8 yıllık sevgiliden ayrılınır mı?

Nasıl olucak ne yapabilirim? Kız biraz tehlikeli birisi :/ 1 defa ayrılalım dedim hem kız hem abileri dövdü beni :/ hadi kıza kız diye vurmadım da abileri cidden dövdü.(gerçekten fikir vermek isteyenler burayı okuyup verebilir)

Detay isteyenler için şöyle bir özet geçeyim. Ben kötü bir mahallede dayak yiye yiye büyüdüm ailenden o yüzden sevgi açlığı vardı bende sadece sevilmek istedim çok ama çok sevilmek istedim. O da beni seviyodu 17 yaşında tanıştık ilk yıllar fark etmedim bile zaten küçük ve canım ne olduğunu anlamadım yani. Adımı dövme yaptırdı benimle kavga ettiğinde koluna faça falan atıyodu o da sağlıksız ruhen yani.

Ama ben üniversiteye gittim kendimi geliştirdim ve fark etmeye başladım ki bizden olmuyo yani çok sevilmek başka güzel sevilmek başka o beni çok seviyo ama sağlıksız yanımdan ayrılmıyo bir kadın selam verse deliriyor kavga çıkarıyor 5dk durup düşünemiyorum hep yapışıyor ilgimi çekmek için her şeyi yapıyor kıskançlıklar yalanlar delolteli giyinmek her şeyi ama her şeyi yapıyor arkadaşından bana yazıyor beni test ediyor yani sürekli bir olay yaşıyoruz ve keko da birisi şaka mı gerçek mi anlayamıyorum bıçak çekiyor arada. Durum bu, ben ayrılmak istiyorum ama hem kendisine zarar veriyor hem bana hem abileri desen maddeci ap ayrı bir dünya. Napıcam nasıl kurtulucam inanın bilmiyorum.

8 yıllık sevgiliden ayrılınır mı?