi yapsin dedim. Sonra interneti kapattım. Ust üste aradı açmadım açmazsan her yerden engellerim yazdı. Ben onu her yerden engelledim. Sonra kankası bana yazdi. Seni. temiz. sevdi. hak etmedin deyip engelledi 🤣
- 1 yıl
Kendisi aile olacağının farkında olmayan Anne kuzusu birinden kurtulmussun işte.
O yüzden ayrılınca bunları söyleyen biri zaten adam değildir. Seni temiz VS sevmemiş. Bırak hiç sevmemiş. Sadece rol yapmış
O yüzden bu söylemleri düşünerek bile kendini üzme
Soran1 yılEvet bu kapıdan içeri gelin olarak giremez demişler 🤣 ulan senin oğlundan ayrılan benim
- 1 yıl
O bence bu şekilde söylemler ile kendi egosunu tatmin ediyor.
Kadınlar da duygusal olduğu için bu şekilde sana suçluluk psikolojisi uygulayıp yıkmak istiyor giderken
Hic aldırış etmeyin. Ve bence allahin sevdiği kulusunuz erkenden farkına varıp bu öküzden kurtulmuşsunuz
Soran1 yılBen aslında aşık değildim ilgisi yüzünden sevgili oldum. Ve zaten bana göre olmayan biri ile evlilik düşünmezdim. Adam ilişkinin başından beri kendisi toksikti. Ama kendisi bana ergen gibisin dedi. Mesaja geç baktım diye ayrılan birisiyidi😂wpden ppsini kaldırıp duran biri idi engelledi sanıp onu aramami bekledi mesela. Arayinca anlamıştım 😂
- 1 yıl
O zaman bu da sizin tercihinizin bedeli oluyor
Soran1 yılEvet biraz öyle ama kurtuldum zaten değil mi
- 1 yıl
Evet cidden kurtulmussunuz. Bence düşünmeye de gerek yok boşa zaman israfı
Soran1 yılBen bunu instadan işlettim ilk ayrılık haftası fake olduğumu anladi zaten sordu da ses at bilmem ne. Ben olduğumu anlamayamaz ama Instagram kullanmadığımi biliyor. Yalan yanlış şeyler sallıyor. 23 yaşındayım muhasebeciyim sevdiğim kizla ailesi yüzünden ayrıldık bilmem ne 😂annene söyle el falima baksin diyordu 😂
- 1 yıl
Bu zeka ile bu yaşa iyi gelebilmis 😂😂
Soran1 yılAynen sen fake olduğumu anladıysan neden salliyorsun 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılTamamen ezik ve kompleksli bir hareket yani toksik insan hareketidir ki
Erkek adam öyle bir hareket yapmaz her şartta nezaketini soğukkanlını korur
012 Yorumla
Soran1 yılAdam ilişkinin başından beri kendisi toksikti. Ama kendisi bana ergen gibisin dedi. Mesaja geç baktım diye ayrılan birisiyidi😂wpden ppsini kaldırıp duran biri idi engelledi sanıp onu aramami bekledi mesela. Arayinca anlamıştım 😂
Soran1 yılAyrıldın diye herseyi yüzüne vurur Arkadasimla konustun dedi. Arkadaşı ile dertleştim sadece neyin ne ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O zamanlar beni korumustu kollamisti ( Arkadaşı da engelli) Pislik ya o zamanlar ağzına geleni söylemişti. Şimdi ise sana bisey dememistim diyor
Soran1 yılbi de ailem seni istemiyor bende istemiyorum dedi sonra kız ciddî düşünüyorsa konuşun düşünmüyorsa konusmayin dedi. Ailesinin agzıyla hareket eden birisi. Demediği laf kalmadı. Yedegin var diye istemiyorsun dedi. Bende yedegin varken bana dön dediysen allah seni bildiği gibi yapsin dedim. Sonra interneti kapattım. Ust üste aradı açmadım açmazsan her yerden engellerim yazdı. Ben onu her yerden engelledim. Sonra kankası bana yazdi. Seni. temiz. sevdi. hak etmedin deyip engelledi 🤣
Cevap sahibi1 yılİnsanlara mesafe koymak çok önemlidir geçmişle alakalı çok fazla kafanı karıştırma
Soran1 yılNiye öyle dedin
Cevap sahibi1 yılSağlıkı olan iyi olan senin için bu olacaktır çünküşöyle dedi böyle dedi yerine mesafe ve geçmişi sil önüne bak
Soran1 yılSilemiyorumm
Cevap sahibi1 yılSilllll
Soran1 yılNasıl olcak o
Cevap sahibi1 yılKendine odaklan bunu oku
Mutlu ve Enerjik Olmanın Kilit Noktası! ↗
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılTamam
1 yılhastalık gibidir. en kısa sürede kurtulmak gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇirkinleştirenler nasıl peki? Çünkü bir durduk yere çirkinleşen kalitesiz cinsler vardır bir de çirkinleşmesi için çırpınılıp çirkinleştiğinde de sen zaten böylesin denilen cins vardır 🙄
01 Yorumla
Soran1 yılAdam ilişkinin başından beri kendisi toksikti. Ama kendisi bana ergen gibisin dedi. Mesaja geç baktım diye ayrılan birisiyidi😂wpden ppsini kaldırıp duran biri idi engelledi sanıp onu aramami bekledi mesela. Arayinca anlamıştım 😂
Kısacası karaktersizlik oluyor..
02 Yorumla
Soran1 yılAdam zaten toksikti
Sıkıyordu 2 ayda. Seviyor musun sevmiyor musun istiyor musun istemiyor musun evlencez mi evlenmicez mi ve toksik biri.
Ayrıldın diye herseyi yüzüne vurur Arkadasimla konustun dedi. Arkadaşı ile dertleştim sadece neyin ne ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O zamanlar beni korumustu kollamisti ( Arkadaşı da engelli) Pislik ya o zamanlar ağzına geleni söylemişti. Şimdi ise sana bisey dememistim diyor
1 yılLaflara üzülmek yerine ayrildigina sevinmelisin
016 Yorumla
- 1 yıl
İki yüzlü insandan hayır gelmez boş ver
- 1 yıl
Yedegin mi varmış 😂 bu ne ahlaksızca cevap
Soran1 yılYedeklerim varmiş onu da arkadaşı demiştir kesin
- 1 yıl
Bütün haklarımı yedeklere devrediyorum demedin mi peki?
Soran1 yılEngelledim ki 3 gün sonrada o beni engelledi uğrasamam is yerinde sinirden delirdim zaten
- 1 yıl
Takmamalisin onu
Soran1 yılGeç bile kaldım ki. Ben aslında aşık değildim ilgisi yüzünden sevgili oldum. Ve zaten bana göre olmayan biri ile evlilik düşünmezdim. Adam ilişkinin başından beri kendisi toksikti. Ama kendisi bana ergen gibisin dedi. Mesaja geç baktım diye ayrılan birisiyidi😂wpden ppsini kaldırıp duran biri idi engelledi sanıp onu aramami bekledi mesela. Arayinca anlamıştım 😂
- 1 yıl
Hahaha boş ver ama şu an kafan rahattır takılma o tarz kişilerle
Soran1 yılTakılıyorum ama alışkanlık yüzünden de unutamam kolay kolay
- 1 yıl
Gelip gecici biraz daha başka şeylerle ugras unutulup gider
Soran1 yılEvet unutucam nelerle ugrasmaliyim
- 1 yıl
Burada takıl mesela güzel burası
Soran1 yılTakılıyorum
- 1 yıl
Ne zaman istersen konuşuruz ben burdayım zaten :)
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılAyrilik durumuna bağli
04 Yorumla
Soran1 yılSıkıyordu 2 ayda. Seviyor musun sevmiyor musun istiyor musun isteniyor musun evlencez mi evlenmicez mi ve toksik biri.
Ayrıldın diye herseyi yüzüne vurur Arkadasimla konustun dedi. Arkadaşı ile dertleştim sadece neyin ne ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O zamanlar beni korumustu kollamisti ( Arkadaşı da engelli) Pislik ya o zamanlar ağzına geleni söylemişti. Şimdi ise sana bisey dememistim diyor- 1 yıl
Şimdi sen hayla bunla muhatap oluyon gibi
- 1 yıl
Ne boş ilişkiy yaw bu okurken sı*tım neyse
Vasatligni konuşturan ezik erkek tipi
02 Yorumla
Soran1 yılSıkıyordu 2 ayda. Seviyor musun sevmiyor musun istiyor musun isteniyor musun evlencez mi evlenmicez mi ve toksik biri.
Ayrıldın diye herseyi yüzüne vurur Arkadasimla konustun dedi. Arkadaşı ile dertleştim sadece neyin ne ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O zamanlar beni korumustu kollamisti ( Arkadaşı da engelli) Pislik ya o zamanlar ağzına geleni söylemişti. Şimdi ise sana bisey dememistim diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılO duruma gelmeyi kimse istemez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karaktersiz
026 Yorumla
Soran1 yılÇok takıyorum
Soran1 yılÇalışıyorum zaten iş yerinde bile hep bunu düşünüyorum dalıyorum
Soran1 yılInşallah
Soran1 yılBen aslında aşık değildim ilgisi yüzünden sevgili oldum. Ve zaten bana göre olmayan biri ile evlilik düşünmezdim. Adam ilişkinin başından beri kendisi toksikti. Ama kendisi bana ergen gibisin dedi. Mesaja geç baktım diye ayrılan birisiyidiwpden ppsini kaldırıp duran biri idi engelledi sanıp onu aramami bekledi mesela. Arayinca anlamıştım
Soran1 yılHer zaman da değil iki uç gün sadece yarim saat bazen daha sonra baktım interneti kapatıp çıkıyordum
Soran1 yılBu ilişkinin en başında olan şeyler daha gerisi de var
Soran1 yılEvet bir de sanki çocuğun ne bok olduğunu bilen ailesi ayrıldım diye beni istemiyor geri kafalı ergen ailesi
Soran1 yılOnlara gore ben kaybetmişim😂çocuğun mesleği bile yok sadece evi var ayrıca geri kafalı boş.. görücü usulü bile zor buna
Soran1 yılBencede bunda karakter yok ya da nasılsa dönmem deyip ağzına geleni söyledi
Soran1 yılAilesi göre normal
Soran1 yılIğrençler gerçekten öğk yani kimse öyle birine kızını vermek istemez
Soran1 yılBabanensi bir şey diyordu telefonda konuştum. Bize kızını vermek isteyen çok da trabzon kızları iyi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılSence nasıl
08 Yorumla
Soran1 yılYorumlara ve verdiğim cevapları oku
- 1 yıl
çok fazla var ama :/
Soran1 yılBen aslında aşık değildim ilgisi yüzünden sevgili oldum. Ve zaten bana göre olmayan biri ile evlilik düşünmezdim. Adam ilişkinin başından beri kendisi toksikti. Ama kendisi bana ergen gibisin dedi. Mesaja geç baktım diye ayrılan birisiyidi😂wpden ppsini kaldırıp duran biri idi engelledi sanıp onu aramami bekledi mesela. Arayinca anlamıştım 😂
Sıkıyordu 2 ayda. Seviyor musun sevmiyor musun istiyor musun istemiyor musun evlencez mi evlenmicez mi ve toksik biri.
Ayrıldın diye herseyi yüzüne vurur Arkadasimla konustun dedi. Arkadaşı ile dertleştim sadece neyin ne ne olduğunu bile bile serefsizlik yapma dedim. O zamanlar beni korumustu kollamisti ( Arkadaşı da engelli) Pislik ya o zamanlar ağzına geleni söylemişti. Şimdi ise sana bisey dememistim diyor- 1 yıl
sonuç olarak aşık mısın nedir son durum
- 1 yıl
zelenski trump diyaloğu gibi olay çözümsü, birinden biriniz teslim olsun çözülsün djsjs
Soran1 yılAsla
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
1 yılEsittir öküz
01 Yorumla
Soran1 yılBen bunu instadan işlettim ilk ayrılık haftası fake olduğumu anladi zaten sordu da ses at bilmem ne. Ben olduğumu anlamayamaz ama Instagram kullanmadığımi biliyor. Yalan yanlış şeyler sallıyor. 23 yaşındayım muhasebeciyim sevdiğim kizla ailesi yüzünden ayrıldık bilmem ne 😂annene söyle el falima baksin diyordu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİki yüzlüdür..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkaraktersiz erkek
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet erkek nasıl?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi.
00 Yorumla
1 yılUğrasilmaz
01 Yorumla
1 yılcanım
06 Yorumla
Soran1 yılEfendim
- 1 yıl
canım yazmıştım canım yazmış
- 1 yıl
Hay
- 1 yıl
Sal*ktır yazmıştım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, bence bu hiç hoş değil, kimse kimseyi rencide etmeden ayrılığı olgunlukla karşılamalı. Ayrıldıktan sonra çirkinleşen insanlar genelde öfkeyle hareket ediyor ve bu da karşı tarafa değil aslında kendilerine zarar veriyor. 😒 Ayrılık zor bir süreç, ama o kara bulutların arasında güzel bir yol bulmak çok daha değerli. Ne demişler, üslubuyla konuşan kazanır! 💬 Böyle bir durum yaşadıysan üzülme, sen kendi ışığını koru! 🌟 Bu konuda sen ne düşünüyorsun, hiç böyle bir şey yaşadın mı? 🚶♀️