6 yıllık ilişki bir anda bitti?

Merhaba arkadaşlar, benim 2019 dan beri canımdan çok sevdiğim bi sevgilim vardı. Ben Almanya’da o Türkiye’de yaşıyordu. 2019 dan beri her anımda yanımda oldu her gece telefonda birlikte uyuduk her sabah ilk duyduğum ses onun sesiydi. Çok üzüldüğümde ilk koştuğum, mutluluğumu ilk paylaştığım kişiydi. Sonra bir anda benim telefonlarımı açmamaya başladı. Hattının kapandığını söylüyordu. Benim için çok önemli olan sınavlarım vardı telefonlarımı açmadığı sırada ve ben sınavdan kaldım. Kafamı veremedim hiç bir şeye üzülmekten ağlamaktan. Bana mesaj atıyordu sadece müsait değilim diye sanki hiç bir şey yokmuş gibi. En son abisini aradım ve durumu anlattım. Bana inşaatta çalıştığını, bir adamın internetine arada bir bağlandığını ve adamla 3 gündür tartıştıklarını yazdı. Abisinden öğrendim aslında evde kaldığını ve ona dükkan açmış olduklarını. Ben üzüntüden hastaneye kaldırıldım vücudumda morluklar çıktı. Bunca yıl en yakınım herkesten çok sevdiğim değer verdiğim insanın bir anda beni öylece bırakması o kadar koydu ki. Neden bana bunu yaptı hala bilmiyorum. Abisi bir şeyler yaz ve engelle abicim ikiniz de yolunuza bakın dedi ve arkadaşım bir şeyler yazıp engelledi. Benim bir şeyler yazabilecek kadar bile halim kalmamıştı. Unutmaya hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Onu o kadar çok seviyordum ki canımı istese verirdim. Onca yıl ne birisine baktım ayrı olmamıza rağmen ne de başka bir erkekle konuştum. Defalarca kez hediyeler aldım onun için para gönderdim. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım yüzü gülsün mutlu olsun diye. Kısa da olsa bi açıklamayı haketmedim mi diye düşünüyorum sürekli yine de umarım mutludur. Kendimde suç arıyorum aylardır ben mi bir şey yaptım diye sürekli ama elle tutulur bir şey bulamıyorum gerçekten 😔

6 yıllık ilişki bir anda bitti?