Yaklaşık 6 yıllık ilişkim böyle bitti?

5 yıldan uzun süredir bir ilişkim vardı. Onu gerçekten çok seviyordum, çok aşıktım. Canımı istese verirdim. Ona çok bağlıydım. Bizim taşınma durumlarımızdan dolayı uzaktan ilişki yaşıyorduk 4 yıldır yaklaşık ama her gün saatlerce konuşuyorduk. Benim hep yanımdaydı manevi olarak. Geçen yıl ekim gibi bir inşaat işine girdi ve borcunu ödeyemediği için hattı kapandığını söyledi. Arıyordum açmıyordu müsait olmadığı için. 5 dakika da olsa sesini duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki. En azından resim atsan diyordum onu da yapmıyordu. Biz her gün saatlerce görüntülü konuşuyorduk yıllardır.. Sınav dönemindeydim ve psikolojim hiç iyi değildi. Ona çok ihtiyacım vardı. Sonra defalarca aramaya çalıştım ama müsait olmadığını söyledi her seferinde. En son abisini aradım dayanamıyordum artık. Sürekli kafamda kurdum neden böyle oluyor gerçekten hiç arama fırsatı yok mu diye. Abisi dedi ki biz ona bir dükkan açtık ve bizim yanımızda kalıyor. Ama o sırada o bana inşaatta adamla tartıştık açamıyorum o yüzden yazmıştı. Yani aslında imkanı varmış ve inşaattan ayrılmış. Abisi onun mürüvvetini görmek istiyoruz bırak kardeşimi dedi. Ben çok kötü durumdaydım bir yandan sınavlar bir yandan 5 yıllık sevgilime ulaşamıyorum ne halde olduğunu bilmiyorum. En yakın arkadaşım telefonumu alıp mesaj atıp onu engelledi. Çünkü ben artık sürekli ağlamaktan kusmaktan kötü haldeydim. Ona o kadar bağımlıydım ki.. annem babam en yakın arkadaşım her şeyim oydu benim. O günden beri de bir daha bana ne yazdı ne aradı, ne de ulaşmaya çalıştı. O kadar üzülmüştüm ki hastanelik oldum o dönem sınavlarımdan geçemedim. Asıl acı olan da onu hala o kadar özlüyorum ki.. onsuz nasıl yaşanır unutmuşum onunla geçen bunca yıl. 18 yaşımdan beri hayatımda o vardı. 25 yaşına girmek üzereyim. Onsuz bir hayat nasıl yaşanır bilmiyorum Çok canım yanıyor.. bunca yıl benimle olmak isteyen çok kişi oldu. Çok güzel bir kız olduğumu tanımadığım sokaktaki insanlardan bile duydum hep. Ama ben o kadar aşıktım ki ona o kadar seviyordum ki. Ne istese yapardım.. ondan önceki hayatımı hatırlamıyorum bile.. Hayatımın en merkezinde yıllardır o vardı ve bir anda çıktı gitti… siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Hala neden bunlar yaşandı bilmiyorum..

Güncellemeler
1 yıl
Ben onu her aradığımda telefonlarımı hep açtı bunca yıl. Gece kaç olduğunun sabah kaç olduğunun bir önemi olmadan. Çoğu zaman evdeydi. Çok çevresi yoktu zaten. Tüm ailesi arkadaşları beni tanıyordu. Bana o kadar çok emeği geçti ki. Kimse yokken o vardı hep yanımda en zor zamanlarımda. Sanki kolum kanadım kırılmışa döndüm. Gözüm kapalı güvenirdim ben ona her konuda. Normalde kolay güvenen bir insan değilim. Bilmiyorum 6 yıl boyunca hiç daha önce böyle bir şey yaşamamıştık.
Yaklaşık 6 yıllık ilişkim böyle bitti?