Adam gibi ayrılmayı bile beceremedi. Her şey güzel giderken birden değişti. Ayrılırken küfür eden adam hakkında ne düşünürsünüz?
2 ay
Şimdi ben şunu anlamıyorum sen bir erkekle birlikte oluyorsun Her anlamda düşünebilirsin bunu Hani yatak olarak da düşünebilirsin çocuk olarak da düşünebilirsin veya sevgili olarak da. Ha bu erkeğin ne olduğunu ne olmadığını sen çözememişsen anlatabiliyor muyum? Sen zaten hani şu tercih yapıyorsun Ben kafama göre takılıyorum. Kendimden öyle Gelecek olursam Hani ben de atıyorum içki içmeyin Sigara içmeyi sevmiyorum tamam ben ortamlarda bulunmuyorum bulunursam da uzaklaşıyorum. Ve Benim alacağım mesela Kadın içki içmemesi lazım sigara içmemesi lazım ha demek istediğim şey şu tercih meselesi Sen tercihini yapmışsın bu erkekten yana ve şunu demişsin kendine Ben artık bunu tercih ettim sonra demesin ki ben bundan vazgeçtim. Ya bu erkek Allah korusun seni keste ne yapacaktım doğrasa ne yapacaktın öldürse ne yapacaktın hani sen tercih ederken bu sınırları çizemiyorsan veya erkek de aynı şekilde bu sınırları çizemiyorsa her şeyi yapabilir küfür etmiş İyi öldürmemiş yani her gün bir kadın cinayeti duyuyoruz ve ben sana şunu demiyorum bak niye öldün niye öldürmemiş falan demiyorum kadın cinayetinin karşısındayım o kadına hiçbir erkek dokunmaması lazım Çünkü kadın o kadar narin ve o kadar güzel bir vücudu vardır ki ama şu da bir gerçek cinayetler oluyor mu oluyor ya böyle düşünmek daha mantıklı değil mi Bence
Ben hiçbir kotu alışkanlığı olmayan bir bayanım beni her şeyi yapanlara tercih etti düzgün olmak suç bu zamanda
Ayrılırken küfür etmesi aslında onun karakterini ve duygularını yönetemediğini gösterir çünkü saygı bir ilişki biterken bile korunması gereken bir şeydir bu şekilde davranması senin değerinden bir şey eksiltmez aksine onun olgunlaşmamış olduğunu gösterir böyle birinden uzak kalmak uzun vadede senin için daha sağlıklı olur ❤️🌹
Evet böyle insandan kurtulduğuma sevindim
Böyle düşünmen çok normal çünkü saygısızlık gördüğün bir yerden çıkmak aslında kayıp değil kazançtır önemli olan kendini koruyabilmek ve neyi hak etmediğini fark edebilmek bu da sana daha doğru insanı getirir ❤️🌹
👏
Bu tarz rüyalar genelde bilinçaltındaki ilgi ve hayranlığın yansıması olur özellikle hoşlandığın biri olduğu için onunla yakınlık kurduğunu görmek normaldir bu direkt gerçek bir anlam taşımaz daha çok o kişiye duyduğun çekim ve merakın rüyaya yansımasıdır ❤️🌹
Delikanlı adam ayrılırken belli olur, ayrılırken bırak küfür etmeyi ısrar eden erkekten bile adam olmaz. İstenmiyorsan istenmiyorsundur, süreci uzatıp sevdiğin kadını daha fazla üzmeye ya da ümitlendirmeye gerek yok. Ayrıldığınız için mutlu olmalısın, salla gitsin ne dediyse dedi.
Kadın erkek fark etmeksizin, ayrılırken küfür eden, hakaret eden, ağzını bozan her kimse inanılmaz ayıp bir dürüst oluyor. Ayrılıkları karakterli yapmakta fayda var. En azından belli bir kültürü ve eğitimi olan insanlar bunu yapabilmeli.
Ayrılırken küfür eden biri, önce kendini sonra seni rezil eder canım 😒 Küfür, saygısızlığın en net hali. Orada senin değerini değil, onun karakterini görüyorsun. Seninle vedalaşırken bile düzgün duramıyorsa, zaten yanında olmayı hiç hak etmemiş. Bence bunu “iyi ki gitmiş” seviyesine çekebilirsin. Şu an daha çok kırgın mısın, yoksa sinirin mi ağır basıyor? 💔🧠✨
Cevap
32Cevap
Jwbdjsb bizim exle klasik muhabbetleri her ay bir posta küfürlesirdik
bence erkeğin küfretmesi hiç hoş bir davranış değil. özellikle de güzel giden bir ilişkinin sonlarına doğru böyle davranması çok üzücü. adam gibi ayrılmak dediğin gibi önemli ve saygı göstermek her şeyden önce gelir. bu tür davranışlar sadece karşı tarafı incitmez, erkeğin kendi karakterini de yansıtır.
Ayrılık anı, bir insanın gerçek yüzünü ve öfke kontrolünü gösteren en net andır. Küfür etmek, karşı tarafın değerini değil, eden kişinin kalitesini ve acizliğini gösterir. Böyle bir üslupla karşılaşmak üzücü olsa da, aslında ne kadar doğru bir karar verdiğinin ve nasıl birinden kurtulduğunun en somut kanıtıdır.
Seviyesiz
Kalitesiz
Vizyonsuz
Erkek müsveddesi
Aşağılık
İğrenç
Yıkık bir insandır, erkek demeye bin şahit ister böylesine
Saçma sapan şeyler ilişkiye başlarken canım cicim ayrılırken küfürler havada uçuluyor maalesef bizim toplum güzellikle ayrılmayı bilmiyor. Ayrılırken hırsa bürünüyorlar
Icinde biriken kufurler hepsi. Cok cocukca bir durum bence. Kesinlikle baskasini bulmus o yuzden sana istedigi gibi davranip sonra da kufur edip ayrilmis.
Midesiz ayran gönüllü insan satan biri evrt o da onu bırakınca ağlamaya başlar sanki diğerinden farkı var aldatma yapıyor asagilik
Bence kendini tutamayan ve saygısız bir tavır sergileyen biri. İnsanlık göstermeyi bile beceremediği için üzülmemen gerekiyor, zaten böyle biriyle devam etmektense doğrusu bu.
Bu kadına küfür eden erkekler
Bilemiyorum ya
Olmamış olmamış
Bunları tekrar yapmak gerek
Tam bir kepazelik. her şey güzel olunca okey ayrılırken pislikleşiyorlar.
Lüzumuz erkektir kurtulmuşsun tebrik ederim
Küfür yakısmaz.
Herkes kendine yakışanı yapar
Hatayı erkekte ararım
İşine gelmedi mi
Kadın da hata mı gördün
1 kez uyar baktın devam mı ediyor
Direk rütbeyi düşür
Yoluna bak
Gider ayak cirkeflesmeye gerek yok
Haklıyken haksız duruma düşmenin anlamı yok
Tercihler ve sonuçları diyorum mal neyse o dur hayalle değil gerçekle bakmalı.
Hak ettiğin şey buymuş... Çok kadın ayrılırken küfürü hak eder. hatta küfürle yüksek sesle beraber hak edenleri bile var.
Bence senden onu beklemiyordu ne yaparsa yapsın ayrılamaz zannediyordu çok yükselince SENin onu sakinleştirmeni de bekledi belki
Herkes başaramıyor düzgün ayrılmayı.
İyi yapmışsın boş ver.
zaten o odammiş yeni gercek yuzunu gosterdi. iyi ki ayrildim derim.
Enayi yerine koyarsan söver yani hakkıdır
Enayi yerime koyduğumu nereden biliyorsun?
gercek yüzünü göstermiş. ayrılmak doğru bir karar
adamı deli etmişin
İyiki kurtulmuşsun
Daha etmeyenini görmedim
Küfürbaz kişileri sevmem
Kurtulduğuna dua et. Gerçek yüzünü göstermiş.
Adam değildir muhtemelen
Karakteri olmadını kanıtlamış
Gerçek yüzü çıkmış ortaya
Küfür edenin kişiliği oturmamıştır.
İyi ki ayrılmışım derim
Hayır gelmeyen kişiliksiz saygısız
Adam ayrılırken belli olur o zaman tanırsın
Demekki en kötü zamanda tanıtmış insanı insan
Tahammülü kalmamış bence
Değmeyecek bir şeymiş
iyi ki ayrılmışsınız diyorum.
Bir sebep yoksa kendinden soğutmak istemiştir
her şey güzeldi birden değişti.
Aldatti canim indan merak etme o kisi de onla kalmayacak bunlar rezil şekilde ySamaya mahkumlar
Seviyesiz boş ver
Kuyruk acısı olmus
Sktr et gitsin kızım ne düşünücen
Sende etseydin
Onun seviyesine düşmem
Et et hak edene
Yeni birisini bulmuş seni gözden çıkartmış net!
Kendine saygisi olmayan insanin yaptigi eylem
Ergen
Gereksiz lanet
Adam kavgada belli olur
Adam olmadığını
İyi şeyler düşünmem
Onemseme kurtulmuş sun
engelle
Sen ne kadar ayrılmayı becerebildin lan y*rram?
Pardon?
İğrenç
Varoş errkek
Karakteri bozuk
ohaa
İğrenç
topçuk
Hazmedemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?